TapaT
Uopšte nemoj da razmišljaš. Novi Sad - Ruma - Šabac - Valjevo - Kosjerić - Ppžega - Užice - Zlatibor. Ne razmišljaj o drugim opcijama, aman! Ovo ti je idealno i mnogo kraće i bez gužve. Obrati pažnju na radare po onim selima Koceljeva i sl. U samom Valjevu imaš kamera koje stalno snimaju brzinu.Gaginh0 napisao:Mislis da ce tako biti i nedeljom?
Gledam ove alternativne vukojebine Kosjeric-Uzice i ne ulivaju mi poverenje...
Mi smo išli tuda.Put je koja staza po planini, ali skoro da nema saobraćaja.I zaista se uštedi i vremena i goriva i živaca.Era napisao:Ako ti se pogodi veliak gužva na uključenju na magistralu u Požegi (zna da se čeka i po sat, za vilkend i sl), možeš da okreneš preko Lunovog sela za Užice regionalnim putem. Čak imaš direktan regionalni put Kosjerić - Užice, koji ide preko Crnokose, Karana, Lunovog Sela. Tu se uštedi još 10km, a nema saobraćaja. Mada je deonica Kosjerić - Karan, preko crnokose sa dosta serpentina, i sa užim asfaltnim kolovozom. Mnoge strance, baš tuda navede navigacija. Ja idem tuda, a ako ti nije muka od krivina, možeš da probaš, brže stigneš i upoznaš lepe krajeve.
I ne bas. Opet se mora kroz Cacak, kako bi se krenulo preko Jelice. Mada su predeli super. Dakle, Novi Pazar i eto, nema razmisljanja, za one koji ne idu preko Bosne (Novi/Boka).sebekkg napisao:Ko voli da se zeza moze i preko guce i ivanjice do sjenice? Odatle ka novoj varoši i nastavlja za more. Ispitajte vase hh-eve u pravoj avanturi.
Sent from my SM-N9005
Od Kosjerića desno,pa na Lunovo selo i do Užica...Heinz napisao:Kuda tuda?
TT