Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Zanimljivi oglasi

Post od nikaragva »

Zaista ne znam sta vam toliko smeta potkovica. Ima tu neke simbolike, jahanja konja, kauboji, macho, sta ja znam.

Meni je isto kul kada se stave volovski rogovi. Ali ne bih to stavljao na bmw, audi i slicno. Suvise su svileni za tako nesto.
To mora biti neka mrcina od auta, u svakom smislu.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ma kakvi rogovi to je glupo. Ovo je prava stvar

Slika
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Geza napisao:
Previously, diesel Mercedes (200D) were mainly driven by farmers with livestock farming.
As a sign of their belonging to guild horseshue were bolted to the car initially.
In addition to the recognition, there is also a sign of the horsepower under the hood.
Ispade lik totalni car...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Raritet :doubleup: :doubleup:

Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Juce sam bas gledao oglas za Korvetu i blago receno cudno deluje brzinomer. Nesto su oni tu budzili i to neuspesno. Pise kmh, a skala je za mph.
Slika

Evropski imaju normalnu kmh skalu...
https://www.youtube.com/watch?v=xUC6_TVDQak
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ini-cooper
Auto bes greske.. prava picolovka.. lep, crven i beli krov. Ludilo. Ide dobro a malo trosi. Najvise vozen na leru. Nije prelazio 2 hiljade obrtaja. Jednom sam ga samo skrunio niz Mali Pozarevac na 220 je izasao na 4 hiljade obrtaja. Uvezen od dede ratnog veterana iz Nemacke. Deda imao kracu desnu nogu nikad pun gas nije stisnuo. Ma minika je kao bombon. Full oprema. BiXenon svetla, kad upalim duga, sija kao na marakani. Kabinsko led osvetljenje, vole ga devojcice i mlade mame. Cenim ga 5000 a dao bih ga mozda i za 4300.. Slike su malo umetnicke, posto sam fotograf. Profesionalna deformacija jbg.. Uz auto poklanjam jelkicu, jednu zensku jaknu (zaboravljena na zadnjem sedistu), 4 zimske gume i dvogrli weberov karburator za hibrida. Moze zamena za traktor (neki manji Vladimirac ili Tomo Vinkovic), posadio sam neke vocke. Nema 'leba od slikanja
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Mislim da na Corvetti imas kao.kod.mene na C klasi da prebacis sa mph, na km/h i obrnuto.
Posto je auto za americko trziste, stavljena je skala za mph, ali moze da ti pokazuje u km/h, ali samo do odredjene cifre, ostalo digitalno.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

https://www.youtube.com/watch?v=FW9GNIwdqe0
Korisnikov avatar
mrNitroSleeper
Reactions:
Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34

Post od mrNitroSleeper »

Nije budzeno vec imas opciju da menjas mph/kmh kao i na C5 i C6 :)
Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

I zakuca se kazaljka na 200 km/h kad ides brze od toga? Nije mi palo na pamet da moze da postoji tako glupo "fabricko" resenje... :glavomuzid:

Pre bih ostavio bez podrske za kmh i cao zdravo. Ko hoce kmh (ili kmh i mph) nek kupi evropski.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Pa imas digitalno. Svakako je izbor, ne teraju te da koristis, tako da mislim da je ok.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Delija napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ini-cooper
Auto bes greske.. prava picolovka.. lep, crven i beli krov. Ludilo. Ide dobro a malo trosi. Najvise vozen na leru. Nije prelazio 2 hiljade obrtaja. Jednom sam ga samo skrunio niz Mali Pozarevac na 220 je izasao na 4 hiljade obrtaja. Uvezen od dede ratnog veterana iz Nemacke. Deda imao kracu desnu nogu nikad pun gas nije stisnuo. Ma minika je kao bombon. Full oprema. BiXenon svetla, kad upalim duga, sija kao na marakani. Kabinsko led osvetljenje, vole ga devojcice i mlade mame. Cenim ga 5000 a dao bih ga mozda i za 4300.. Slike su malo umetnicke, posto sam fotograf. Profesionalna deformacija jbg.. Uz auto poklanjam jelkicu, jednu zensku jaknu (zaboravljena na zadnjem sedistu), 4 zimske gume i dvogrli weberov karburator za hibrida. Moze zamena za traktor (neki manji Vladimirac ili Tomo Vinkovic), posadio sam neke vocke. Nema 'leba od slikanja
Ode umetnik u poljoprivrednike :)
Ako bude orao kao što slika, boljr odmah da kupi čamac i mreže ili tako nešto :)

Sent from my D5503 using Tapatalk
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Delija napisao:I zakuca se kazaljka na 200 km/h kad ides brze od toga? Nije mi palo na pamet da moze da postoji tako glupo "fabricko" resenje... :glavomuzid:

Pre bih ostavio bez podrske za kmh i cao zdravo. Ko hoce kmh (ili kmh i mph) nek kupi evropski.
Delija briljira :)
Odgovori