Ne slazem se da je on carovao dok nije imao konkurenciju. Uvek je imao velike protivnike, a poslednjih par godina ima Noleta i Rafu. I nije bas da su ga oni redovno pobedjivali. Uspeo je on da se vrati posle Rafe na #1, doduse na kratko. I to je uspeh!
Koliko je on dobar i velik igrac dovoljno govori sto i pored svega ima sansu da bude ponovo #1!
Ako je on toliko los, mator, ako je njegovo vreme proslo, ako ga Nole/Rafa redovno deru i ako nije osvojio GS poslednje dve godine ako se ne varam, kako to da ce od ponedeljka biti mozda #1??
Pa da je ne_znam_kakav ja tim rezultatima, ako ne njemu kao coveku, moram ukazati postovanje.

Nole moze dosta toga na uradi, jos vise od ovog. Vreme je pred njim.
Ocekujem da Nadal zablista, vreme mu je, pa da bude "paklena borba oko prvog mesta".
Slazem se sa ovim sto su Markoni i AcaKayak pisali.
I sam sam na prethodnim stranama pisao - utisak o Federeru imam na osnovu svog pogleda, slusanja njegovih komentara, ponasanja na terenu, a ne na osnovu medijske prezentacije. A sve je pocelo posle suza na Vimbldonu.
Ima sve na YT. Ima on, kao i ostali, par nadobudnih komentara, ali "sve u roku sluzbe".Markoni napisao:Oni koji slusaju njihove izjave na engleskom imaju u vecini slucajeva totalno drugaciju viziju svega u odnosu na one koji slusaju nase novinare...
Razumem nase medije da nece nista lose da napisu protiv Noleta, ali nekad preteruju u neobjektivnosti. Ako neces na svog, sto ni ja ne bih radio, nemoj blatiti druge. U ovom polufinalu Federer je bio ubedljiv, da ne kazem "pokidao ga je", to niko nije ocekivao. A novinari, svesno ili nesvesno, kao da ne smeju da napisu da "Nole mozda nece biti prvi od ponedeljka".
Sta jos volim kod Federera, posto je o njemu uglavnom rec - on je po meni gospodin u tenisu. Iskreno, one Noletove imitacije su mi

Vecini je ocigledno Nole apsolutni hit po tom pitanju, meni nije. Uostalom od top20 igraca mozda njih 2 to rade.
Jos jedna stvar vezano za Noleta: nas narod je razmazen, navikli smo samo na uspehe i pobede.
Doci do polufinala/finala jednog GS turnira je fenomenalan uspeh, ali ako si Srbin tj Nole, i ako si pobedio Rodzu/Rafu, imas obavezu da osvojis turnir ... Obzirom da je Nole prvirzen zemlji, da se cesto zahvaljivao narodu na podrsci, mozda mu u nekom % i smeta tj stvara pritisak ocekivanje iz Srbije ...
Sve sto je uradio do sada zasluzuje apsolutno postovanje i respekt