Ma ne ljutim se uopste, nego me nerviraju komentari kako je to smrtni greh, a onda ce taj isti da sedne u auto i da vozi preko ogranicenja.
A, siguran sam da niko od clanova posle kupovine nekog auta nije probao kako ubrzava (zamisli, preko ogranicenja) ili koliko moze da ide...
Ja sigurno posle posta nisam ocekivao da iko kaze "bravo matori, tako treba, ja bih ga tu razvukao kolko god moze". Da sam pisao o Ibarskoj, sam bih za sebe rekao da sam za ustanovu i da me treba zatvoriti.
Ogi napisao:Necemo da se lazemo, tu ga i ja cepam samo tako jer je to na zrenjanincu ubedljivo najbolja deonica, posle mostica na izlazu iz Cente pa ima sigurno 2-3km pravac, put odlican... meni je generalno citava deonica BG-ZR apsolutno nenormalno uredjena sto se tice ogranicenja, NIGDE nema vise od 60km/h a evo ovaj deo o kome pricamo, realno je da bude minimum minimuma 80, ako ne i 90 ili 100... ma ceo put je za 70 minimum a da preovladjuje 80-90... tu 60 niko ali bukvalno niko u istoriji nije vozio... voziti na tom putu 60 je kao da stojis, realno...
Iskreno napisan komentar.
Ceo put je izuzetno pregledan i sa dobrim asfaltom, i samo u Srbistanu moze ogranicenje da bude 60, na nivou zapreznih kola i trotineta.
@ljubitelj, konfuzno je napisano. Sigurno nisam drzao upaljena duga svetla dok sam se pribizavao autobusu, ne bih li mu iskopao oci. Jedan dugi blic je po meni "stizeeem", tj samo da ga opomenem da sam tu. Kao sto blicnes kada obilazis nekoga.
Kratko blicnem nekome kad skrece levo a ja imam prednost i pustam ga da prodje.
20x blicam idiotu koji me je isekao. 2x kratak blic - policija.
Ako nisam u pravu, neka mi neko kaze.