Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Mi smo se 5. oktobra naguzili i ovo je hardcore sex.
Mnogo smo lenji i mislimo da ako hoćemo u Evropu niko ne bi trebao da obrađuje zemlju i čuva stoku.
Svi bre hoće u stanove i kancelarije. Svi beže za Beograd. Pa jel bolje svoja bašta i dvorište ili jebeni stan gde si zavistan od svega mogućeg?
Ja u Kraljevu imam svoje dvorište, svoju baštu, svoj bunar sa vodom, svoj kotao na drva. Hranimo ćurke i svinje pa svake godine imamo svoje meso. Deda sa svojih 75 godina i dalje ide svaki dan u njivu i ima svoju baštu i kokoške. Sadi se voće i peče rakija.
Znam mnogo ljudi koji su sve to imali ali su prodali za bedne novce i uzeli kredite da bi se preselili u stan i postali robovi koji zavise od drugih. Hteli su da budu gospoda.
Zajebite Evropu i zapad gde su svi robovi i rade celog života da bi kupili to parče zemlje koje mi već imamo. Strepe da ne ostanu bez posla jer gube sve što imaju. Sve im je na kredit i sve im se naplaćuje.
Ali što kaže Marko Šelić: "Ko sam ja da vam pričam kako da se češete kada mene nikada nije svrbelo."
Mnogo smo lenji i mislimo da ako hoćemo u Evropu niko ne bi trebao da obrađuje zemlju i čuva stoku.
Svi bre hoće u stanove i kancelarije. Svi beže za Beograd. Pa jel bolje svoja bašta i dvorište ili jebeni stan gde si zavistan od svega mogućeg?
Ja u Kraljevu imam svoje dvorište, svoju baštu, svoj bunar sa vodom, svoj kotao na drva. Hranimo ćurke i svinje pa svake godine imamo svoje meso. Deda sa svojih 75 godina i dalje ide svaki dan u njivu i ima svoju baštu i kokoške. Sadi se voće i peče rakija.
Znam mnogo ljudi koji su sve to imali ali su prodali za bedne novce i uzeli kredite da bi se preselili u stan i postali robovi koji zavise od drugih. Hteli su da budu gospoda.
Zajebite Evropu i zapad gde su svi robovi i rade celog života da bi kupili to parče zemlje koje mi već imamo. Strepe da ne ostanu bez posla jer gube sve što imaju. Sve im je na kredit i sve im se naplaćuje.
Ali što kaže Marko Šelić: "Ko sam ja da vam pričam kako da se češete kada mene nikada nije svrbelo."
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Jel ti kapiras da imas 3 Audija i savetujes ljudima da zajebu zapad i Evropu? 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

- Rakhil
Cuti, taj citat ga je jos i izvukao da ne usere stvar kompletno 

Jbg ja sam digao kredit i postao rob, da bih imao to što ima tvoj deda.
Sad vidim da sam se zajebao i da sam trebao kupiti stan u NS pet minuta od posla.
Sad vidim da sam se zajebao i da sam trebao kupiti stan u NS pet minuta od posla.
Ta tri Audija nisu na kredit. Nego su kupljena posle 20 godina rada.
Podići kredit i kupiti zemlju i imanje je ok, a prodati zemlju za džabe i podići kredit za stan nije ok.
Pa dobro, a ti mislis da svi od obradjivanja zemlje.mogu da kupe Audija, a izaberu da.odu u Beograd? Oni koji u selu imaju, ti retko idu iz istog. Odlaze oni sto rade u seoskoj prodavnici za 8000 dinara mesecno ili imaju svega pola, jedan hektar zemlje, od cega dupe mozes da obrises.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Rakhil
Nebitno, ne bi posdtojali da nema zapada i Evrope, kapiras gde ti je suplja prica?Mr.Rotor napisao:Ta tri Audija nisu na kredit. Nego su kupljena posle 20 godina rada.

Ne kapiram. Kažem da treba da odjebemo njihov način života i uređenja.
Skroz ste pogrešno shvatili celu priču.
Vidi se kako je Hrvatima dobro.
Evo jedna pesma za mene:
http://youtu.be/qyjd9zNkAQo
Skroz ste pogrešno shvatili celu priču.
Vidi se kako je Hrvatima dobro.
Evo jedna pesma za mene:
http://youtu.be/qyjd9zNkAQo

- Rakhil
Pa ok, odjebi Audije i internet, kupi bajs i dopisuj se 

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Mislis, dodje neko i kaze ti daj mi toliko prihoda od zarade tvoje firme? Ne mozes da kupis Audi, mozes Dacia, dosta ti je. Taj nacin zivota zelis da odjebes?
Pa to i jeste poenta Evropskih vrednosti. Bez njih ne bi bilo ni audija ni vw nego raspadajuce dacije i zastave. Ja prvi pljujem na Evropski stil zivota, ali sta god da se desi oni proizvode (dizajniraju) fantasticne stvari (jos), a od zemlje sigurno neces umreti od gladi, ali nesto vise od toga takodje neces imati.. Ma da za svakog po nesto i sit gladnome ne veruje 

Ovo prvo je teško, ovo drugo je nemoguće. (prvo pod uslovom da nemaš nikog ko može da te odvede preko naravno)Martin napisao:
Otac me pita pre neki dan - sine, šta čekate? (ne znam da li je mislio što se nismo pokupili iz Srbije ili zašto Vojska još uvek nije izašla na ulice i skurcala vlast).
Mr.Rotor napisao:Podići kredit i kupiti zemlju i imanje je ok, a prodati zemlju za džabe i podići kredit za stan nije ok.
Što se tiče sela i seoskog života, nemoguće je da seosko domaćinstvo bude samoodrživo, tipa iluzija gajim sam sebi hranu, baštica, gudica i slično.
Od toga nema ništa. Mnogo toga se mora kupovati spolja, i dalje.
Što se tiče proizvodnje, stočarstvo je u qurcu, i uglavnom kad se stavi na papir-ne isplati se gajiti masovno bilo šta. Ti počneš da gajiš 100 svinja, a država, kakva je, uveze milijardu tona bajatog mesa iz Brazila.
Dešava se da ljudi mole da im se otkupe svinje i daju ispod cene, jer neće niko da kupi. Da ne pričam da se pare čekaju najmanje mesec dana.
Mleko trenutno ne otkupljuju. Moji recimo svaki dan moraju da bace najmanje 30l kvalitetnog mleka.
Primera je mnogo.
Ja ne kažem da ne može da se živi od poljoprivrede, ali: da bi se krenulo da se ozbiljnije radi treba najmanje 10Ha kvalitetne zemlje. Ne zaboravimo mehanizaciju bez koje ne može ništa da se radi.
Mnogo ljudi to nema. Dajte mi primer neke banke, u koju će nezaposlen čovek da ode i da kaže, dajte mi 200 000E kredit, hoću da se bavim poljoprivredom. Ima da se nasmeju i naglavačke ga išutiraju napolje.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
50ha minimum za neki samoodrživi posao, a i tu te država ova naša sva u svojoj neevropštini i antizapadnjaštvu jebe na svakom ćošku. Slušam prošli vikend neke stočare u onoj emisiji na B92, i to svinjari, kukaju ljudi, više ih košta samo hrana za svinju nego što će da je proda, bez ostalih troškova i zarade. I onda država uveze austrijsku svinju subvencionisanu tamo koja ovde košta manje nego domaća.