Klasičan prozor nema toliki bočni hod, već se praktično u jednoj liniji podiže i spušta. Slažem se da fiksirani prozor kod Cactusa nije najsrećnije rešenje i da su trebali da idu na dvodelnu varijantu sa leptirom. Valjda je test odradio svoje.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Ovakvim rešenjima Citroen, po planu PSA, polako "klizi" u niži klub, prema Dačiji. Pežo ostaje u sredini, a DS ka premijumu.
Setite se centralno smeštenih prekidača el. prozora kod Sandera, Logana... Ušteda par prekidača i par metara kabla. Zvuči smešno, ali par po par...x hiljade vozila, eto računice.
Pa ne bih bas rekao. Ostali Citroeni su itekako kvalitetniji nego dacija. Imao sam priliku da vozim novi c4 picasso, samo sto je uzet iz salona i zaista je lepo i kvalitetno uradjen ne mogu da kazem, bas sam se prijatno provozao. Po kvalitetu isti, malo i bolji od pezoa. E sad zasto je takvo resenje na ovom, sem ustede uposte mi nece biti jasno, a pogotovu jer cactus treba da privuce tu fensi vrstu kupaca koja se lozi na izgled i gedzete.
Ne govorim o postojećim modelima koji su projektovani pre 5-10 godina, već o narednim, kao što je Cactus.
Citro neće više praviti "E" klasu, a svi budući biće "low budget".
Ma meni ne smeta to rešenje samo da dobro dihtuje,
i tako su mi klinci pozadi - šta ima da otvaraju prozore, možda koriguju to sa šumom vetra u vožnji...
I dalje pozdravljam hrabre dizajnere - u ovoj gomili sličnih i bezličnih modela.
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović