Možda zvuči čudno, ali ja imam sasvim pozitivno mišljenje o 1,9 TDI PD
NexT napisao:
mr.Big napisao:Kad smo kod glasina iz servisa, ja sam čuo da se ovim državnim limuzinama ne menja ni ulje ni filteri po 100k km, samo im doliju u ovl servisu, a ostatak ubeleže u servisnu knjigu. Možda od toga pucaju glave na TDI motorima...
Samo sto su sluzbeni svi 3.2 FSI i nekoliko 3.0T
Mislio sam na one silne Oktavije i Pasate po opštinama i ministarstvima za gubljenje vremena...
Gaginh0 napisao:Nemamo sta da podvlacimo kad se ne prica o 1.9
O 2.0 se vodi glavna prica, 1.9 se samo ubacuje jer, kako da se ne spomene najbolji motor u istoriji automobilske industrije?
To je 1,6D.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Od 2004 (barem u Phaetonu) imaju V6 TDI sa 3.0. Sećam se da sam vozio pre dosta godina jedan takav Phaeton automatik. To sigurno nije mogao da bude CR.
dragvorl napisao:Jel to postoji V6 TDI sa PD sistemom? U automobilima naravno.
Da, 2.5 TDI
Da, ali sam video samo R5 motor, koliko sam video VW nije pravio V motore sa PD. Koji je bio tvoj kod motora Codemaker ako znas?
Ne mogu 100% da tvrdim ali 99% je bio PD motor
To je bio 2.5TDI sa 155KS i 320nM sa V6 motorom.
Obzirom na godinu proizvodnje (2002) nije bio CR da j.. oca.
I bio je mlaznjak....
ako dolazis do BG slobodno mi posalji poruku i mozes da isprobas moj Pasat sa tim 2.0 tdi od 140 ks, a dok ga isprobavas, ako zelis mogu da ti ispricam moja iskusta sa JTD motorima u Libri i Puntu koje sam imao pre Pasata.
pozz
ps. ako te interesuje, mogu da ti dam link ka spritmonitoru da vidis kako se krece potrosnja u poslednjih 20k km koliko sam presao sa njim.