Ok je devojka lik ovako, mnogi misle da je dugacija nego sto jeste jer ona takav imidz i gradi (znamo vec svi kakav), ali istina je da ona zapravo to i zeli i ako je uporedimo sa slicnima sa nasih prostora, nije tesko zakljuciti da u tome i uspeva...
E sad, sto kaze moj drug, to sto ona radi ma koliko dobro radila ja ne mogu da postujem i donekle je u pravu, ali daleko je ona drugacija nego sto se predstavlja ovako, sve se moze reci da jeste, ali glupa nije, zna dobro sta radi.
A i ucinice sve da uspe u tome sto je zactala, ruzan primer je sto je ona dosla kod nas u hotel, (mi smo bili u Rumi na poslednjim pripremama, ona cula jer je pricao neko u gradu) i kao ajde da se slikamo da ima sta za novinare, bla bla... Uglavnom meni su bukvalno banuli u sobu s pitanjem "hoces da se slikas sa Stanijom?", na sta sam ja rekao sto da ne (kao i ostali), nakon sto smo se slikali, pricali normalno, dodali jedno drugo na fejsu na privatni profil... Kad ono naslov u novinama: Kajakasi dosli po blagoslov kod Stanije"?!?
Jako ruzno s njene strane, mogla je u najmanju ruku da napise da smo se negde sreli... To mi ne bi smetalo, ovako je malo preterala...