Beograd
Re: Beograd
Pa u Beogradu su ljudi bili apatični. 

Ma kakvi saveznici, jedini i pravi pobednik WW2 je Rusija!!!snork napisao:Nisu bombardovali nas, već nemačku vojsku i opremu u našim gradovima. Mnoge savezničke zemlje su prošle još gore u savezničkim bombardovanjima. Npr. Francuska.aleksa napisao:A sto bi zvali one koji su nas bas te 1944. bombardovali!?Paja napisao:Da je parada planirana godinu dana u napred kao omaž stogodišnjici prvog i 71. godišnjici drugog rata, da su pozvani predstavnici svih saveznika.... ja bih je zdušno podržao.
Ne znam ko je pozvan na paradu, ali ja bih pozvao predsednike Rusije, Amerike, Francuske i premijera Britanije, kao i predsednike ili premijere svih drugih država koje su u II svetskom ratu bili naši saveznici.
Mislim da je loše što su Kirbi i mnogi drugi na Zapadu još pod uticajem hladnoratovske histerije. Trebalo bi da pogledaju malo dalje u prošlost... i budućnost.
Evo par američkih i sovjetskih postera iz vremena II svetskog rata:
![]()
![]()
![]()
![]()

Pa vise stanovnika je izgubila Jugoslavija, nego Francuska, Engleska i Amerika zajedno!!!

Слава России! Ура!

Paja napisao:Pa u Beogradu su ljudi bili apatični.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
samo polako napisao:Čekaj čekaj došli smo do jako bitnog dela...
A zašto nisu izašli svi?nikaragva napisao:Na izbor nisu izasli svi
Jel su možda imali neke druge obaveze tog dana, da im možda neko nije zabranio da izađu i glasaju?
Iz razloga sto vec dugo vremena ne postoji alternativa. Svi su se izredjali i pokazalo se da su svi ista govna! Na zalost, tako ce jos duuuuuugo ostati...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Normalno kad politiku vode ljudi iz tame a ne marionete koje nazivamo politicarima.
Brzine idu u H-a !!!

Laminati ?
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ljudi, jeste sve ovo i aktuelno i jako bitno, ali hajde da ne kvarimo više temu.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
ftj napisao:Laminati ?

Hoces reci Illuminati?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Beogradjani i drugi koji su upuceni u nas nizerazredni fudbal, sta se desilo sa FK Zeleznicar koji se nalazio ispod Gazele?
Preselili ih kad su rekonstruisali Gazelu 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ali gde im je sada teren? Doduse nikada nisam voleo da igram na tom terenu, nemam pojma zasto.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Vrh