Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Beograd

Post od Grujic »

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/491761 ... zilima-GSP

Najavljuju opet komunalce u kontroli karata
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Šta bude ako komunalcu nećeš da daš podatke? Kažeš nije ti lična karta tu?
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Isto ko i običnom policajcu, trebalo bi da te vode u stanicu :)
Doduše komunalci ne verujem da bi vodili u svoju neko u pravu stanicu :kezo:
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Nema sta mnogo komunalac sa tobom sto nemas LK, zadrzi te dok patrola policije ne dodje a onda dokazujes ko si i sta si.
Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

U odnosu na proslu godinu, prevoz je znacajno gori, a cena je skocila. Sad imam manje autobusa, a ti u to manje ne radi klima jer majstor ne sme da upali dok mu direkcija ne kaze, sto ce reci tek iznad 80 celzijusa u vozilu. I onda me na sve to ljubljena nikad izabrana gradska vlast opominje da se karta mora platiti jer je sistem neodrziv. Kako biih slatko rasformirao sve i otvorio trziste kome god....
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Jedino nekom novom Hitleru pa da krenemo ispočetka pu, pu, daleko bilo :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Gde biste živeli u Beogradu da cena nije problem, i da li u kući ili stanu? Verovatno ću se porodično seliti pa me interesuju mišljenja, imam već stan kod Ade ali neće roditelji tu da žive, hoće sebi neko drugo mesto... Za sada gledaju Senjak i Dedinje i da grade kuću tu ili da uzmu stan... Opcija je i da se iznajmi neki dobar stan na nekih godinu dana u slučaju dodatnog pada cena placeva i kuća jer otac misli da će padati i dalje. Već sada ima ponudu da kupi 20 ari u bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, 100 metara od Užičke i Drajzerove za 900.000e, a taj plac do skora je bio milion i po. Još mu tih 20 ari ni ne treba već bi ga podelio na 2 i onda pola možda prodao... Ja neću da ulazim u to da li je bacanje para, ali nisam siguran ni da li je to najbolja lokacija za život, tu mi treba neka pomoć pošto se slabo razumem u prednosti i mane Beograda...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ja bih slušao ćaleta, deluje mi ovako indirektno kao čovek koji donosi veoma dobre odluke u životu. Za sebe dok si momak uvek možeš da uzmeš neki stančić gde god želiš i središ ga picikato.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Svako će ti sad objasniti kako je njegova lokacija najbolja kao što će ti objasniti i da je njegova marka automobila najbolja :)

Kuća sa 20 ari na toj lokaciji mi deluje abnormalno jeftino tako da bih ja dobro proverio da li je tu sve ok al to ne moram da ti pričam. Mada pre će biti da ima neku manu poput da je suviše blizu bulevaru da se ne može izolovati ili je nepravilnog oblika ili je kuća velika i za rušenje pa nije isplativo...
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Aco, jebeno je to kompleksno pitanje koje si postavio. Navescu ti primer: Senjak i Dedinje su svakako ekskluzivni, ali su meni bez veze jer za ama bas sve moram paliti auto. Nekome treba da je u centru zbog posla i provoda, a nekome samo teska periferija igra ulogu. Mozemo ti mi davati savete do sutra ali ne znamo tvoje (vase) potrebe i navike, pa je sve to bezpoentno.
Da cena nije pitanje, ziveo bih u kuci uvek fala bogu, prerastao sam vreme kad je stan bio u prednosti.

Pomalo ontopic: meni sve na Starom sajmistu deluje kao surovo dobra investicija za dalju buducnost, ali samo kao investicija.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

U ustanickoj ispred sudova nije zona ?
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nije zona.

A za kuću pogledajte i Voždovac oko Autokomande.

TT
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

ftj, nema kuća uopšte tu, samo je zemlja. Dobio sam danas info od vlasnika, ja sam izmerio 20 ari na google mapsu, ustvari je 15. Cena je 850.000e za početak, probao bi ćale da je obori naravno.

Ovo je taj plac, na njemu je sada samo šumetina (desno je bulevar na koji izlazi, levo je Užička na koju ne izlazi):

Slika

Slika

Jedina mana za sada koju vidim, osim što je na bulevaru direktno je i to što je na bulevaru puna linija pa kad se ide od zgrade pinka, za ulazak u dvorište mora da se pređe puna linija i napravi prekršaj. I pošto je 15 ari ne bi ga ni delili na 2, zadržali bi ga za sebe.

A ostali, sad ču da vidim gde su lokacije koje predlažete, nisam dovoljno upućen...
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ima lepih kuća ispod Vuka, možda i lepih placeva, nisam dugo bio, recimo u delu između Igmanske, Dimitrija Tucovića, Ruzveltove i Kraljice Marije, doduše nisam dugo bio, i u rasponu od 100 metara u istoj ulici ide od "sranje" do "totalni full", bilo je par kuća koje su mi se baš svidele, mada obzirom da je opcija zidanje kuće u Bul. Karađorđevića, mislim da ovo realno otpada.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

To mi izgleda kao plac za ambasadu, ne za kuću za život.
Odgovori