Što ne iscima Damjana da probaš njegov, zar niste bili zajedno na TD-u?
Baš sam ga onomad zezao što je kupio novu Škodu a hteo je Civica, samo mi nije rekao da je uzeo plavi RS
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ne mogu da tražim kola od ljudi koje znam veoma površno, tj. glupo mi je. Ako ste dobri sa čovekom ajmo na kafu negde svi zajedno da vidimo auto i prodiskutujemo. Sutra ću imati prve utiske o RS, da vidim je'l tu ima šta dalje da se diskutuje. Nadam se da nije DSG, nego manuelac.
Nemam ja ponudu, imam za kredit uslove za mene, a za kola je ponuda sa popustom na Alpros sajtu, nađi cenovnik za RS i vidi na kolikom popustu je RS230.
aaaa... ok, ja ovo "Ponuda je bezobrazna, kredit takođe" razumeo da si dobio neku ponudu van cenovnika upoznat sam sa zvancinim cenovnikom i trenutnim popustom
RS je zanimljiv kompromis i novog i meraka u jednom.
Mogao je da se uzme neki porodičan auto i da uzmem nešto manje polovno za zezanje, ali nije to - to. Kad sagledam svoje kretanje i slobodno vreme, kao i potrebe za automobilom, daleko najviše vremena bih vozio taj neki prvi porodičan auto, dok bi drugi samo bio trošak za retku zajebanciju. Ovako će svaka vožnja biti i potencijalna zajebancija, pogotovo ako se nađe rešenje da ostane i garancija i Eibach i remap. To bi onda bilo vrh vrhova.
Poznajem čoveka koji ima novu oktaviju RS živi na Voždovcu. Nekada smo bili baš ok ali splet okolnosti je doveo do toga da sada bas i nismo ( niko nije kriv[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]) ali mislim da bih mogao da ga pitam za kafu itd.
Ja bih u toj situaciji imao najveci problem sa time da vec tri godine vozis Octaviu. Dobro bih razmislio da li da rizikujem da za veliku doplatu vozim isti auto sa jacim motorom.
carov2 napisao:Ja bih u toj situaciji imao najveci problem sa time da vec tri godine vozis Octaviu. Dobro bih razmislio da li da rizikujem da za veliku doplatu vozim isti auto sa jacim motorom.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Kakve veze ima? Neću ih pomešati, ova neće biti crna.
Ivan napisao:Sada kad bude rs tdi dsg a hoce covek tfsi manual, a performance paket nema niko
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Nije mi palo napamet da postoji dizlo RS. Nije valjda.