Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Scuderia »

Ma zezam se malo :)
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

passenger napisao:
Floyd napisao:E ovo je san svakog turskog kebab majstora u zapadnoj Evropi :)

Za tebe je Škoda Superb 280 karavan.
50-55k chf za Škodu? Budi ozbiljan Floyde :)
Sta vas sprecava da kupite Skodu Superb kod nas, trazite export cenu? Za 40k (puna cena) imas Superb TSI280 DSG 4x4 Combi L&K, i jos da dodas nesto ako ima da se doda.

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
!GOR
Reactions:
Pridružio se: 08 Maj 2012, 20:46
Garaža: Audi A5 Sportback FL

Post od !GOR »

Korisnikov avatar
BobanR
Reactions:
Pridružio se: 12 Apr 2015, 22:07
Garaža: Brera 2.4

Post od BobanR »

izbosne - nije baba nego babo
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Markoni napisao:
passenger napisao:
Floyd napisao:E ovo je san svakog turskog kebab majstora u zapadnoj Evropi :)

Za tebe je Škoda Superb 280 karavan.
50-55k chf za Škodu? Budi ozbiljan Floyde :)
Sta vas sprecava da kupite Skodu Superb kod nas, trazite export cenu? Za 40k (puna cena) imas Superb TSI280 DSG 4x4 Combi L&K, i jos da dodas nesto ako ima da se doda.

Tapatalk Post
I mene ovo zanima. Kako se posle održava takav auto? Imaš brdo dilera koji prodaju RS za 21000 na mobile.de, a ako odeš kod zvaničnog dilera košta 30. 'bem mu miša, u tih 9000 mora da se krije nešto bitno, inače bi svi kupovali od preprodavaca, ne od zvaničnog dilera.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pa Autocacak je zvanicni diler. Mogu da kupe ovde, i odrzavaju tamo. Garanciju sigurno imaju.
Jedino ako im zakon to ne dozvoljava, ili otezava. Kod nas je bilo dosta slucajeva, i ima ih jos, da ljudi nova kola kupe u drugim zemljama.
Kod nas imaju trosak saglasnosti uvoznika za koriscenje homologacione dokumentacije, koji varira od 100-5000 EUR u zavisnosti od uvoznika i vozila. I opet im se vise isplati nego da su ovde kupili.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Nije problem održavanje, možeš da ga održavaš gde hoćeš u ovl. servisu, čak i u Srbiji, a ostaje garancija. Možda ga neće svako uzeti posle jer je import, ali naći će se kupac. Imaš autokuća koje prodaju isključivo nova uvozna vozila i cene su im osetno niže.

Sad sam računao za Superb iz Nemačke. Kalkulator kaže da se ne plaća ništa za uvoz, jer je u granici C02. Oko 1500 chf papiri + odvojeno tehnički i registracija.

Pitajte Floyda gde je caka, on je hteo da uvozi X5, ali je odustao. Valjda jer je imao dobru ponudu u salonu gde je već ranije kupio F30.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Jel moze neko da mi objasni gde ovi preprodavci-uvoznici (sto uvoze npr iz DE)nadju automobile koje ovde prodaju jeftinije nego sto u DE mogu da se nadju? Kad god sam otisao na mobile.de nikad ja ti nisam nasao nesto sto bi me izaslo puno jeftinije da se uveze :nemampojma:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Oni kupuju na onim aukcijama, uzimaju od lizing kuca, rent a car-a, kupuju vise vozila odjendom.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Ma imaju kontakte svuda. Recimo bio sam kod rodjaka pre par dana u AT i kaže uzeo Astru H 2006. godište, 90 000 na satu, malo čuknuta zadnja desna vrata, serv.knjiga Opelova od 1.dana i motor je 1.6 i platio je 1500 eura. Ide u Srbiju na otpad. Nov auto skroz, gledao sam je.
Isto ona moja Korsa C, ispod 100 kkm, 2004, 1.2motor, automatska klima, 4 air bags. Komande na volanu, 15 felge, malo hauba čuknuta, a branik i gepek sredjivani u Srb za 150e. Auto bio 560 eura i 4 nove zimske gume kineske. Džabe, više me koštao uvoz nego auto. Sad se tata vozi, uživa, već tri puta Korsa išla na more ove godine. Super radi. Zamenjeni prednji diskove i pločice i balans štangla.

Drug mog rodjaka drži Opel salon i servis i dodju ljudi i daju kola za zamenu. Išao sam jednom da uzmem peugeot 206, kao nov stvarno. Bio 1150 eura i dok ja došao s posla, već otišao, a samo dan pre toga sam ga gledao. Bio je 1.4 benzin, zimske gume i ispod 100k na satu.

Samo kontakti, auta koja nisu u oglasima
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

U sustini ispada ,da za nas smrtnike sto hocemo da uvezemo jedan auto, uglavnom nema srece :kezo:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Moraš znati nekog :)
Ova Astra je na prodaju, ali ne znam koliko se isplati. Samo privremene table su 250 eura čini mi se, plus troškovi do registracije. Tako da će stići dole na autootpad i pod nož u delove :)
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Malo i passenger preteruje jer to sto prica jeste tacno ali u mnogo manjem obimu nego kupovina kakvu sam naveo. To kazem za novija i nesto skuplja vozila, a za ove od par hiljada eura moli boga da je baba vozila do pijace.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Šta je sad tebi, u čemu ja preterujem?
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Autorola.eu tu imas gomilu aukcija pa vidi sta ti se svidja :)
Odgovori