Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Re: Ne brže od života!

Post od ljubitelj »

NexT napisao:Ako imam upaljena duga svetla i blicnem mu jednom da zna da dolazim, a iza mene nema nikoga, moze da saceka dve sekunde da prodjem, pa da se ukljuci.
Drugo, ako i uradi to, onda mogu bar svetla da mu rade, i da da migavac, a ne samo da iskace ispred mene... I nisam dolazio 150, usporio sam na 100-110, sto je normalna brzina na tom delu magistrale.
110 je normalno za autoput ali je to sporedno po meni jer ovo sto sam boldovao znaci kao nepisano pravilo, pustam te da izadjes a ja odustajem od mog prava prvenstva.

Drugo ako vec imas duga svetla onda nema niti bilcanja, sto je zapravo dugo svetlo, tako da ne uspevam da razumem.

Nije ni bitno sada, ja tako nesto ne bih radio jer se blicanje moze pogresno protumaciti kao sto se i desilo.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ma ne ljutim se uopste, nego me nerviraju komentari kako je to smrtni greh, a onda ce taj isti da sedne u auto i da vozi preko ogranicenja.
A, siguran sam da niko od clanova posle kupovine nekog auta nije probao kako ubrzava (zamisli, preko ogranicenja) ili koliko moze da ide...

Ja sigurno posle posta nisam ocekivao da iko kaze "bravo matori, tako treba, ja bih ga tu razvukao kolko god moze". Da sam pisao o Ibarskoj, sam bih za sebe rekao da sam za ustanovu i da me treba zatvoriti.
Ogi napisao:Necemo da se lazemo, tu ga i ja cepam samo tako jer je to na zrenjanincu ubedljivo najbolja deonica, posle mostica na izlazu iz Cente pa ima sigurno 2-3km pravac, put odlican... meni je generalno citava deonica BG-ZR apsolutno nenormalno uredjena sto se tice ogranicenja, NIGDE nema vise od 60km/h a evo ovaj deo o kome pricamo, realno je da bude minimum minimuma 80, ako ne i 90 ili 100... ma ceo put je za 70 minimum a da preovladjuje 80-90... tu 60 niko ali bukvalno niko u istoriji nije vozio... voziti na tom putu 60 je kao da stojis, realno...
Iskreno napisan komentar.

Ceo put je izuzetno pregledan i sa dobrim asfaltom, i samo u Srbistanu moze ogranicenje da bude 60, na nivou zapreznih kola i trotineta.

@ljubitelj, konfuzno je napisano. Sigurno nisam drzao upaljena duga svetla dok sam se pribizavao autobusu, ne bih li mu iskopao oci. Jedan dugi blic je po meni "stizeeem", tj samo da ga opomenem da sam tu. Kao sto blicnes kada obilazis nekoga.

Kratko blicnem nekome kad skrece levo a ja imam prednost i pustam ga da prodje.

20x blicam idiotu koji me je isekao. 2x kratak blic - policija.

Ako nisam u pravu, neka mi neko kaze.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ma taj bi krenuo blicao ti ili ne, jebe se njemu.
Ta stanica i jeste jedan od razloga tolikog ogranicenja, izmedju ostalog
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

http://www.kurir-info.rs/automobilom-po ... nak-492735

Automobilom pokosio radnike na Gazeli

Šestorica radnika povređena su kada je na njih putničko vozilo dok su obeležavali deonicu mosta kod isključenja za Topčider. Jedna osoba je životno ugrožena

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći na mostu Gazela šest radnika je povređeno kada je putničko vozilo naletelo na njih dok su obeležavali deonicu mosta kod isključenja za Topčider. Jedan radnik je životno ugrožen.

Nesreće se dogodila kada je vozač "honde", 23-godišnji Predrag C, izgubio kontrolu nad vozilom i tom prilikom povredio četiri radnika somborske firme "Signal", koji su radili na mostu.

Tri ekipe Hitne pomoći prevezle su četvoricu povređenih u Urgentni centar, dok je jedna ekipa VMA prevezla i petu osobu, koja je po svoj prilici najteže povrđena jer je od siline udara pala preko ograde mosta.

Povređeni su Dejan J (26), Dalibor R (39), Ilija S (25), svi radnici firme "Signal", i Igor J (22), suvozač putničkog vozila koje je izazavalo udes.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Povređeni su Dejan J (26), Dalibor R (39), Ilija S (25), svi radnici firme "Signal", i Igor J (22), suvozač putničkog vozila koje je izazavalo udes.

Šestorica radnika povređena su

:think:
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:

Post od cozmo »

Nisu dobro napisali:

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/351248 ... sest-osoba

"Najteže povređena osoba prebačena je na reanimaciju sanitetom Vojno medicnske akademije koji se slučajno zatekao na mestu nesreće, a tri ekipe Hitne pomoći prevezle su u Urgentni centar četvoricu povređenih radnika i suvozača automobila koji je izazvao nesreću. "

Najteze povredjeni, 4 radnika i suvozac.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Ova Honda je šibala Gazelom sigurno preko 100 km/h, možda i više. Retko ko prođe Gazelom brže od 80-100 km/h, baš zbog spojnica koje su tako urađene da auto bukavalno poleti ako se krećeš tom brzinom. Kada se isključujem ka Topčiderskoj zvezdi (gde se sve ovo desilo), usporim ponekad i na čak 50 km/h zbog onih drugih spojnica, kad pređeš preko njih, auto se čak malo i zanese. :think:
E sad, ako neko ima drugačija iskustva, nek piše...sedmično 1-2 puta idem za BG svojim kolima i to su neki moji utisci od trenutka kad su završili rekonstrukciju Gazele.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Jeste nezgodno i ne treba jurcati glavom bez obzira. Honda je sigurno isla prebrzo, a pitanje je koliko je kasno ugledao radove, jer je tu nepregledna krivina. Mozda je bio malo vlazan put, lose gume, naglo kocenje i eto problema.

HTC WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:

Post od cozmo »

Martin napisao:Kada se isključujem ka Topčiderskoj zvezdi (gde se sve ovo desilo), usporim ponekad i na čak 50 km/h zbog onih drugih spojnica, kad pređeš preko njih, auto se čak malo i zanese. :think:
Mom autu te spojnice ne smetaju, odnosno kod mene nije kao sto Ogi ili ti pises, sasvim dobro apsorbuje prelaz preko tih spojnica (evo Ogiju cu da snimim sledeci put jer mi verovatno nece verovati), ali svejedno brzinu drzim u okviru ogranicenja na Gazeli (ne vozim brze od 80-90), a na iskljucenjima je sasvim normalno da usporis na brzinu koja je propisana za grad (cini mi se da sad svugde postavljaju one znakove za ulazak u grad). Ovaj ko zna kojom je brzinom tu uleteo... a zbog prevelike vlage u vazduhu sve je vlazno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

cozmo napisao:http://www.kurir-info.rs/automobilom-po ... nak-492735

Automobilom pokosio radnike na Gazeli

Šestorica radnika povređena su kada je na njih putničko vozilo dok su obeležavali deonicu mosta kod isključenja za Topčider. Jedna osoba je životno ugrožena
Glupi napaljeni klinac. :glavomuzid:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Pijani napaljeni klinac, ako je verovati novinama.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Da, po navodima medija, imao je alkohola u krvi, samo ne zna koliko.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:

Post od cozmo »

Pijan:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B5.html

Аутомобилом налетео на раднике

Шест особа повређено, када је путничко возило налетело на раднике на мосту Газела који су обележавали деоницу моста код искључења за Топчидер. Једна особа је животно угрожена, сазнаје РТС. Возач био у алкохолисаном стању и одређена му је мера полицијског задржавања.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Pink javlja da je magarac naduvao 1,7 promila.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

ma, sitnica... :twisted:
Odgovori