Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: Sport

Post od TheWickerMan »

Zasto banovati nekog,sto ima drugacije misljenje od tvog? Kakva glupost...

sent from Kenda digitron using Tapatalk
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

TheWickerMan napisao:Zasto banovati nekog,sto ima drugacije misljenje od tvog? Kakva glupost...
:plusone:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Nije Laki mislio bukvalno, ali takav "hejterski" stav bash ide na zivce.
Pogledati samu definiciju "hater" i sve je jasno...
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hater
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Nije tu problem u misljenju. Misljenje svako ima pravo da ima, mada je nekad bolje ne iznositi ga, a ako vec ne mozes da istrpis a da ga ne izneses (iako dobro znas da ce to mnoge ubosti) onda mozes bar da probas da to uradis na kulturan nacin a ne da na forumu napises "Djokovic je zivi seronja".

Generalno, smetaju mi i Stevini komentari, ali dobro, covek to radi na primeren nacin, pa je i moj problem sto mi se ne svidja sta pise, ali Ogi konstantno prelazi granicu, i konstatno pljuje po svim nasim sportistima i tom prilikom se ni malo ne trudi da komentare drzi na koliko tolko kulturnom nivou.

Takodje, ja ne mogu da zamislim da bilo ko od Svajcaraca navija za Novaka ili Nadala kada igraju protiv Rogera, kao sto ne mogu da zamislim da iko od Spanaca navija za Novaka ili Rodzera kada igraju protiv Nadala i da se onda na kraju ubiju od radosti sto je neki od preostale dvojice preoteo presto njihovom sunarodniku, ali eto nekako u Srbiji to postaje potpuno normalna pojava i svi insistiraju kako je to njihovo pravo, pa pravo jeste, ali ne moze covek da se ne zapita da li je to normalno i u cemu je problem???

EDIT:
@ Delija,

Ne, zaista bih ga bukvalno banovao, ali ne samo zbog ovog posta, vec zbog duge istorije ovakvih postova. Kao u fudbalu kad igrac napravi jedan, drugi, treci blazi faul i na kraju dobije karton ili iskljucenje za neki blag prekrsaj...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Laki021 napisao:Takodje, ja ne mogu da zamislim da bilo ko od Svajcaraca navija za Novaka ili Nadala kada igraju protiv Rogera, kao sto ne mogu da zamislim da iko od Spanaca navija za Novaka ili Rodzera kada igraju protiv Nadala i da se onda na kraju ubiju od radosti sto je neki od preostale dvojice preoteo presto njihovom sunarodniku, ali eto nekako u Srbiji to postaje potpuno normalna pojava i svi insistiraju kako je to njihovo pravo, pa pravo jeste, ali ne moze covek da se ne zapita da li je to normalno i u cemu je problem???
Apsolutno si pogodio u centar! :plusone:

Ja sam se zalepio za taj izraz "hater" jer on potpuno definise ovaj konkretan slucaj!
Prosto ne mogu da verujem da neko moze da "razmislja" na taj nacin :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Dokaz da se u Srbiji uspeh ne prašta!

Imajte na umu da poslednja dva RG-a Djoković ima neki peh.
Prošle godine to je bio sumrak i uletanje onog krelca što skuplja lopte a ove kiša kiša i kiša.
Inače Djole je počeo da ga dere kad je kiša promenila tok meča.

Ako niste igrali tenis, ili ga barem niste igrali malo ozbiljnije od pukog dobacivanja i prebacivanja mreže, smanjite kritike, težak je to sport.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Ma Nole je fantastican i na terenu i van njega i ne mogu da verujem da neko moze da bude toliko sitna dusa da kao gradjanin Srbije (namerno ne kazem Srbin, zato sto ima raznih nacionalnosti) navija protiv njega. Ne mora ni da navija za njega, ali da navija protiv njega??? :glavomuzid:

A navijanje za cvabu protiv njega tek ne mogu da razumem... :glavomuzid:

p.s. Ne racunam duele sa Jankom i Viktorom, naravno.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

To se narodski zove "slina","sisica" ili fino, "mukica" od coveka.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Laki021 napisao:Takodje, ja ne mogu da zamislim da bilo ko od Svajcaraca navija za Novaka ili Nadala kada igraju protiv Rogera, kao sto ne mogu da zamislim da iko od Spanaca navija za Novaka ili Rodzera kada igraju protiv Nadala i da se onda na kraju ubiju od radosti sto je neki od preostale dvojice preoteo presto njihovom sunarodniku, ali eto nekako u Srbiji to postaje potpuno normalna pojava i svi insistiraju kako je to njihovo pravo, pa pravo jeste, ali ne moze covek da se ne zapita da li je to normalno i u cemu je problem???
:plusone:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Da malo spustimo loptu...

Svako ima pravo da navija za koga hoće, a mi smo narod poznat po podelama pa čak i na ovom planu gde bi svi trebalo da budemo jedinstveni.

Nole nas je navikao na uspeh i mnogi sada ove poslednje, da tako nazovem, neuspehe gledaju kao veliku tragediju i pad forme a istina je da je dečko je postigao neverovatan uspeh!

Ali ne treba zaboraviti da je Federer možda i najbolji teniser ikada da je Nadal isto tako dobar igrač...i da je Nole uspeo tu da se ubaci i to na kakav način!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ovako sa distance kada pogledas federera, deluje da je ipak bolji igrac.
Novak i Nadal su tu negde sa godinama i njihovo vreme tek dolazi. Ali evo i pred kraj im nekad Federer objasni kako se igra tenis. ;)

Floyd napisao:Djokovic cele sezone igra prilicno losije a i po njemu se vidi da nesto nije u redu.
Ko zna koje ga muke muce ali nadam se da ce se vratiti u formi i pokazati nadobudnom Federeru ko je glavni.
Da nije gluten :kezo:
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Laki021 napisao:mada je nekad bolje ne iznositi ga, a ako vec ne mozes da istrpis a da ga ne izneses (iako dobro znas da ce to mnoge ubosti)
:o
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

steva_anya napisao: Ne verujem da je Noleta povreda ili nesto drugo ili pak porodicno omelo. Osim smrtnog slucaja nista nije spominjao na konferencijama, a i za to je rekao "da mu je tesko i da se izborio sa tim"...
Smrtni slucaj je nesto sto ne mozes da sakrijes od javnosti. Zasto bi iznosio u medije bilo sta drugo sto ti se desava u porodici, glavi...?
To da li ima necega ili ne je njegova stvar i on treba sam da izadje na kraj sa tim, a ne da prica po medijima sta se desava.

Ogi, svaki put iznova pokazujes koliko si jadan. Svaka cast.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Navikao je narod ovde na starlete, pa misli da svaka javna licnost treba da iznosi u javnost kada prdi, kaki i da li je podrugnula posle jela, kao da to nekog zanima.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

ma pusti ti te POZNATE koji su samo poznati jer daju da im se gleda u slepo crevo. nego vazno je da nole ostane na pravom putu. da pazi na zdravlje i na porodicu. a dici ce se forma polako, ima vremena, a ide evo i americka turneja, pa moze da se razmase na betonu koji mu najbolje i lezi.
Slika
Odgovori