Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Ista stvar se cesto desava u NS na bulevaru.
3 trake,pesacki,nema semafora...
3 trake,pesacki,nema semafora...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Neki auto se zapalio na Kosutnjaku kad se silazi sa Ski staze :/
Sjurile su se 2 vatrogasne ekipe, i hitna je odvezla nekog, ne znam sta se tacno desilo, udes ili sta al ne deluje naivno...
Sjurile su se 2 vatrogasne ekipe, i hitna je odvezla nekog, ne znam sta se tacno desilo, udes ili sta al ne deluje naivno...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Uh, gadno. Nadam se samo da niko nije tеže povređen, šta god da je.
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Veceras Zemun i Novi Beograd je pun saobracajaca. Ne znam sta se desava.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Sudar šlepera i dva automobila
Beograd - U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod mesta Vodanj jedna osoba je poginula i tri su teže povređene, javila je RTS.
Putnički automobil "folksvagen feton" udario je, iz nepoznatih razloga, u zadnju stranu kamiona šlepera, a zatim je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i u suprotnoj traci udario u drugo putničko vozilo marke "ševrolet".
Vozač "folksvagena" je preminuo na licu mesta, a tri osobe iz "ševroleta" su povređene i prevezene su u Urgentni centar u Beogradu. Istraga je u toku, navodi RTS.
Izvor: Tanjug
Beograd - U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod mesta Vodanj jedna osoba je poginula i tri su teže povređene, javila je RTS.
Putnički automobil "folksvagen feton" udario je, iz nepoznatih razloga, u zadnju stranu kamiona šlepera, a zatim je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i u suprotnoj traci udario u drugo putničko vozilo marke "ševrolet".
Vozač "folksvagena" je preminuo na licu mesta, a tri osobe iz "ševroleta" su povređene i prevezene su u Urgentni centar u Beogradu. Istraga je u toku, navodi RTS.
Izvor: Tanjug
Posetite www.garaza.rs !
On je preleteo na suprotnu stranu autoputa? 
Mora da je "sporo" vozio tog Phaetona...

Mora da je "sporo" vozio tog Phaetona...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ja sam pred Nišom jednom video turski Touareg koji je na krovu bio na suprotnoj strani autoputa. Raspadao se desetinama metara sa obe strane autoputa i razvalio je zaštitnu ogradu. Očigledno ograda iz vremena kada su kola imala 600kg ne vrši funkciju više sa 4-5x težim grdosijama...
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD
Pa bilo je i tada kamiona.
Mislim da je problem sto ograda ne vrsi funkciju dobro protiv ljudske gluposti.
Treba staviti betonski zid, pa nek udaraju, makar da su ovi iz suprotnog smera bezbedniji.
Mislim da je problem sto ograda ne vrsi funkciju dobro protiv ljudske gluposti.
Treba staviti betonski zid, pa nek udaraju, makar da su ovi iz suprotnog smera bezbedniji.
Negde procitah da je ovaj Phaeton bio tek izasao iz salona i da je lik vozio prebrzo...
Nadjoh:
http://www.kurir-info.rs/stradao-vozac-clanak-466976
BEOGRAD - Tragedija.
Goran I. (38) iz Dražnja kod Grocke poginuo je sinoć oko 19 sati kada se svojim tek kupljenim automobilom „folksvagen feton“ sudario sa kamionom i „hjundaijem“ na auto-putu Beograd-Niš kod Umčara. U stravičnom sudaru lakše su povređena tri muškaraca iz „hjundaija „, dok vozač kamiona iz Novog Pazara A. H. nije povređen.
Goran I. je, kretavši se velikom brzinom auto-putem u smeru ka Beogradu, prvo udario u kamion, od kog se odbio i potom se zakucao u „hjundai“. On je od zadobijenih povreda na mestu ostao mrtav. Povređeni putnici iz „hjundaija“ prvo su zbrinuti u zdravstvenom centru „Sveti Luka“ u Smederevu, odakle su prebačeni u Beograd.
Nadjoh:
http://www.kurir-info.rs/stradao-vozac-clanak-466976
BEOGRAD - Tragedija.
Goran I. (38) iz Dražnja kod Grocke poginuo je sinoć oko 19 sati kada se svojim tek kupljenim automobilom „folksvagen feton“ sudario sa kamionom i „hjundaijem“ na auto-putu Beograd-Niš kod Umčara. U stravičnom sudaru lakše su povređena tri muškaraca iz „hjundaija „, dok vozač kamiona iz Novog Pazara A. H. nije povređen.
Goran I. je, kretavši se velikom brzinom auto-putem u smeru ka Beogradu, prvo udario u kamion, od kog se odbio i potom se zakucao u „hjundai“. On je od zadobijenih povreda na mestu ostao mrtav. Povređeni putnici iz „hjundaija“ prvo su zbrinuti u zdravstvenom centru „Sveti Luka“ u Smederevu, odakle su prebačeni u Beograd.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Pre će biti tek kupljen polovan.
isterao ga na auto-put da vidi kolko moze...
Jbg. Sreca da niko drugi nije poginuo...
Jbg. Sreca da niko drugi nije poginuo...
Несрећа код Батајнице
Пет особа је тешко повређено у саобраћајној несрећи која се догодила на излазу из Батајнице ка Старој Пазови.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B5.html
Пет особа је тешко повређено у саобраћајној несрећи која се догодила на излазу из Батајнице ка Старој Пазови.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B5.html
Au, jedva sam prepoznao Lagunu. Iz mog iskustva, da nije bio ovaj (ili bolji) auto, hitna pomoc ne bi imala koga da reanimira... Laguna je sa te strane kao najbolji premijum
A jutros je bila frka, komsinica cerka je krenula za Budimpestu u to neko vreme... Sreca, oni su prosli par minuta ranije...

A jutros je bila frka, komsinica cerka je krenula za Budimpestu u to neko vreme... Sreca, oni su prosli par minuta ranije...
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Niko nije povređen u lančanom sudaru koji se sinoć dogodio na mostu Gazela kod Sava centra. U sudaru je učestvovalo pet vozila, na kojima je pričinjena velika materijlna šteta.
Prema nezvaničnim podacima do nesreće je došlo kada je vozač automobila marke "tojota" pokušao nepažljivo da se prestroji iz srednje u levu traku autoputa u smeru ka Novom Beogradu.

Automobil "pežo 406", koji je saobraćao levom trakom nije uspeo na vreme da zakoči i udario je "tojotu", a potom su naletela još tri automobila koja su saobraćala iza "pežoa". Od siline udara "tojota" je završila na bankini.
U nesreći niko nije povređen, ali je pričinjena velika materijalna šteta.
Na autoputu se formirala dugačka kolona pa se saobraćaj otežano odvijao.
Izvor: Blic
Prema nezvaničnim podacima do nesreće je došlo kada je vozač automobila marke "tojota" pokušao nepažljivo da se prestroji iz srednje u levu traku autoputa u smeru ka Novom Beogradu.

Automobil "pežo 406", koji je saobraćao levom trakom nije uspeo na vreme da zakoči i udario je "tojotu", a potom su naletela još tri automobila koja su saobraćala iza "pežoa". Od siline udara "tojota" je završila na bankini.
U nesreći niko nije povređen, ali je pričinjena velika materijalna šteta.
Na autoputu se formirala dugačka kolona pa se saobraćaj otežano odvijao.
Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
To me uvek nerviralo u Beogradu, sto bi se pre ubili nego te pustili da se prestrojis. Kao da sam ja kriv sto je guzva. Kada god sam isao u Beograd, uvek sam barem jednom imao taj problem. Ne kazem da su beogradski vozaci krivi, mozda bi tako bilo i da su takve guzve ovde, ali malo tolerancije, ne bi skodilo.