Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Xepoj87 »

Dw, ja nemam veze sa Bezanijom ili sa Rakhilom i Pajom, pa delim misljenje za Iphone.

Dusane, ja sada vidim da ti ne znas sta znaci snobizam, jer ga povezujes samo sa parama.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Iphone ne moze da bude snobizam kada ga ima svaki drugi ili treci covek i kada je potpuno pristupacan. E posto u Srbiji to nije slucaj, dolazimo do situacije u kojoj smo. :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Poslednja izmena od Delija u 05 Mar 2015, 14:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Mobilne telekomunikacije

Post od Day Walker »

Xepoj uopste ne pricam o tom stavu, nego ubedjivanju da je neko nesto uradio a nije, u ovom slucaju da sam ja nekog ubedjivao i pisao da je iPhone najbolji. To prosto nije tacno jer nije najbolji a i sam to znam.

Godinama unazad koristim i iOS i android uporedo i znam sta mi vise odgovara, prema tome i kupujem telefon.
I ne nalazim se dirnut kad se prozivaju fanovi applea jer su to ljudi kojima je potrebna strucna pomoc. Kao i hardcore fanovima drugih brendova

Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslednja izmena od Day Walker u 05 Mar 2015, 14:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Da je kojim slucajem xepoj kupio ipon dal bi onda smatrao da su 90% njih snobovi. Sta su onda ljudi koji kupe barberi ski odelo? :)
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

:kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Xepoj bas zato i nije kupio Iphone, a imao je jedan zlatni za 450e.
Xepoj voli da proba sve novo, pa se tako prvi put pojavila i zelja za Iphoneom sa normalnom velicinom ekrana.

Nije sve sto je skupo snobovski, ni ti ftj izgleda ne znas sta snobizam znaci, a okacio vam Delija.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

DW, samo ti pronalazi neke osovine Zvezdara-Bezanija, meni uvek zabavno da citam :kezo:

Ja cu prvi da kazem da sam prilican snob po mnogim pitanjima - jebiga, niko nije savrsen. Nemam nameru da brojim procente snobova medju vlasnicima telefona, jebe mi se bas, samo kazem da postoje snobovi koji kupuju najaktuelniji telefon i postoje Epl snobovi. I jedni i drugi su mentoli, svako na svoj nacin.

Fakat stoji da ako ti telefon ima manu i ti to obrces na prednost, nesto nije u redu sa tobom. A to je dobar dan kad imas iPhone.

ftj, ne rise da ima Barberi ski odelo??? Koliko kosta, leba ti? Inace, da je debeli kupio iPhone, imao bih samo jedan razlog vise da ga zajebavam - ne postaje se Epl snob cim kupis nesto sa jabukom
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ili slike, ili izbacite iz diskusije ski odelo.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Podjednako je snobovski ipohan od 600 i sljamsung od 600 nema nikakve razlike. Sirotinja percipira prosecne vlasnike ajfona kao snobove zato sto je sirotinja, ne zato sto su ajfonovci nekakvi posebni ljudi. apple sekta jeste najmocnija(sto nema veze sa ovom pricom) ali u zadnje vreme je i android sekta toliko ojacala da preti da je sustigne.

To za ski odelo je pomenuto pre nekoliko godina ali mi je ostalo urezano :)
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Hahahah
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

E lupio si sad - Ajfon i Samsung nikad u istu pricu uci nece. Pocevsi od toga da ce ti ljudi koji se uopste ne intereseju a imaju lovu kupiti Samsung po inerciji, ko sto se kupuje Passat kad ne znas sta bi za sluzbeni auto.

I opet se gubite sa sirotinjom i njihovom percepcijom, aj izbacite malo pare iz price pa sagledajte tako, mozda uvidite gde je razlika Apple - ostali
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

U redu za prvi ajfon cekali GEEKOVI i entuzijaste???

aha... jedva su cekali da uzmu telefon koji nema 3G, nema MMS, nema Video kameru, nema BT, nema copypaste itd itd... a kosta dosta vise od prosecnog tadasnjeg SMARTfona?!

Apple i geek molim te nemoj vise da spominjes u istoj recenici.

btw ja mislim da ti ne razumes sta znaci rec snob, i pored toga se slabo razumes u temu, tako da se vise ne ukljucujem u ovu raspravu.

in adr njuz, burazer mi sinoc pokaze svoj Nexus 5, ISKRIVIO GA JE :D :D
debil voli da nosi u zadnjem dzepu telefon, izgleda da se zbog toga iskrivio.

naravno na golo oko je neprimetno(sem ako ti neko ne kaze), vidi se luft samo kad se postavi na sto.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Da, osim sto nisi zapamtio da je Xepoj hteo da kupi, jer se odusevio izgledom, pa kada je video da je kombinezon Burberry i da kosta 2 soma eura na popustu, zahvalio se.i okrenuo. Ja prvi imam marke koje volim i za.koje dajem pare i lepo govorim da snobizam nema veze sa cenom necega, vec sa stavom.

Sent from my Sony
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Nikolaa napisao:U redu za prvi ajfon cekali GEEKOVI i entuzijaste???

aha... jedva su cekali da uzmu telefon koji nema 3G, nema MMS, nema Video kameru, nema BT, nema copypaste itd itd... a kosta dosta vise od prosecnog tadasnjeg SMARTfona?!

Apple i geek molim te nemoj vise da spominjes u istoj recenici.
WTF?? O kojem ti IP pricas? Prvom? Da jesu cekali bas ti jer drugih funkcionalnih pametnih telefona nije ni bilo. Nemoj da ulazis u pricu da jeste, jer sam tih godina uveliko koristio 2 VM telefona (Motorola MPX220) i neki HP sa VM (na stranu moje odusevljenje sa istim). One igracke od Symbiana ne svrstavaj u to. U to vreme Apple nije bio to sto je danas. Prema tome, covek je lepo rekao, inicijalni hype i jeste kreiran od ljudi iz IT sveta a to jesu geek-ovi. Ne mora uredjaj da ima sve natrpano, a nefunkcionalno da bi bio proglasen kao uredjaj za entuzijaste.

Danas je druga prica. Realno, ko sta voli to i koristi. U poslednje vreme meni su se smucili Android ziloti kojih ima k'o mrava.
Poslednja izmena od Dzoni_m u 05 Mar 2015, 15:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori