Dobro veče
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Dobro veče
shandu90 napisao:Ti to do ns-a skoknuo malo![]()
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
ja prodjem blizu njega u tom slučaju.H4wkeye napisao:Ne kontam bicikliste koji voze po putu a imaju pored biciklisticku stazu sa dve trake koja je potpuno cista, bez ijednog auta parkiranog....
I sam sam biciklista i koristim staze za bicikliste, a tamo gde ih nema, kad vidim da je kolona iza mene, penjem se na trotoar da ih propustim.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Normalno. U gradu su se izbezobrazili preko svake mere, ponasaju se kao da su sinska vozila, uopste ne gledaju, ne koce, nemaju adekvatnu opremu, voze rizicno i bahato.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I zbog toga treba da padne i da se usere od povreda? Jos ako ga slucajno udaris prolazeci blizu, treba da najebes zbog toga?passenger napisao:ja prodjem blizu njega u tom slučaju.H4wkeye napisao:Ne kontam bicikliste koji voze po putu a imaju pored biciklisticku stazu sa dve trake koja je potpuno cista, bez ijednog auta parkiranog....
I sam sam biciklista i koristim staze za bicikliste, a tamo gde ih nema, kad vidim da je kolona iza mene, penjem se na trotoar da ih propustim.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- passenger
Ovi sa downhill bajkovima su pitomiji od razmaženih trkača. Po dva - tri zauzmu celu traku, pa moram da ih obilazim kao da su kamion, a ne 3 mršavca po 60 kg.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ta 3 mrsavca mogu voziti istom brzinom kao automobil (50 km/h i vise) pa ti dodje na isto da li su 3 mrsavaca poredjana kao automobil ili je automobil.
Isto bi se zalio da si na trotoaru pored biciklisticke staze i da prolete 3 mrsavaca 50 na sat pored tebe i tvoje porodice, samo bi tada rekao da treba da idu na ulicu.
Isto bi se zalio da si na trotoaru pored biciklisticke staze i da prolete 3 mrsavaca 50 na sat pored tebe i tvoje porodice, samo bi tada rekao da treba da idu na ulicu.
- passenger
- mogu, ali ne voze. Obično voze 35-40 km/h, tako da opet moram da usporim gde je 50 ograničenje, a da ne pominjem gde je 60, 70 i 80. Skoro svaki drugi dan vozim kroz Lihtenštajn do Austrije i prelazim na jednoj maloj granici i tu je ograničenje 80 i pravac i vrlo često se dešava da se napravi kolona, jer je uži put i mnogi ne žele da pretiču bicikliste zbog drugih auta u susretu i sad mi vozimo 35 tamo gde možemo 85 zbog papana, a paralelno je biciklistička staza 2x bolja od asfalta koji mi gazimo. Hiljadu je takvih situacija. Razumem gde nema staze, ali ne razumem gde ima.Kuzmanovic napisao:Ta 3 mrsavca mogu voziti istom brzinom kao automobil (50 km/h i vise) pa ti dodje na isto da li su 3 mrsavaca poredjana kao automobil ili je automobil.
-što se tiče trotoara, što si se zbunio? Ja sam rekao da predjem na trotoar da pustim kolonu iza mene, ne znači da vozim 40 trotoarom. I kad bi ljudi bili u tom trenutku na trotoaru, ne bih se popeo. Praviš od mene divljaka kakvi su ovi koje opisujem.
ne prodjem pored njih na 5 cm kao pored mene u Srbiji prosečan vozač, već prodjem pored njega dovoljno blizu da mu stavim do znanja da ima staza paralelno od njega i da je amza. Dešava se da naprave kolonu, a imaju stazu pored njih. Niko ih ne voli jer su bahati.Kuzmanovic napisao:I zbog toga treba da padne i da se usere od povreda? Jos ako ga slucajno udaris -prolazeci blizu, treba da najebes zbog toga?
-Skorije sam vozio neku krivudavu stazu na planini, bukvalno su pravili kolone i kolone automobila jer se skupili da voze tu planinsku turu i zauzeli jednu celu traku i tako rastureni su pravili kolonu 25-30 metara dugu. Uzbrdo idu maksimum 10 km/h i napravili dugu kolonu, jer neće da se budu jedan iza drugoga. Skoro je nemoguće preteći 25 metara dugu prepreku po takvim putevima.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mnogo bahati ti biciklisti... 

- passenger
dvesta šeeset Nm kad povuče uzbrdo... prestigne bajk čas poslaIvan napisao:Nije nemoguce preteci uzbrdo nego kija nema torka

Ima onih koji imaju 400-500 Nm, pa ne smeju da pretiču dok im nije pravac 2 km. Takvih 2-3 na čelu kolone su sposobni da naprave kilometarsku kolonu, jer niko ne pretiče u koloni.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Drugar takve bicikliste zove mine
Kaze privlaci ih metal.
Salu na stranu, stvarno ima blentavih sto voze bajk... Ja im obicno svirnem ako voze sredinom puta ili bas sporo i glupiraju se, ali uvek gledam da ih obidjem sa sto vecom razdaljinom, otkud znam mozda padne ili nesto.....

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Moze partijski saborac da ga posavetuje malo 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk