Parking servis

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Re: Parking servis - lopuže

Post od sasa lbg »

Daj ljudi ne zezajte neka minimalna toleracija u vremenu mora da postoji a to sto je nema ne znaci da je to normalno!
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ovde to jednostavno nije izvodljivo, jedan covek zaduzuje po par stotona parking mesta i morao bi da pamti po ko zna koliko automobila u momentu zbog te tolerancije od par minuta, postoji neko iznad njega ko vrsi kontrolu njegovog rada. Odgovor se prosto namece, neizvodljivo.

TapaTalk
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Ma nije tacno ..to vreme tolerancije moze da postoji ali ga nema!
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Kontakt:

Post od nuk »

Eno gore sam napisao da mi se desavalo da ceo sat nakon isteka ne dobijem doplatnu tako da nije da nema.

Po tvojoj logici, moze i da ne postoji naplata parkinga kao nekada ali postoji :D
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Kontakt:

Re: Одг: Parking servis - lopuže

Post od sasa lbg »

Samo kazem da nakon isteka park.sata nemas dozvoljen ni minit prekoracenja...druga je stvar hoce li parking momak naici odmah ili za 20 min.
Licno mislim da to nije u redu ali...

HTC
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Kontakt:

Post od nuk »

zato i dobijas napomenu 5min pre isteka vremena
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

nuk napisao:Upravo, kamo srece da svako radi svoj posao savesno i izricito.

Nextova primedba nije na mestu.
Kako bi njegovi klijenti doziveli njegovo kasnjenje od 15 minuta koje se verujem, ne desava?
Mesas babe i zabe...

Poenta je "kako Next dozivljava kasnjenje klijenata sa placanjima racuna". Mi smo klijenti Parking servisa, hteli mi to ili ne.
Ti si klijent i SBB-a ili VIP-a, pa imas rok za placanje pruzene usluge, ako ga ne ispunis imas dodatnih dan-dva dok to prodje kroz sistem, pa tek onda ide kamata.

Ako ja njima platim 38 rsd za sat vremena, i na tih sat vremena ja zakasnim 2 minuta, onda bih trebao recimo da platim 20 din kaznu/kamatu, nazovi kako hoces. Ne da platim 1870 dinara kao onaj koji je dosao u crvenu zonu, parkirao auto i ostavio ga tako do sutra ujutru.
Isto kao sto ti nece biti ista kazna u policiji kad prekoracis brzinu za 10 km/h i kad prodjes kroz crveno.

A, to koliko su oni sigurni u svoju naplatu i prava pokazuje to sto ne mogu da naplate 80% doplatnih (lupio sam cifru, ali je sigurno preko 50%). Ako je njima problem naplate, je*e mi se, nije moja stvar. Neka promene sistem.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

dobijas je 2min pre isteka.. Pa da vidim da li mozes iz Knez Mihajlove da dotrcis npr. do Gospodar Jevremove... Jer ja kao njihov korisnik treba da dezuram pored kola i gledam kada ce mi isteci 59min i 59sec?
Zasto ne dozvole da uplatis onoliko koliko ti treba?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Gospodar Jevremova je 3 zona. Ne moraš da trčiš, uplati još sat vremena. ;) Možeš odmah i sva tri, ne vidim problem. Tako da nisam shvatio šta si mislio pod tim: Zašto ne dozvole da uplatiš koliko ti treba?
Ako dopuste da platiš 5 ili 10 sati gubi se svrha zoniranja, a to je da se vozila kraće zadržavaju u centru grada.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

S obzirom da tri sata parkinga u zelenoj zoni koštaju 1e, nemamo nikakvo pravo da se bunimo za prekoračenja.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Po meni ti si dužan da znaš dokle ti važi parking. Njihova je dobra volja da li će i kada da pošalju upozorenje. Jasno piše da si platio parkiranje do tada i tada, i znaš šta te čeka ako ne produžiš ili pomeriš auto. Dokle god nam je neko drugi kriv za naše greške nećemo napredovati :)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Da izvines, se*e mi se od takvih izjava.

Da branis policiju koja naplacuje kazne za prekoracenja, ili bilo kakve prekrsaje, pa ok. Branis Parking servis koji je najlopovskije od svih javnih preduzeca vezanih za saobracaj i funkcionisanje istog.
Ako je po tebi normalno da kazna za prekoracenje vremena od 1 minut bude ista kao kazna kada uopste ne uplatis parking i ostavis auto na tom mestu 24 sata, i da ona bude 50 PUTA veca od cene jedinice po kojoj se obracunava naplata, onda da ga je*em...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Od kad se promenilo to da ti za 2 minuta napišu doplatnu kartu? Kolko znam uvek je bilo minimum 15 minuta.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ja ne kažem da parking treba tako da se plaća, nego da su to pravila po kojima se igra i da tu kontrolor nije ništa kriv što samo radi svoj posao.
Čak ne znam ni kako funkcioniše taj njihov sistem, on ukuca tvoj reg. broj u PDA, da li mu sistem automatski štampa kaznu ako si prekoračio vreme?

15 minuta je do početka naplate, ne od isteka vremena.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Meni su pre dve godine u BG napisali kaznu u subutu u 13:57 :)
Ove godine nisam ni placao i nijedan dan me nisu preskocili.
Nisam placao iz razloga jer je auto bio parkiran u 3. zoni a ne postoji mogucnost, kao svuda u svetu, kupivine dnevne ili nedeljne karte.
Odgovori