Beograd
Re: Beograd
Meni deluje da ima dosta drveća a pitanje je sme li se to seći tek tako i da li je neko drvo pod zaštitom države. Druga stvar nisam siguran kako ide to samo sa prodajom zemljišta jer to onda može biti samo poljoprivredno zemljište jer samo ono može da se prodaje. Ima sad i online katastar pa možeš proveriti kako se i na koga vodi a posle podneseš zahtev da vidiš po kom osnovu se taj neko uknjižio, ima tu puno muljavine a dovoljno je krenuti od pitanja zašto do sad taj plac nije uređen kao svi oko njega.

http://katastar.rgz.gov.rs/KnWebPublic/ ... /mJHcY1zKH
Kao sto rece ftj, prvo ovde proveri osnovne podatke o parceli.
Poljoprivredno zemljiste se ne moze kasnije ni deliti na manje od 50a i jos dosta tu ima zajebancija.
Najvaznije je da sme da se gradi i da se zna vlasnistvo
Kao sto rece ftj, prvo ovde proveri osnovne podatke o parceli.
Poljoprivredno zemljiste se ne moze kasnije ni deliti na manje od 50a i jos dosta tu ima zajebancija.
Najvaznije je da sme da se gradi i da se zna vlasnistvo
Имам једно потпитање...
Nije problem vlasnistvo jer ide preko advokatske kuce s kojom je moj otac ranije saradjivao i imao ugovore vrednije od ovog i veruje im skroz( oni su ga i zvali da mu ponude). U katastru se vodi kao vocnjak, gledao sam juce, nisam znao zasto ali sada razumem 

Ili poslovni prostor. Definitivno nije za život.Heinz napisao:To mi izgleda kao plac za ambasadu, ne za kuću za život.
Glavna prednost Senjaka, Dedinja i okolnih brda je mir, a toga nema ni u najavi na ovom placu.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa, pošto je voćnjak u pitanju onda je indeks izgrađenosti jako mali, ako uopšte nešto normalno može da se gradi. Ako je ozbiljan prodavac onda bi trebalo da ima spremljen papir koji se zove "informacija o lokaciji" i tu sve lepo piše šta sada može da se radi. Cena je abnormalno jeftina i tu sigurno nije sve onako kako se čini na prvi pogled.
Lepih lokacija ima svuda po Beogradu, zavisi šta se preferira.
Lepih lokacija ima svuda po Beogradu, zavisi šta se preferira.
https://www.youtube.com/watch?v=H46HxPd_DxE
Beogradjani jel neko bio ovde? Jel vredi odvesti dete od 7 godina tu?
Beogradjani jel neko bio ovde? Jel vredi odvesti dete od 7 godina tu?

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A ti bi u stvari vodio sebe, samo ti treba izgovor za zenu 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Spremi novcanik za udarac. Imas brdo igrica, pucanja, voznje, stagod, nije lose.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Mojima je bilo zanimljivije da gledaju igračke i igrice nego one dinosauruse na ulazu pa sam ih brže bolje isterao 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Rakhil
Sad vec pricas mojim jezikom, pola detinjstva sam ostavio tamo
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
U taj muzej vredi otici, ja sam prosle god bio u sklopi noci muzeja jer sam se bio sokirai regularnom cenom karte, mozda je doduse za decu bolja situacija
Muzej
Nazalost mnogo je propao u odnosu na ono kad sam ja bio klinac, ali i dalje je

Nazalost mnogo je propao u odnosu na ono kad sam ja bio klinac, ali i dalje je

- Rakhil
Najbolje stvari tog muzeja su dole u depou, tamo sam najradije isao, ali i redovna postavka je vise nego dobra. Nije za bas malu decu, jer je malo scary atmosfera unutra, ali za sedmogodisnjaka je ful fulova.
Javi se kad resis da dolazis, mozda se izorganizujemo za kafu u muzeju
Javi se kad resis da dolazis, mozda se izorganizujemo za kafu u muzeju