Tigar Winter1
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Re: Tigar Winter1
kada dve firme postoje na ovim prostorima decenijama onda je ova situacija skroz normalna...znalo se za tigar i savu,michelin je bio preskup te je ova dogma uzidana u svest/podsvest obicnog vozaca

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Brendovi i dogme su čudo. Isto važi za sve proizvode.
Da crnjak bude veći, ljudi svi vise na internetu, a nikom ne padne napamet da se informiše oko pravih stvari, nego se isključivo konzumiraju gluposti i koristi ovo fenomenalno oružje samo za sopstveno zaglupljivanje.
I tako ti ja, koji sam centralnim nevnim sistemom vezan za internet, veliki ljubitelj automobila i analitičar svih mogućih testova kupim WinterU.
Doduše, kupio sam samo 2, tako da sam samo 50% prolupao.
Da crnjak bude veći, ljudi svi vise na internetu, a nikom ne padne napamet da se informiše oko pravih stvari, nego se isključivo konzumiraju gluposti i koristi ovo fenomenalno oružje samo za sopstveno zaglupljivanje.
I tako ti ja, koji sam centralnim nevnim sistemom vezan za internet, veliki ljubitelj automobila i analitičar svih mogućih testova kupim WinterU.

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Imali smo to na Forumu VGKuzmanovic napisao:A da napravi neko statistiku po uzorku clanova foruma?![]()

Never Say Never Again
Winter1 - 4. sezona (kupljene krajem 2010.), vozene delom i na leto 2011 (doduse kratko dok nisam dobio Sigure), posle samo na zimi -

Drzim ih u garazici, malo prelazim na zimu, sara je mislim 7mm... nigde traga bilo kakvog habanja. Doduse, moj auto je lagan i snaga na tockovima nije neka, ali bas sam se iznenadio.
Ili sam ubo neku seriju ludacku

Drzim ih u garazici, malo prelazim na zimu, sara je mislim 7mm... nigde traga bilo kakvog habanja. Doduse, moj auto je lagan i snaga na tockovima nije neka, ali bas sam se iznenadio.
Ili sam ubo neku seriju ludacku

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
A o kojoj kilometrazi pricamo? Jer je to relevantno, a ne koliko godina 

Njima i jeste dobra strana trajnost i ponašanje po pravoj zimi. Ćud im je malo prevrtljiva po mokrom putu kada se topi sneg, ali ja zasad takođe nemam nikakvih problema. Oprezan sam za svaki slučaj, bez obzira što se dugo družimo.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ali, slozices se, da nije bas normalno da se zimska guma ne trosi, pogotovo ako se vozi leti. Tu bas nije sve na svom mestu

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Upravo tako. Winteri se zapravo tih prvih milimetar-dva potrosi relativno brzo (jedna sezona i cao), a to je sloj koji koliko-toliko vredi, a ovo posle mozes jos 10 godina da teras dok ne potrosis saru. Cudno mi je samo kako ostaje relativno dobra na snegu dok ima mesa, to je ipak plus. Ali zato ostalo, suvo a pogotovu na mokrom... skije.
Re: Одг: Tigar Winter1
Bas sam pre neki dan obratio paznju na prisutnost Wintere. Isao sam pesaka kroz B.Cosica i dalje Gagarinovom (NS) i bacio pogled jer su kola sve vreme parkirana uz trotoar. Bukvalno ih je 50% kola nosilo.
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
Prelazim u proseku 1000 km mesecno zimi, leti 1200.
Prosle tri zime 15.000km i april - jun jos nekih 3500km.
Presle su mi ajd da kazem 20.000km od toga sve novembar - april i samo april-jun 2011. godine.
Merio sam saru posle prosle zime i pokazivalo je 7mm.
Ali moj auto je vanserijski lagan i moj stil voznje je takav da gume veoma malo habam i nikad ne deformisem, a prioritet mi je odrzavanje trapa.
Prosle tri zime 15.000km i april - jun jos nekih 3500km.
Presle su mi ajd da kazem 20.000km od toga sve novembar - april i samo april-jun 2011. godine.
Merio sam saru posle prosle zime i pokazivalo je 7mm.
Ali moj auto je vanserijski lagan i moj stil voznje je takav da gume veoma malo habam i nikad ne deformisem, a prioritet mi je odrzavanje trapa.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Re: Одг: Tigar Winter1
Cozmo ne vozi,on leti 
sent using Tapatalk

sent using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
I moje su i dalje solidne po snegu, dok po kisi drzim rastojanje i ne vozim brzo
Zelja mi je da probam te ultra premijum (ovo nije bilo sarkasticno) pa da procenim, nema govora da nisu bolje, ali hocu da vidim kako to izgleda u praksi...

Zelja mi je da probam te ultra premijum (ovo nije bilo sarkasticno) pa da procenim, nema govora da nisu bolje, ali hocu da vidim kako to izgleda u praksi...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Cozmorola se ne oslanja na put gumama, ona ga celiva