Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
milospinkfloyd
Reactions:
Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4

Re: Zanimljivi oglasi

Post od milospinkfloyd »

sa obzirom da si naveo gepek kao bitan faktor a i da ti auto treba u porodicne svrhe, pre bih uzeo a6 karavan (ovaj poslednji sa matrix led) 3.0 tdi quatttro za te pare. Mladji, lepsi, funkcionalniji i manje luksuzan

PS sad vidim da takav audi izadje 7-8k preko te a8
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Obzirom da je rekao kako mu je neki budzet za sledeca kola oko 65k, ne bih se uopste razmisljao, vec bih uzeo nova kola u tom cenovnom rangu...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Taman saceka G30 i uzme ga novog 530d, najbolja opcija.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Gobline, evo, nude ti ovde 7 S 350d :)

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... price_desc

Ali mi zaista nije jasno da stalno pricas kako ti je preslab A4 i da si se zajebao, a sada hoces da uzmes A8, koji i pored solidnog motora i brzine, ima dinamiku autobusa.
Ne znam za koji moj juris te tolike limuzincine, a sam pricas kako vozis agresivno?
Kupi lepo neki manji mocniji auto, koji ce ti te limuzincine?
Evo, imaces za manje od godinu dana da biras polovne E43 AMG sa 400ks, a 3.0 motorom, da ne pricam sto ce nova petica sada, pa ti se i ona mozda svidi...imas vec za tu tvoju lovu S6 u ponudi, siguran sam.
Ako uzmes 5 godina star A8, i ako se 3 godine vozi, racunaj da ces ga za 3 godine prodati za 50% manje love, a vozices smaracki i realno ruzan i zastareo A8.

Evo, ovaj vec kosta 91, a kada odes tamo, dace ga i za 85 realno, ima super opremu, sledece godine ce ih biti za 60k eura da se biraju u fullu.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Da ne pominjem kako je taj A8 vozen, pa sam Goblin rece da ga je on dosta vozio, znaci dusu mu vadio :)
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Nije oglas ali jeste slika iz oglasa. Zašto imam osećaj da će se ovo kroz par godina oguliti?

Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2014, 20:24

Post od Raki_Audi »

Sad sam pitao prijatelja kod koga sam ja ugradio za Full Led na A8. Pa skoro ista cena ko za A6, oko 2000-2500 sve zavisi od stanja farova i ostalog, posto tu ima dosta stvari( ventilatori, procesori, kablovi i dzekovi ...). Dosta para, Ali vrede svake pare :cool!:
Korisnikov avatar
petarboj
Reactions:
Pridružio se: 19 Mar 2013, 16:47

Post od petarboj »

Deluje korektno :) cena je isto skroz ok.

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... i-49000-km

Tapatalked from LG V10
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Xepoj87 napisao:Gobline, evo, nude ti ovde 7 S 350d :)

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... price_desc

Ali mi zaista nije jasno da stalno pricas kako ti je preslab A4 i da si se zajebao, a sada hoces da uzmes A8, koji i pored solidnog motora i brzine, ima dinamiku autobusa.
Ne znam za koji moj juris te tolike limuzincine, a sam pricas kako vozis agresivno?
Kupi lepo neki manji mocniji auto, koji ce ti te limuzincine?
Evo, imaces za manje od godinu dana da biras polovne E43 AMG sa 400ks, a 3.0 motorom, da ne pricam sto ce nova petica sada, pa ti se i ona mozda svidi...imas vec za tu tvoju lovu S6 u ponudi, siguran sam.
Ako uzmes 5 godina star A8, i ako se 3 godine vozi, racunaj da ces ga za 3 godine prodati za 50% manje love, a vozices smaracki i realno ruzan i zastareo A8.

Evo, ovaj vec kosta 91, a kada odes tamo, dace ga i za 85 realno, ima super opremu, sledece godine ce ih biti za 60k eura da se biraju u fullu.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
Ne interesuju me ozbiljne sportske varijante, vec sam pisao da gledam jake dizelase.
U principu uzeo bi ja i jace benzince (eto gledao sam onaj RS6 i pokusao da ga kupim) ali iskljucivo ako mi odgovara nacin kupovine - kompenzacija.

Sa druge strane A8 se vozi vrhunski. Sa ovim motorom od 350KS u sportskom rezimu ima dovoljno agilnosti i snage da ne znam mnogo dizel limuzina koje bi mogle da ga isprate.
Meni odgovara velika limuzina, nezaboravi da sam pre A4 vozio uglavnom velike limuzine (2 x A6, 2 x A8, S8, S500 L, S63AMG L).

Npr. sada da biram auto koji mi se najvise uklapa u moje zelje, potrebe i budzet, to bi najverovatnije bili mladji polovnjaci BMW 640xd GC ili X5 4.0d (posto se lomim da li da uskocim u SUV klasu zbog potreba - porodicnih putovanja).
Sto i nije iskljuceno da ce na kraju biti ali za zivu lovu.
Ovo o cemu sada razmisljam su alternative uz odredjene kompromise gde za benefit imam ili znacaju ustedu (u slucaju A8) a opet fenomenalan auto, ili kompenzaciju sa kojom prakticno ni ne osecam da sam kupio auto i tu bi prihvatio i znacajno vecu vrednost vozila ali za sada u ponudi nemam nista sto mi je interesantno.

Kako god, pocetkom oktobra sam u SRB i trebam da se vidim sa zetom da popricamo na tu temu pa cu do tada odluciti.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

petarboj napisao:Deluje korektno :) cena je isto skroz ok.

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... i-49000-km

Tapatalked from LG V10
Izvini, ali ruzan je u PM.
Korisnikov avatar
petarboj
Reactions:
Pridružio se: 19 Mar 2013, 16:47

Post od petarboj »

Jbg, nije lepotan :) ali je malo prešao i cena je ok :)

Tapatalked from LG V10
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Ja bi pre onu Hondu...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ovo je mnogo ozbiljniji auto od Honde. Šteta što nije bar sport line. Mada bi to Saudijci prepravili bez problema :)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Malo felne i farove i sve je tu ok :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori