Da sam jedva čekao, mogao sam još odmah da kažem kako premium ne ume da napravi motor sa lancem, al nisamLaki021 napisao:Jesi jedva docekao da pljunes, sad se valjda bolje osecas...
Nije ovo normalno, ne izgleda ovako kad je sve OK.

Da sam jedva čekao, mogao sam još odmah da kažem kako premium ne ume da napravi motor sa lancem, al nisamLaki021 napisao:Jesi jedva docekao da pljunes, sad se valjda bolje osecas...
Nije ovo normalno, ne izgleda ovako kad je sve OK.
Ili u visu klasu limuzine nego sto sam trenutno ili SUV segment za koji jos uvek nisam siguran da li bi se pokajao kada bi usao ali da imam potrebe za istim to stoji.passenger napisao:Definiši u koju klasu bi skočio, jer još uvek ne znaš ni sam gde ćeš i šta ćeš. Akcentuješ putovanja sa dva deteta i suprugom kao cilj naredne kupovine, a pominješ 640xd GC u istoj rečenici.goblin napisao:Npr. sada da biram auto koji mi se najvise uklapa u moje zelje, potrebe i budzet, to bi najverovatnije bili mladji polovnjaci BMW 640xd GC ili X5 4.0d (posto se lomim da li da uskocim u SUV klasu zbog potreba - porodicnih putovanja).
35,490 novXepoj87 napisao:Ima li neko da bi dao ovoliko love za godinu dana star Subaru?
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... aru-levorg
A ti kao ne znas koliko moze da razvije?Floyd napisao:Delija javi se
goblin napisao:Ili u visu klasu limuzine nego sto sam trenutno ili SUV segment za koji jos uvek nisam siguran da li bi se pokajao kada bi usao ali da imam potrebe za istim to stoji.passenger napisao:Definiši u koju klasu bi skočio, jer još uvek ne znaš ni sam gde ćeš i šta ćeš. Akcentuješ putovanja sa dva deteta i suprugom kao cilj naredne kupovine, a pominješ 640xd GC u istoj rečenici.goblin napisao:Npr. sada da biram auto koji mi se najvise uklapa u moje zelje, potrebe i budzet, to bi najverovatnije bili mladji polovnjaci BMW 640xd GC ili X5 4.0d (posto se lomim da li da uskocim u SUV klasu zbog potreba - porodicnih putovanja).
Zasto mislis da me 6 GC ne bi zadovoljio?
To je velika komforna limuzina, prtljaznik korektan (mada bi na putovanjim svakako bio neophodan krovni kofer kao i na bilo kojoj drugoj limuzini), 4x4 pogon za zimske uslove...
Ponuda prostora na zadnjoj klupi sasvim dovoljna, pogotovo za malu decu.
A da ne pominjem to sto mi se taj auto strasno svidja, sto je odlicna motorizacija, performanse...
SUV je opcija oko koje se jako dvoumim.
Zbog prostora bi mi bio potreban, neke prednosti viseg klirensa bi isto nekada iskoristio i prakticno to smatram najboljim konceptom za porodicu.
Sa druge strane se bojim da ce mi smetati specificno ponasanje pri agresivnoj voznji kakvu cesto praktikujem. Mozda je samo stvar navike a mozda ih zbog toga omrznem pa budem morao brzo da menjam auto...
I tu mi se X5 namece kao najrealnija opcija. Cayenne je kao prvo preskup, a kao drugo 3.000ccm dizelas pruza dosta slabije performanse od 4.0d iste kubikaze kod X5.
I ja se oduvek ložim na Subaru, ali vreme ga polako gazi po pitanju tih aduta koje pominješ. AWD sad nudi skoro svaki proizvođač u svim klasama, a bokser-motor kod nas održavati je agonija. Prednost niskog težišta je bitna ovima što gledaju vremena na Ringu, a po Rakovici može i normalan motor itd...snork napisao:Većina ljubitelja Subarua (uključujući i mene) ne gleda mnogo kvalitet, opremu, pa čak ni izgled. Poenta je u bokser motoru i 4x4 pogonu. I u što većoj snazi, poželjno turbo benzincu sa 200+ konja.
Ja sam jedno vreme maštao o Legacy-ju 2.5 turbo od 265 ks, ali prvo ukinuše taj motor, a onda i kompletan model. Mada i onako nemam novca za tako nešto, niti ću imati u skorije vreme...
Vazi sto Turci znaju ovako da vozeJi 4Tze napisao:Pa nije svaki AWD isti. I nije svaki auto sa AWD-om isti. Znaš kad bi GolfR mogao ovako (link) da se vozi? nikad![]()