Crna Gora kolima
Re: Crna Gora kolima
Kakav si problem imao?
Sezona losija nego sto se ocekivalo. U principu bolja nego prosla ali je izostao rekordni bum koji se najavljivao.
Sezona losija nego sto se ocekivalo. U principu bolja nego prosla ali je izostao rekordni bum koji se najavljivao.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Prvo legitimisanje 40min, drugo 3 vulkanizera nece da isprave felnu jer nemaju vremena imaju po jedan iki nijedan auto u servisu(citaj ko te jbe).400.000 ljudi dolazi u petak/subotu rece gazda i pokusao u Kumboru da nam uzme 35e za sobicu 3x2. Uredno jeste da ne lazem. Na kraju kad sam ja popizdeo i otisao a kum ostao, ponudi nam drugu za 30e 4 kreveta i 3x vecu. Bilo ke vec 23h pa sam pristao jer nam se put oteglio pa smo bili.gotovi. Ciganjenje.
U kaficu gde smo visili 2 dana po ceo dan, potrosili bar 1500e u dnevnom aranzmanu(hrana, pice nas 8oro) opet ku**obolja.
Ici cu mozda da probam za jedno 10god, a mozda bi tad.
Iako nisam verovao kad su pricali kao ja danas, i pisao da se meni za 10ak god nikad nista slicno nike desilo eto demantovao sam sam sebe koliko se sve promenilo.
P.S. Ne zmam kakva je bila prosla sezona ali sad bi trebao da je spic, a u HN dva kluba jedva popunjena. Kafici preko dana oolu prazni.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
U kaficu gde smo visili 2 dana po ceo dan, potrosili bar 1500e u dnevnom aranzmanu(hrana, pice nas 8oro) opet ku**obolja.
Ici cu mozda da probam za jedno 10god, a mozda bi tad.
Iako nisam verovao kad su pricali kao ja danas, i pisao da se meni za 10ak god nikad nista slicno nike desilo eto demantovao sam sam sebe koliko se sve promenilo.
P.S. Ne zmam kakva je bila prosla sezona ali sad bi trebao da je spic, a u HN dva kluba jedva popunjena. Kafici preko dana oolu prazni.
Mozda se neces sloziti samnom, ali smatram da je vecina ovih zamerki mogla biti vrlo lako izbegnuta samo pazljivijom organizacijom putovanja.
Iako ne postoji opravdane za nezadovoljnog gosta, to je jedno od prvih pravila.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kako je stanje sa Prestige? Ima li gostiju?goblin napisao:Sezona losija nego sto se ocekivalo. U principu bolja nego prosla ali je izostao rekordni bum koji se najavljivao.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Neki ljudi imaju žalbe na kvalitet određenih marki automobila jer su im se kvarili, servisi su im loši, delovi skupi itd... Smatram da bi većina ovih zamerki mogla biti vrlo lako izbegnuta samo pažljivijom organizacijom: boljim pregledom na servisu pre puta, možda preventivnom zamenom delova koji su se kasnije pokvarili, višednevna potraga za korisnicima iste marke koji su našli servis kojim su zadovoljni itd...goblin napisao:Mozda se neces sloziti samnom, ali smatram da je vecina ovih zamerki mogla biti vrlo lako izbegnuta samo pazljivijom organizacijom putovanja.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Hahahaa hit.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ma to je Dag sa vrata vikn'o ,,đe ste kolege, vulkanizeri'' i odma počeo da im soli pamet kako da mu urade felnu 

Odlazak u CG pored GR je čist mazohizam u svakom pogledu.
Ja se ne mogu zaliti, sve je puno i unapred rasprodano.passenger napisao: Kako je stanje sa Prestige? Ima li gostiju?
Mada BD nije dobar reper, ona se prva rasproda i nikad nema problema, po okolnim mestima se bolje vidi.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ja sam prošle godine bio skroz neplanirano i skroz se razočarao. Žena čak dobila infekciju na nozi. Kad smo bili u apoteci, apotekarka je pitala da l je prvi put u CG, jer takvi stalno dolaze sa istim problemom, kao nisu navikli na prljavštinu na plaži
Svuda sam bio za tih 7 dana i verovali ili ne, najbolje sam se proveo u Buljaricama. U to vreme je bilo skoro prazno. Ronio sam po ceo dan i presretao jato riba i najbolje mi je bilo tamo.
Razumem moje roditelje što idu u CG. Bili su 10 dana prošlog mesaca, uskoro idu još 15-20 dana. Matori ljudi, tamo se osećaju prijatno jer ne pričaju nijedan strani jezik i plaše se inostranstva. A i oni su klasični paradajz turisti. Ponesu iz SRB sve i svašta, dole spreme neki kiseli kupus za tri dana, pasulj 2 dana, neko meso itd. Kažu da su potrošili 10 eura za 10 dana prošlog meseca u CG

Svuda sam bio za tih 7 dana i verovali ili ne, najbolje sam se proveo u Buljaricama. U to vreme je bilo skoro prazno. Ronio sam po ceo dan i presretao jato riba i najbolje mi je bilo tamo.
Razumem moje roditelje što idu u CG. Bili su 10 dana prošlog mesaca, uskoro idu još 15-20 dana. Matori ljudi, tamo se osećaju prijatno jer ne pričaju nijedan strani jezik i plaše se inostranstva. A i oni su klasični paradajz turisti. Ponesu iz SRB sve i svašta, dole spreme neki kiseli kupus za tri dana, pasulj 2 dana, neko meso itd. Kažu da su potrošili 10 eura za 10 dana prošlog meseca u CG

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Heinz napisao:Odlazak u CG pored GR je čist mazohizam u svakom pogledu.
+1
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Osim po pitanju rominga 

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ma mi smo otisli na 3 noci,na momacko.goblin napisao:Mozda se neces sloziti samnom, ali smatram da je vecina ovih zamerki mogla biti vrlo lako izbegnuta samo pazljivijom organizacijom putovanja.
Kod vulkanizera isao drugar nisam ja bio. Posle smo ke tukli cekucem jer mu je ispustala guma. Napravili smo potpale po kubika. Xe xe
Interventna nas presrela na pocetku setalista. Normalno isli, niti smo bili pijani niti bilo sta slicno.
Bili ste u mesto koje realno veze nema sa turizmom i pravom ponudom, ne znam ni sta ste trazili tamo na 3 noci "momacki". Otisli bez rezervacije - opet najgora varijanta.
Ne znam u kakvom ste restoranu bili gde niste zadovoljni, interesantno da sam vise nego zahtevan gost i na mestima gde se krecem uglavnom sam izuzetno zadovoljan uslugom.
Interventna vas startovala bez razloga. OK i ja to osudjujem, ali nekima je to skroz OK kad su mene bukvalno istresali uz gaca 3 puta za 2 dana u CH...
Ceso kad citam ili slusam negativne komentare imam osecaj kao da ne zivim na istom mestu koje ljudi kritukuju. Da li se ne krecemo na ista mesta ili sta vec... ali isto tako kad neko dodje i usmerim ga na to kako treba da provede svoje vreme, nije mi se jos niko zalio (a bili su i neki forumasi, cak i smesteni kod mene...).
A kad banes na neku destinaciju i to u neki "zapusteniji" deo, bez ikakvih usmeravanja gde sta valja.... velika je verovatnoca i za negativne utiske.
PS - baci pogled na par poslednjih slika sto sam okacio, tamo sam proveo ceo jucerasnji dan sa porodicom i bilo nam je vise nego prijatno, a prilicno sam siguran da vecina odlazi sa slicnim utiskom.
Ipak treba malo birati.
Ne znam u kakvom ste restoranu bili gde niste zadovoljni, interesantno da sam vise nego zahtevan gost i na mestima gde se krecem uglavnom sam izuzetno zadovoljan uslugom.
Interventna vas startovala bez razloga. OK i ja to osudjujem, ali nekima je to skroz OK kad su mene bukvalno istresali uz gaca 3 puta za 2 dana u CH...
Ceso kad citam ili slusam negativne komentare imam osecaj kao da ne zivim na istom mestu koje ljudi kritukuju. Da li se ne krecemo na ista mesta ili sta vec... ali isto tako kad neko dodje i usmerim ga na to kako treba da provede svoje vreme, nije mi se jos niko zalio (a bili su i neki forumasi, cak i smesteni kod mene...).
A kad banes na neku destinaciju i to u neki "zapusteniji" deo, bez ikakvih usmeravanja gde sta valja.... velika je verovatnoca i za negativne utiske.
PS - baci pogled na par poslednjih slika sto sam okacio, tamo sam proveo ceo jucerasnji dan sa porodicom i bilo nam je vise nego prijatno, a prilicno sam siguran da vecina odlazi sa slicnim utiskom.
Ipak treba malo birati.