Beograd
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Re: Beograd
I za jednog i za drugog -H4wkeye napisao:Paja napisao:Cela priča oko parade može da bude dosta štetna i zato mi se ne sviđa. Sve je urađeno na silu i samo zbog Putina.
Da je parada planirana godinu dana u napred kao omaž stogodišnjici prvog i 71. godišnjici drugog rata, da su pozvani predstavnici svih saveznika.... ja bih je zdušno podržao.Uopste mi se ne svidja kako su je organizovali. Ovako, ko zna kako to moze da se protumaci na zapadu. Ali nije to nista cudno, ipak je Srbija poznata po tome da ne zna sta radi pa onda napravi veliko sranje na svoju stetu.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zar vam se ne čini nelogičnim da se o Putinovoj poseti priča od početka godine, a za paradu relativno skoro i da se sprema nabrzaka? I uopšte da li se neko seća od kada se spominje parada? To je vrlo interesantno šta je prethodilo tome... 

Priča se o Putinovom dolasku odavno, ali više kao želja naših. Poseta je potvrđena tek nedavno, a tada su i krenule priče o paradi. Ako sam nešto propustio napiši.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Znalo se da Putin dolazi nego je bilo pitanje koji će tačno dan da dođe, a to ne utiče na blagovremenu pripremu parade.
Parada se spominje od kada se Vučić sastao sa Kirbijem 31. jula, a nakon sastanka se Kirbi glasno zapitao u javnosti "zašto Putin dolazi u Beograd" tj, u prevodu "otkud vama pravo da zovete Putina bez dozvole", a onda smo mi zarad "usaglašenosti politike" uvili to u oblande da je to u sklopu multilateralnog dugađaja i parade..."da se Vlasi ne dosete". Forma je bitna u diplomatiji.
Ne brini se, neće se niko stvarno ljutiti na zapadu - ovo je pre svega šmekerski lokalni win win za Amere...malo su nas isponižavali i utvrdili autoritet kod ovih naših vlastodržaca, a ljudi kojima je ovo mrsko će kriviti ili našu vlast ili Putina, tako da je njima super iz zavetrine.
Mi se pak nadamo da žemo zabosti dvostruki pogodak javnim šlihtanjem Putinu, a tajnim Amerima. Naravno da nećemo nijedne impresionirati.
Parada se spominje od kada se Vučić sastao sa Kirbijem 31. jula, a nakon sastanka se Kirbi glasno zapitao u javnosti "zašto Putin dolazi u Beograd" tj, u prevodu "otkud vama pravo da zovete Putina bez dozvole", a onda smo mi zarad "usaglašenosti politike" uvili to u oblande da je to u sklopu multilateralnog dugađaja i parade..."da se Vlasi ne dosete". Forma je bitna u diplomatiji.
Ne brini se, neće se niko stvarno ljutiti na zapadu - ovo je pre svega šmekerski lokalni win win za Amere...malo su nas isponižavali i utvrdili autoritet kod ovih naših vlastodržaca, a ljudi kojima je ovo mrsko će kriviti ili našu vlast ili Putina, tako da je njima super iz zavetrine.
Mi se pak nadamo da žemo zabosti dvostruki pogodak javnim šlihtanjem Putinu, a tajnim Amerima. Naravno da nećemo nijedne impresionirati.
Poslednja izmena od starac vujadin u 12 Okt 2014, 22:03, izmenjeno 1 put ukupno.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Moj drugar je izvukao paralelu sa s. Korejom ono, standard nula, vođa sebi pravi paradu, zima stiže a Obrenovac pod šatorima, Tekija u blatu
Moraš razumeti da je mnogima prizor kolone tenkova još uvek u veoma lošem sećanju. Još kad se zna da su samo prefarbani baš oni od ondaMladen7 napisao:Zar je moguće da niko ovde ovu paradu ne gleda s pozitivne strane,
meni je baš drago što se konačno ovako nešto dešava.

Ja mislim da vlast ni priblozno ne razmislja tako. Razmisljaju samo cime da popune vreme i animiraju narod. Sad ce maloumni Srbi da pomisle kako smo faktor i da silje na '' vojnu tehniku'' i kako nas brat Putin ceni i postuje. Sedam dana pre parade, jos sedam posle, pa dolazi nesto novo da nas zanima. A u medju vremenu plate smanjuju, penzije takodje, evro skace i bla bla bla...starac vujadin napisao:Mi se pak nadamo da žemo zabosti dvostruki pogodak javnim šlihtanjem Putinu, a tajnim Amerima. Naravno da nećemo nijedne impresionirati.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Pitam se šta će Putin da ćapi za dž, EPS npr.
TT
TT
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
starac vujadin napisao:Znalo se da Putin dolazi nego je bilo pitanje koji će tačno dan da dođe, a to ne utiče na blagovremenu pripremu parade.

Krajem meseca medju svim ostalim arapima dolazi i cika za kog je najavljeno da uzima Telekom...
Verovatno onaj isti što će da nam izgradi fabriku čipova vrednu tri Bačevića.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Meni je i dalje neverovatna činjenica da ćemo vojnu paradu da prikažemo Putinu. Kao da ja pozovem Beka ili Miškovića da im pokažem kako funkcioniše moja firma i kako smo sredili magacin od 25 kvadrata 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1Paja napisao:Cela priča oko parade može da bude dosta štetna i zato mi se ne sviđa. Sve je urađeno na silu i samo zbog Putina.
Da je parada planirana godinu dana u napred kao omaž stogodišnjici prvog i 71. godišnjici drugog rata, da su pozvani predstavnici svih saveznika.... ja bih je zdušno podržao.
Malo su permutovao, dogodine je 101 godina od I sv. rata i 70 godina od pobede nad fašizmom.
Otkad je pamtim sigurno, a vrlo verovatno i ranije, parade nikada nisu održavane za 20. oktobar nego za Dan pobede i najveća je bila 1985. koju starina Bajker pominje.

Još jednom da potvrdim +1Rakhil napisao:Nemamo mi ovde nista protiv vojne parade kao takve, nego nacina na koji se ova izvodi
Pa tako nekako... Mogli su za MC-ja da uzmu Bracu Petkovića pošto po gradu već pričaju viceve o paradi old-timera. Da nije tužno bilo bi ROFL.Vladapetr napisao:Meni je i dalje neverovatna činjenica da ćemo vojnu paradu da prikažemo Putinu. Kao da ja pozovem Beka ili Miškovića da im pokažem kako funkcioniše moja firma i kako smo sredili magacin od 25 kvadrata
Širim haos!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Koliko će u narednim danima biti problema sa saobraćajem u okolini Ušća?
There are 10 kinds of people in the world: