Moj friend, biznismen kaze da kod njih u drustvu vazi da samo foliranti voze auto od 60k eur a zeni kupe od 10k. Ako si faca, kupi zeni skup auto. On vozi S klasu, a zena Touarega.
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Da pogodim, tvoj friend biznismen se bavi proizvodnjom kiflica sa džemom za sićušnu mu dečicu.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
@Tex
Salu na stranu nema to veze da li si faca ili ne, nego sta zena zasluzuje.
Ja bi mojoj kupio i bolji auto nego sebi ali kakve bicarke su ozenili neki moji prijatelji...pa ono ni biciklu ne zasluzuje.
Floyd napisao:
Ja bi mojoj kupio i bolji auto nego sebi
Reci mi da ovo nije istina i da si napisao samo zato sto ona cita forum!
Ja nikome ne bih kupio bolji auto nego sebi. (smatram da je zeni dovoljan neki 1.2 prcmoljak, eventualno cabrio da se malo kurci i ajd' zdravo... OSIM ako vozi decu... onda joj treba bas tako neki Touareg fazon)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ma to sam rekao vise hipoteticki
Moju zenu ni ne zanimaju previse automobili i omiljeni brend do skoro joj je bio Mercedes ali sad to postaje BMW. Zato osecam da ce mi, cim malo bolje savlada voznju uzeti 320d pa cu ja trebati da se utesim sa nekim M550xd
I ja se navuko na naftu...neznam ni da li bi znao da sipam drugo gorivo na pumpi
I ja imam taj trip. Pre neki dan otisao na pumpu sa E 200 kompresor, sipao plin i treba da sipam i benzin, ali ne znam koji Osecao sam se kao zena na pumpi
Ajde ajde glavu gore vidiš da igramo po Barseloninom šablonu ko na Soniju, igra kratkih paseva, kontrola lopte, dodavanje svima i svakome, besciljno trćanje po terenu...
Nevalja ono ništa ima Omorika da nas ulubi ko staru šerpu!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Počele su Olimpijske igre u Londonu!
Našim sportistima želim pre svega puno sreće, da ne bude povreda i nekih nepredviđenih situacija koje bi se negativno odrazile na rezultate, a siguran sam da će svi dati sve od sebe da ostvare što bolji rezultat. Šta god uradili, oni su ponos Srbije i treba ih maksimalno podržati.