Sport
Re: Sport
Ljudi moji o kakvoj katastrofi se ovde prica?
Nole je 75 bodova u zaostatku u odnosu na Federera i skoro 3000 u prednosti u odnosu na Nadala.
Igra solidno, bez vecih oscilacija. Federer je imao "srece" sto je prosle godine ispao na vimbldonu rano pa je ove godine osvojio dosta poena.
Nole je 75 bodova u zaostatku u odnosu na Federera i skoro 3000 u prednosti u odnosu na Nadala.
Igra solidno, bez vecih oscilacija. Federer je imao "srece" sto je prosle godine ispao na vimbldonu rano pa je ove godine osvojio dosta poena.
Nole je nas najveci sportista trenutno i to je cinjenica. Videcemo kako ce sad da prodje u americi. podloga koja mu odgovara + motiv da se vrati na mesto broj 1.
Jedini problem je sto na vecini mesta mora da brani bodove, zbog ludacke prosle sezone, koja je jedna od najboljih u istoriji tenisa.
Jedini problem je sto na vecini mesta mora da brani bodove, zbog ludacke prosle sezone, koja je jedna od najboljih u istoriji tenisa.
Mislim da nema on nesto previse da brani do kraja sezone sem Majamija, u princpu on je prosle godine divaljao do Wimbldona, pa se povredio, neke turnire i propustio... Mada mislim da ni Roger ni Rafa ne brane nesto posebno osim Federera koji brani puno bodova na zavrsnom mastersu.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Nole je najbolji srpski sportista svih vremenaRINGE napisao:Nole je nas najveci sportista trenutno i to je cinjenica.

Never Say Never Again
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Sad sam pogledao, Nole je u veoma teškoj i nezavidnoj situaciji u sledeća dva meseca.Laki021 napisao:Mislim da nema on nesto previse da brani do kraja sezone sem Majamija, u princpu on je prosle godine divaljao do Wimbldona, pa se povredio, neke turnire i propustio... Mada mislim da ni Roger ni Rafa ne brane nesto posebno osim Federera koji brani puno bodova na zavrsnom mastersu.
Do kraja US Opena (završava se 10.09.) situacija je sledeća:
Đoković brani 3.600 poena, Nadal 1.390, a Federer samo 990 poena.
Never Say Never Again
Misljenja ne moraju da se slazu ali vredjanje je nesto sasvim drugoTheWickerMan napisao:Zasto banovati nekog,sto ima drugacije misljenje od tvog? Kakva glupost...
sent from Kenda digitron using Tapatalk

OK, Nole nije clan foruma ali nema razloga nazivati ga seronjom zbog ovog ili onog.
Tu se apsolutno slazem sa Lakijem.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nisi ti, prelistaj par postova unazad cisto da vidis koliko bolesna opsesija moze da postoji, zato i jesmo kao narod tu gde jesmo....Floyd napisao:Neznam ko je napusavao Stevu ali ja nisam.
Ni ne pratim puno ovu temu ali nisam primetio da Steva vredja Noleta.
Ima svoj stav i to je ok
Samo 'leba i igara, neko pametan rece..
TT post
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Scuderia napisao:Laki021 napisao:mada je nekad bolje ne iznositi ga, a ako vec ne mozes da istrpis a da ga ne izneses (iako dobro znas da ce to mnoge ubosti)

Naravno da treba iznesti misljenje jer tome misljenja i sluze... Ne vidim poentu,e mozda to nece Peri,Miki,Lazi,Novaku da se svidi,pa necu da imam/kazem svoje misljenje...
A batalite fazone da se u Srbiji ne prasta uspeh,to je jedna takva glupost da ja nemam reci! Uspeh Novaka nije uspeh Srbije, nego uspeh njegovog debilnog caleta,sto je i on sam rekao kad je bio docek kad je ovaj postao prvi na ATP listi : nemojte da svojatate uspeh moga sina,to je moj uspeh,a ne Srbije!
sent from Kenda digitron using Tapatalk