Dobro veče
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Dobro veče
Otkad su to panduri počeli da kupuju Škode Rapid? Ima se, može se... Danas video u Staroj Pazovi saobraćajce u novoj beloj, uredne pandurske oznake...
Otkad im je doslo iz dupeta u glavu 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bolje Skode da voze nego Vagene. 
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa Milenko Kostić i Selimir Selja Pilić su stari prijatelji.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Cini mi se da sam vidjao na sivim Punticima te led rotacije, biju za sve pare. Jel na takve rotacije mislis?
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Video sam ih "s guza" (vozio za njima), pa nisam dobro video, ali je baš tanko, kao neka tanka lajsna gore na krovu. A kada su skrenuli levo vidim po uniformama i onim fluo zelenim prslucima da su saobraćajci (prvo sam pomislio da to neki lokalni pandurski guzonja vozi - kad ono ipak cestovni prašinari u novom Rapidu)... 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa Rapid je jedva nesto skuplji od Punta...Saša napisao:Otkad su to panduri počeli da kupuju Škode Rapid? Ima se, može se... Danas video u Staroj Pazovi saobraćajce u novoj beloj, uredne pandurske oznake...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
Re: Одг: Dobro veče
Kao prvo, neobično mi je da u ovoj situaciji/besparici i dalje kupuju nove automobile, pogotovo za saobraćajce, a kao drugo - što je sad to Škoda koja nikad dosad nije bila izbor pandura.
TT
TT
Tenderi, jbg
Mene cudi da nisu 500L uzeli, kao domaci proizvod
Mene cudi da nisu 500L uzeli, kao domaci proizvod
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bogami, ja sam slike Yetija video još davno iz nekih drugih gradova tako da mi i nije nešto čudno...
A takve službe će sigurno uvek uzimati nova kola, baš me zanima kako bi izgledala flotna kupovina polovnih a pouzdanih
A takve službe će sigurno uvek uzimati nova kola, baš me zanima kako bi izgledala flotna kupovina polovnih a pouzdanih

Pa javna nabavka... Sve mora da ide preko tendera.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A sto saobracajci ne bi kupovali kola? Svaki taj auto ce sam sebe otplatiti.
Ono sto je problem je sto se ne ulaze u samu opremu policije, forenziku itd... Kola su najmanje bitan deo lanca ako pandur stoji u busnim cizmama na kisi.
A sto Skoda. Pa Verano je pukao. Za Fiat veorvatno ne mogu da se ugrade, a Skoda je logican izbor..
Ono sto je problem je sto se ne ulaze u samu opremu policije, forenziku itd... Kola su najmanje bitan deo lanca ako pandur stoji u busnim cizmama na kisi.
A sto Skoda. Pa Verano je pukao. Za Fiat veorvatno ne mogu da se ugrade, a Skoda je logican izbor..
Ni ja ne kapiram to cudjenje nabavkom kola,po meni, kod nas,cak i previse retka radnja.
Ali,sto se Rapida tice,po meni, jedan od najskupljih modela Skode.
Ali,sto se Rapida tice,po meni, jedan od najskupljih modela Skode.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Saša
Re: Одг: Dobro veče
Nemaju za zimske gume ali imaju za nova vozila. Kome treba hleba kad ima kolača. Lepo...
@Grujic
U pravu si za Jetije, video sam ih i ja ranije sa pandurskim oznakama (doduše ne baš kod saobraćajaca) ali sam zaboravio na njih.
TT
@Grujic
U pravu si za Jetije, video sam ih i ja ranije sa pandurskim oznakama (doduše ne baš kod saobraćajaca) ali sam zaboravio na njih.
TT