Ovo je forum i normalno je da se iznose misljenja kako o automobilima tako i u ovom slucaju o telefonima.Paja napisao:Momenat koji ne vidiš je da se bar 90% vlasnika IP-a polomi da te ubedi da je on apsolutno najboji, čak i kad ih niko ne pita. To radite npr ovde DW i ti svaki put kad vam Laki baci kosku za razliku od Miloša za koga nisam znao da nosi IP do pre mesec dana kad smo sedeli za istim stolom pa sam video.
Evo sada pokušavaš da nam objasniš da je sasvim normalno da se čeka u redovima.
Za razliku od većine IP srećnih vlasnika, nas koji to nismo uglavnom zabole šta drugi misle o našim telefonima. Trenutno nosim Samsung, pre toga je bio Sony, pre toga more Nokia i po neki Sony i ko zna šta će biti sledeće. Najiskrenije me zabole ko šta misli. Svaki od tih telefona je u datom trenutku meni vršio posao.
Ako me neko pita za mišljenje kakav je S5 rećiću mu i tu je kraj. Ako neko krene da ga pljuje, ne pada mi na pamet da ga branim. Nemam akcije u Samsungu i što se mene tiče može i da propadne.
Nigde ne ubedjujem da je cekanje normalno, samo sam objasnio sta se desava sa tim telefonima i zasto se ceka.
Ovde se ne radi o tome sta taj neko misli o nekom telefonu, vec o tome sto lik generalizuje i bez potrebe vredja ljude nazivajuci ih snobovima i ostalim imenima.
Pokusao sam da pojasnim i tebi i ostalima da su pojmovi ajfon i snobizam povezani jedino u Srbiji i zemljama drugog ili treceg sveta.