Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Re: Sport

Post od Jumbo »

Ogi napisao:Pocelo je ocekivano, katastrofa. Ne znam u kom svetu zivi Divac kada kaze da cemo osvojiti 5-10 medalja. Prognoza mu je da Bog sacuva.
A sta je to katastrofa na pocetku, ajde objasni. Ja koliko vidim za sada sve ide ocekivano.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Ogi,
Uopste ne razumem zasto si toliko negativan :pardon:
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:

Post od Jumbo »

Da li iko na onom RTS-u ima jedan gram mozga.

Kao prvo danas popodne prenose boks izmedju nekog Malezijca i Kirgistanca, pa zatim Kineza i Indusa u vreme kad je igrao Karakasevic. Znaci poludeo sam.

A onda veceras prenose vaterpolo Rumunija-Velika Britanija, a ne kraj prvog i ceo drugi set Djokovica.

:kuku: :besan: :thumbdown: :palica: :twisted: :cekic:
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Da, stvarno su mi ovi na RTS po obicaju nejasni po pitanju prenosa OI :nemampojma:

Inace, vaterpolisti razvalili Madjarsku, rukometasi na poluvremenu vode 5 golova razlike da bi na kraju izgubili sa 5 gola razlike... Sve krenulo naopako nakon ona 2 presecena napada :uf:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Rukometasi neobjasnjivo padaju u zavrsnici meca ponovo. Neverovatno je kako iz vedra neba pocinju da prave amaterske greske.

Aca Stojanovic nije normalan i danas je to definitivno potvrdio prenoseci vaterpolo koji realno, poznaje losije od mene kao prosecnog gledaoca i vestacki praveci atmosferu velikog meca deruci se k'o magarac na dranju. Bem' ti budalu bas..

TT post
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Off topic
Aca Informacija.
Off topic
Opet je malo falilo da me deportuju iz Londona. Kažu da sam toliko glasno vikao "Goooool" da sam probudio kraljicu tokom popodnevne dremke.
Off topic
:kezo:
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Jumbo napisao:pa zatim Kineza i Indusa u vreme kad je igrao Karakasevic. Znaci poludeo sam.
Pa sta si propustio? Covek je klasican turista kao i vecina nasih sportista.
O rukometasima nema sta da se kaze, vec vidjeno, klasika... mogu komotno vec sada da se pokupe zajedno sa odbojkasima i odbojkasicama i da krenu kuci, da se ne brukaju... jer protiv Hravata i Danaca (ako se ne igra u Beogradu), priznaces, nemaju neke sanse, da ne kazem nikakve... odbojkasi takodje, Brazil, Rusija... cao zdravo...

I da, Stojanovic je budaletina svoje vrste...
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

:srbin: :pop:
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:

Post od Jumbo »

Ogi napisao:
Jumbo napisao:pa zatim Kineza i Indusa u vreme kad je igrao Karakasevic. Znaci poludeo sam.
Pa sta si propustio? Covek je klasican turista kao i vecina nasih sportista.
O rukometasima nema sta da se kaze, vec vidjeno, klasika... mogu komotno vec sada da se pokupe zajedno sa odbojkasima i odbojkasicama i da krenu kuci, da se ne brukaju... jer protiv Hravata i Danaca (ako se ne igra u Beogradu), priznaces, nemaju neke sanse, da ne kazem nikakve... odbojkasi takodje, Brazil, Rusija... cao zdravo...

I da, Stojanovic je budaletina svoje vrste...
Nek je Karakasevic turista, ali vise volim da gledam naseg turistu nego singapurskog, ili indijskog.

Sto se tice rukometasa, ako ti mislis da je poraz od Spanaca pa i Danaca, pa i Hrvata, bruka onda rukomet poznajes koliko i ja poznajem kriket.
Sto se tice utakmice sa Spancima fantasticno prvo poluvreme (jedno od najboljih nasih rukometasa ikad), i fantasticno II poluvreme Spanaca. Pobedili su u taktickom nadmudrivanju zbog veceg fonda igraca koji mogu da igraju na vise pozicija.
Najvise su nas sredili izuzetno plitkom odbranom 3-3 gde nam nisu dozvolili da razvijemo bilo kakvu igru uz 5 presecenih lopti koje su otisle direktno u kontru i u gol. Ustvari te presecene ili poklonjene lopte su bile glavni razlog poraza.
U napadu su napravili nesto sto u zivotu nisam video, a to je igra sa dva beka, jednim krilom i tri pivota. Jednostavno su nam razbili koncepciju odbrane.
E sad neko ce reci sto Vukovic nesto nije uradio. Odgovor je da nema igrace za takvo prilagodjavanje. Jednostavno Spanci su samo materijalizovali svoj kvalitet koji je poprilino iznad naseg.

A sad sto se tice sledecih utakmica, sa Hrvatima cemo uvek igrati na egal bez obzira koje bolji, a i Hrvati imaju problem da nas nisu pobedili vec nekoliko godina u nekoliko poslednjih meceva. Oni su jedina ekipa iz vrha sa kojom imamo pozitivan skor. Licno ocekujem da ne izgubimo iako su realno Hrvati kvalitetniji tim.
Sa Dancima sta reci. Najbolja ekipa na svetu definitivno. ali evo veceras se pati sa Madjarima (na osam minuta pre kraja 23:21 za Madjare). I kad smo bili bolji od njih tesko smo izlazili sa njima na kraj, nesto kao sa Islandom.
Koreja je dosla prilicno oslabljena i trebalo bi da ih dobijemo.
Madjarska je verovatno ekipa sa najvecim oscilacijama u igri. Danas ce pobediti najjace, a sutra ce izgubiti od najslabijeg. Taj poslednji mec bi ustvari trebao da resi ko ce biti cetvrti ucesnik 1/4 finala pored Danske, Spanije i Hrvatske.

edit: Pobedise Danci Madjare sa 27:25. Za sada na rukometnom turniru sve ocekivano.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Evo, ovo su budalastine o kojima sam pricao u temi "kladionica" ( viewtopic.php?f=25&t=131&p=64193#p64193 )
... i eto primera zbog cega je za mene cela Olimpijada jedno Miki Maus takmicenje: Ples oko šipke na Olimpijadi 2016?

"Ples oko šipke dugo je povezivan sa striptiz klubovima, ali sada sve veći broj ljudi ovu disciplinu smatra sportskom. Timoti Trojtman, Izvršni potpredsednik Federacije kaže da ples oko šipke treba da bude Olimpijska disciplina ne samo zbog toga što su plesači izuzetne atlete."
Koga zanima detaljnije: http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... _id=630418

...a vaterpolo izbacuju uz obrazlozenje da nema dovoljno drzava koje se bave tim sportom. Da ne pominjem kako karate uopste nije olimpijska disciplina. Olimpijada je postala sprdnja. Mogli bi od 2016. da uvrste i blowjob u olimpijski "sport". :thumbdown:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Heineken napisao::srbin: :pop:
Ne znam sta ti nije jasno? :D

Ogi je nas proslavljeni sportista... Covek poznaje sve sportove, a jos bolje se takmici u istim. On je ucio Divca da igra basket na kosu ispred zgrade, a braca Grbic su sedela pored terena i gledala usijanu celu kako skace na mrezu i kuva brazilcima... Ostale sportove da ne pominjem, u vaterpolu pliva za loptu kao da trci na suvom... :glavomuzid:
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Da li je istina ovo sto pise po novinama da je Aca Stojanovic na kraju opsovao, nesto kao "fala kurcu"?

Citao sam komentare u vezi pobede vaterpolista, i pored pohvala na racun igre velika vecina je bila ogorcena i nezadovoljna Acinim prenosom.
Radio sam u ordinaciji dok je bio mec, pa sam slusao, i za svaki nas gol bilo je glasno "gooool" kao da je fudbal a ne vaterpolo. Nije mi previse smetalo, posle gledanja snimka delovalo je preforsirano mozda i izvestaceno, medjutim kako smo vodili i pobedili, a kako je olimpijska atmosfera nije mi u tom trenutku bilo napadno.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ne bih bas da ulazim u detaljnu pricu oko ovoga sto se prica sve ovde, posto bih da cuvam zivce :D

Ali, odakle to da se vaterpolo izbacuje sa OI, naravno ne pitam ovo nekim cudnim tonom ili ne znam ni ja kako, vec pitam jer ne znam a interesuje me :D

Jel to negde objavljeno ili je pretpostavka ili nesto trece?
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Aco, ja sam samo cuo da je bilo nekih izjava na temu vaterpola, tj nista zvanicno i sve je to rekla-kazala (isto kao sto su ovo sa sipkom rekla-kazala price), ali iz ovakvih prica cesto se izrodi neki mutant.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Aco, izvinjavam ti se unapred ako opalim glupost.... ali zar ti nisi u Londonu? :think:
Širim haos!
Odgovori