Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Neozbiljan komentar. U ljudskom mozgu se dramatične promene dešavaju od 18 do 21. koje utiču upravo na ovo o čemu ovde govorimo.
Tapatalk
Tapatalk
ne slazem se nikako... eto meni se nisu desavale, sad imam 22god 
znam mnoge koji imaju 35+ pa jos uvek divljaju kao da su neizivljeni klinci...

Tako je, znam i ja takve... 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Nidza je malo optimističan, nekima te regije mozga koje služe za samokontrolu ne sazrevaju u dovoljnoj meri ni kasnije. Negde do 25 god. se to formira u nekoj punoj meri.ADrei napisao:ne slazem se nikako... eto meni se nisu desavale, sad imam 22god
Boringly average, but also perfect for school run mums
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
A nekima nikada
sent from my brain using the force..
sent from my brain using the force..
Nema razloga hvatati se za izuzetke koji potvrđuju pravilo. Ovaj sistem nagrađuje bahatost ne činjenjem ničega da se to spreči ili sankcioniše.
Poenta onog što sam napisao da je preveliki broj naslova u crnoj hronici sa stradalim licima, a da osobe za volanom imaju maksimum 20tak godina - razlog u 99% slučajeva neprilagođena brzina. Koliko god da sam bio mirno dete, bilo je žestokih momenata. Te momente nije moguće izbeći, ali je neophodno sistemski smanjiti na najmanju moguću meru. Mnogo mi je više žao kada u saobraćaju strada 19godišnjak, nego pijani dripac od 50+. Barem u pola slučajeva bi to moglo biti sprečeno kada bi bilo volje i stručnosti.
Poenta onog što sam napisao da je preveliki broj naslova u crnoj hronici sa stradalim licima, a da osobe za volanom imaju maksimum 20tak godina - razlog u 99% slučajeva neprilagođena brzina. Koliko god da sam bio mirno dete, bilo je žestokih momenata. Te momente nije moguće izbeći, ali je neophodno sistemski smanjiti na najmanju moguću meru. Mnogo mi je više žao kada u saobraćaju strada 19godišnjak, nego pijani dripac od 50+. Barem u pola slučajeva bi to moglo biti sprečeno kada bi bilo volje i stručnosti.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nesreća kod Kraljeva, poginuo 29-godišnji vozač
Na magistralnom putu Kraljevo - Raška u Konarevu kod Kraljeva u saobraćajnoj nezgodi život je izgubio 29-godišnji vozač "punta", saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo.
Do udesa je došlo sinoć oko 22.30 časova, kada je Dragan P. iz Kraljeva, upravljajući putničkim vozilom marke "punto", kraljevačkih registarskih oznaka, iz pravca Kraljeva prema Raški, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza u desnu stranu u pravcu kretanja i udario u reklamni pano.
Tom prilikom je zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u Zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu oko 23.15 časova. Uviđaj su izvršili pripadnici saobraćajne policije iz Kraljeva.
O događaju su obavešteni istražni sudija Osnovnog suda i Osnovni javni tužilac u Kraljevu. Preduzimaju se mere na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za ovu saobraćajnu nezgodu, navedeno je u saopštenju.
Izvor: Blic
Na magistralnom putu Kraljevo - Raška u Konarevu kod Kraljeva u saobraćajnoj nezgodi život je izgubio 29-godišnji vozač "punta", saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo.
Do udesa je došlo sinoć oko 22.30 časova, kada je Dragan P. iz Kraljeva, upravljajući putničkim vozilom marke "punto", kraljevačkih registarskih oznaka, iz pravca Kraljeva prema Raški, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza u desnu stranu u pravcu kretanja i udario u reklamni pano.
Tom prilikom je zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u Zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu oko 23.15 časova. Uviđaj su izvršili pripadnici saobraćajne policije iz Kraljeva.
O događaju su obavešteni istražni sudija Osnovnog suda i Osnovni javni tužilac u Kraljevu. Preduzimaju se mere na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za ovu saobraćajnu nezgodu, navedeno je u saopštenju.
Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Maloletni vozač.
Srećom pa devojčica nije u životnoj opasnosti.
Očevici tvrde da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom kada je velikom brzinom nameravao da izađe sa parkinga.
Srećom pa devojčica nije u životnoj opasnosti.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kada smo kod Bora... Pre neki dan nestade struje (inace sam sada u Brestovackoj Banji), zovu distribuciju, ovi kazu da je pokidan dalekovod, nece biti struje bar sat.
Mislim se, kako da ne, pokidao se dalekovod. Krenem u skitnju da ubijem vreme, kad ono:
Otkacila se prikolica slepera sa drvima, em utrcao ljudima u dvoriste, em odneo banderu. Pohvale za ED, osposobili su relativno brzo.
Tptlk
Mislim se, kako da ne, pokidao se dalekovod. Krenem u skitnju da ubijem vreme, kad ono:
Otkacila se prikolica slepera sa drvima, em utrcao ljudima u dvoriste, em odneo banderu. Pohvale za ED, osposobili su relativno brzo.
Tptlk
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Džabe što su i semafor postavili na raskrsnici Đorđa Stanojevića i Dr. Agostina Neta, kod Belvilla...

Posetite www.garaza.rs !
Ja prosao oko 3 nije bilo nikoga... A ljudi kad su debili nista im nece pomoci...
Pre neki dan na petlji SPanskih boraca kod Arene Passat oborio biciklistu, ali nije nista ozbiljno... Naravno, Passat je isao kao da biciklisti ne postoje...
Pre neki dan na petlji SPanskih boraca kod Arene Passat oborio biciklistu, ali nije nista ozbiljno... Naravno, Passat je isao kao da biciklisti ne postoje...