Beograd
Re: Beograd
javi se i meni, ako sam na poslu samo put treba da predjem
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pa da, piloti mogu da obrnu jos koji krug dok ti popijes kafu 
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

pa idem i ja nekad na pauzu hebemu misa 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
^^nuk napisao:Pa da, piloti mogu da obrnu jos koji krug dok ti popijes kafu

Evo i trase vojne parade:

Idealno... I centar i Nbgd blokirani 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pa sta, kao da cetvrtkom neko radi ili ide u skolu, odnosno na fakultet. 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
dragan napisao:pa idem i ja nekad na pauzu hebemu misa
a zato avioni kruže i lutaju po Zvezdari jel li?
More da znam da niste pokrali onih 20 škorpiona sad bi da dođem da vam...kažem sve što mislim o pauzi!

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Parada.... samo Kim Džong fali.
TT
TT
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Proteklih godina obelezavanje antifašističke borbe kod nas gotovo da je izostalo.
Zatim smo menjali imena ulica i trgova.
Kao posledicu to je dovelo do odsustva nas koji smo teško platili tu borbu na paradu u Moskvi ali i onu u Francuskoj.
Na zalost kroz istoriju smo uvek bili na udaru velikih sila i njihovih interesa, tako je i danas.
Zatim smo menjali imena ulica i trgova.
Kao posledicu to je dovelo do odsustva nas koji smo teško platili tu borbu na paradu u Moskvi ali i onu u Francuskoj.
Na zalost kroz istoriju smo uvek bili na udaru velikih sila i njihovih interesa, tako je i danas.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
I nazalost, uvek se poseremo na nasu istoriju, ako neko ko nije mnogo pametan odluci da to vise nije IN.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Neki imaju taj carski glup momenat da poistovecuju antifasisticku borbu sa komunizmom, pa onda krenu u reviziju gde treba i ne treba. Meni su svi iz familije bili u partizanima a nisu imali pojma ko je drug Marks i sta je klasna borba - na to su se lozili likovi koji su umesto zemlje oslobadjali tudju imovinu. Vidim da i danas neki kvazi antifa diskurs furaju likovi i likuse cije su dede oslobadjale Dedinje, tako da me u neku ruku i ne cudi sto brdo ljudi danas ne kapira sta je to znacilo. U to ime cu zapevati:
https://www.youtube.com/watch?v=JXM6JRBJEP8
https://www.youtube.com/watch?v=JXM6JRBJEP8
Pda, ja sam slusao price iz prve ruke. Moj deda, mamin otac je bio u kraljevoj gardi. Deportovan je u konc logor u nemacku, gde je proveo 11 meseci, na svu srecu odatle ga sibnu u neku fabriku da radi, do kraja rata. Na kraju je sa rusima dosao u Srbiju.
Dok je baba bila skojevka mlada
Pricala mi je da su se ljudi bojali komunista iz sume 
Tamo se narod sam pokrenuo, jer nisu mogli vise mirno da gledaju kako im odvode ljude iz sela i ubijaju. Pa su imali kao neke straze na svakom kraju sela. Partizani su prisli i pomogli im, a cetnici su ih ubijali iz prostog razloga jer im se moglo i jer su ih optuzivali da saradjuju sa partizanima. Barem u mom kraju. Otuda i moj stav prema svemu tome.
Dok je baba bila skojevka mlada

Tamo se narod sam pokrenuo, jer nisu mogli vise mirno da gledaju kako im odvode ljude iz sela i ubijaju. Pa su imali kao neke straze na svakom kraju sela. Partizani su prisli i pomogli im, a cetnici su ih ubijali iz prostog razloga jer im se moglo i jer su ih optuzivali da saradjuju sa partizanima. Barem u mom kraju. Otuda i moj stav prema svemu tome.