Dobro veče
Re: Dobro veče
To sa gumama cenim da je problem birokratije.
Ako je njima budzet dodelio pare za nabavku novih vozila,ne mogu oni potrositi to na gume.
Tako da cenim,da je problem do idiota koji raspodeljuju pare,a ne do toga da nema para.
Ako je njima budzet dodelio pare za nabavku novih vozila,ne mogu oni potrositi to na gume.
Tako da cenim,da je problem do idiota koji raspodeljuju pare,a ne do toga da nema para.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
u SLO imaju dosta Škoda policajci, čak i za providu ( presretače ) imaju octavie RS, i sad su dobili još pasate 2.0 TSI.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Re: Одг: Dobro veče
Da podsetim imaju saobracajci i Suzukije SX4Saša napisao:Nemaju za zimske gume ali imaju za nova vozila. Kome treba hleba kad ima kolača. Lepo...
@Grujic
U pravu si za Jetije, video sam ih i ja ranije sa pandurskim oznakama (doduše ne baš kod saobraćajaca) ali sam zaboravio na njih.
TT

Re: AW: Dobro veče
http://youtu.be/P3GjnRYJmNM
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Šta je ovo, Megane?
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
meg 3 rs...
http://www.topgear.com/uk/photos/Endang ... 2014-04-08
pogledajte 11/11
Nego, jel isao neko skoro za Pristinu ili Tiranu sa nasim tablama? Koliko je sigurno da se ostavi auto na parkingu hotela?
U Pristini sam i bio na kratko, i par ljudi je islo i bilo je sve ok, al nije nije isao u Tiranu... I jos bih trebao preko Ohrida da idem, kroz pola Albanije...
pogledajte 11/11

Nego, jel isao neko skoro za Pristinu ili Tiranu sa nasim tablama? Koliko je sigurno da se ostavi auto na parkingu hotela?
U Pristini sam i bio na kratko, i par ljudi je islo i bilo je sve ok, al nije nije isao u Tiranu... I jos bih trebao preko Ohrida da idem, kroz pola Albanije...
Pretpostavljam da su u Tirani manje šanse da se bilo šta desi nego u PR.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Pa pretpostavljam da je sve ok, nego ono... Ipak mi je manje prijatno nego kad idem u HR...
Nego, sad mi unapred zao auta
Nego, sad mi unapred zao auta

Dobro veče
Sto se tablica tice, verujem da je opustenije nego u HR jer pravi Albanci uopste nisu naelektrisani na Srbe kako se to misli ali sto se tice ostalih stvari hm...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Znam nekoliko ljudi koji su poslovno išli u Albaniju i bili oduševljeni sa gostoprimljivošću ljudi. Ne vole da se porede sa Albancima s Kosova...kao što ne vole Nemci da se porede s Austrijancima, iako su najbliži.
Možeš da budeš opušteniji nego u Hrvatskoj po pitanju vandalizma, ali pripazi auto zbog krađe.
Možeš da budeš opušteniji nego u Hrvatskoj po pitanju vandalizma, ali pripazi auto zbog krađe.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da ide Mečkom, svakako bi morao da pazi, ali ko će bre tamo da krade PUG. Pa cela Tirana bi se sprdala sa tim nesretnikom koji bi ga ukrao. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 09 Apr 2014, 00:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!