Dobro veče
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Dobro veče
Meni se jednom desilo da sam ostavio čep od destilovane vode na dekli, zatvorim haubu i vidim ima zazor...
Možda ga je neko čuknuo...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Ko zna sta su mu majstori radili dok je bio na servisu 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Meni telefon, probao sam tri puta da je zatvorim tj. zalupim, onda sam skapirao da nešto nije kako trebastarac vujadin napisao:Meni se jednom desilo da sam ostavio čep od destilovane vode na dekli, zatvorim haubu i vidim ima zazor...

Nokia E71 skoro da nije osetila

Sent from my LEX820 using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ali zato hauba jeste. 

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Uopste nije iskljuceno, stavise vrlo je izvesno.
Panter u najavi 

- Sinisa G.
Za Ogija ima da koriste samo najsavremenije metode, kakav crni panter

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nije me niko cuknuo, hauba nije kriva.
- Sinisa G.
Nije tebe niko cukno, ali ko zna ko ga je sve i kako vozio dok je bio po servisima.
Nema smisla izmestati jedan OBD, tacnije CAN BUS, kada ih ima i do 30tak takvih pogodnih mesta za priključenje lopova u autu na raznim mestima. A cesto i van kabine auta i van haube, kao na primer kod Tojote i Pezoa ispod podkrila na izvolte. Uopste ne mora da se ulazi u auto, lepo se sve sto treba odradi spolja.Mares napisao: 28 Jun 2018, 14:23 , da li stvarno ima smisla izmestati odb? Ok, imam ful kasko, drugu zastitu nemam, ali nije poenta u tome, nego kakva je uopste prepreka lopovu da se kaci tj. ne kaci na odb ako hoce da digne auto?![]()
Tako da OBD uopste nije prepreka strucnom lopovu.
Ali, za CAN BUS postoji ugradnja zasebnog imobilajzera koji onda blokira komplet sve OBD /CAN BUS priključke, kompletno ožičenje vozila, komplet sve sklopove i uredjaje.
E onda za to već treba opet stručan lopov ali uz neophodan uslov da ima puno vremena, vise sati da traži spoj sa 2 žice negde sakriveno u vozilu, da bi prespojio samo i jedino na tom mestu.
Može da lopov postavi i svoje otključane kompjutere i svoje prilagodjene ključeve i sve što poželi ali CAN BUS je mrtav i time uglavnom komplet elektrika vozila.
Podrazumeva se da ti sam isprogramiraš svoj imobilajzer kako se deaktivira, tako da ni tu nema opšteg sistemskog pravila već lopov mora ili da dekodira imobilajzer pešaka ili da ga fizički ukloni kada ga evenutalno pronadje.
Kako je imobilajzer pasivan u tom stanju kada štiti ne može se ni detektovati položaj radio skenerima.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Šta ložite Ogija, to je VW ispod kože, sve je to čvrsto, što i proveravaju majstori na svakom malom servisu kao na sledećem filmu

Sef mi bas prica kako konkurentska firma ide na http://www.carbagerun.nl/. Polovan auto do 500 Eur, sa modifikacijama koliko god zelite, i udri na put. Odmah me je kupio da lobiram da i mi idemo kao firma
Bas je dobra ideja...

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Bilo bi još ludje da krenu iz HU preko SRB, BG do delte Dunava, ili recimo preko RO, BG, do Istanbula Ovako je previše "ziheraški".
Ali da je dobro zezanje, to nema sumnje.
Ali da je dobro zezanje, to nema sumnje.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Drugovi su isli na taj dogadjaj kad su dolazili kod nas, sta reci nego napuseni 'olandjani.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока