što mrzim da objašnjavam ko deci
menjač ima manuelni mod i šaltanje na volanu. Do sada sam se par puta potrkao sa nekima i uglavnom se završavalo na tome da me on stigne na pravcu (slab motor), ali da ga ostavim u krivini, pa me stigne na pravcu opet i tako u krug.
Iz nekog razloga mnogi se plaše da voze brzo kroz krivinu. Na pravcu me stignu, ali tim planinskim putevima često nema mesta za preticanje jer su pravci kratki. Ali opet zaostaju u krivini.
p.s. Sa Dačijom je bilo zabavno voziti brzo (niz planinu). Nit ESP, nit znaš gde su ti točkovi. Podigne adrenalin kao da puca neko na tebe
Heroj,
najjprgavije mi je bilo sa jednim Audijem a3 2.0tdi. Na pravcu mi se nabije u dupe, ali u krivini neverovatno mnogo izostaje. Posle svake trke pas povraća i opet pranje ćebeta
U pitanju su muda, ništa više. Mene je otkinuo Golf 6 1.6tdi 105 ks pre nedelju, dve. Ja sam se us*ro od straha, jer je bilo maglovito, padala je kišica i bilo je oko 22-23h. Ja sam terao na granici koliko sam mogao brzo po tim krivinama, pa sam lika pustio ispred mene i on je za 10s bukvalno nestao posle par krivina. Alal mu vera kako je vozio. Gde sam ja fino kočio, on je dodavao gas.