Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Re: Zanimljivi oglasi

Post od ivica122 »

Laki021 napisao:Jesi jedva docekao da pljunes, sad se valjda bolje osecas...

Nije ovo normalno, ne izgleda ovako kad je sve OK.
Da sam jedva čekao, mogao sam još odmah da kažem kako premium ne ume da napravi motor sa lancem, al nisam :)
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

passenger napisao:
goblin napisao:Npr. sada da biram auto koji mi se najvise uklapa u moje zelje, potrebe i budzet, to bi najverovatnije bili mladji polovnjaci BMW 640xd GC ili X5 4.0d (posto se lomim da li da uskocim u SUV klasu zbog potreba - porodicnih putovanja).
Definiši u koju klasu bi skočio, jer još uvek ne znaš ni sam gde ćeš i šta ćeš. Akcentuješ putovanja sa dva deteta i suprugom kao cilj naredne kupovine, a pominješ 640xd GC u istoj rečenici.
Ili u visu klasu limuzine nego sto sam trenutno ili SUV segment za koji jos uvek nisam siguran da li bi se pokajao kada bi usao ali da imam potrebe za istim to stoji.

Zasto mislis da me 6 GC ne bi zadovoljio?
To je velika komforna limuzina, prtljaznik korektan (mada bi na putovanjim svakako bio neophodan krovni kofer kao i na bilo kojoj drugoj limuzini), 4x4 pogon za zimske uslove...
Ponuda prostora na zadnjoj klupi sasvim dovoljna, pogotovo za malu decu.
A da ne pominjem to sto mi se taj auto strasno svidja, sto je odlicna motorizacija, performanse...

SUV je opcija oko koje se jako dvoumim.
Zbog prostora bi mi bio potreban, neke prednosti viseg klirensa bi isto nekada iskoristio i prakticno to smatram najboljim konceptom za porodicu.
Sa druge strane se bojim da ce mi smetati specificno ponasanje pri agresivnoj voznji kakvu cesto praktikujem. Mozda je samo stvar navike a mozda ih zbog toga omrznem pa budem morao brzo da menjam auto...
I tu mi se X5 namece kao najrealnija opcija. Cayenne je kao prvo preskup, a kao drugo 3.000ccm dizelas pruza dosta slabije performanse od 4.0d iste kubikaze kod X5.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Xepoj87 napisao:Ima li neko da bi dao ovoliko love za godinu dana star Subaru? :)

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... aru-levorg
35,490 nov

Bio jedan Outback i stajao 5 dana za 30 soma.
Šokovi... :mrgreen:
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Floyd napisao:Delija javi se :)
A ti kao ne znas koliko moze da razvije? :D

Vidi se iz aviona da je budzologija. Ne treba tako ni pod razno.
A i pored toga je klotara sa halogenim farovima, bez enterijerom i ojadjenim motorom :ccc:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Znam ali Bentley i Civica nisam vozio pa ne znam šta je kvalitet :)

Gobline, uzmi polovan X5 pa ako ti se ne svidi, zameni ga. Meni se ne sviđa što nije vozački auto, troši više od limuzine i malo je glomazan za grad... pre svega mislim na javne parkinge. Po svim ostalim parametrima je daleko ispred limuzine.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Fantasticno mi izgleda ovaj levorg (za lubinacara i to azijskog pogotovo), samo mislim da je 27k bas jaka cena, mada verovatno vredi, nije to auto za svakoga, jbga subaru svi postoju, ali retko ko vozi.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Meni se takođe sviđa Levorg, ali šteta što se u Evropi nudi samo u 1.6 turbo verziji. Američki / japanski 2.0 turbo od 300 konja je prava stvar. Inače, zanimljivo da je u obe verzije jedini ponuđeni menjač CVT automatik.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
nmaric1993
Reactions:
Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
Garaža: Volvo v40 1.9 TD

Post od nmaric1993 »

Dobar levorg dobaar! Kupio bih ga ako bi mi se posle probne voznje pokazao bolji u odnosu na novog superb lubenicara.
Mada za ovaj novac ima i v60, ali opet teska odluka bi bi bila izmedju te tri karavele...
Samo nemam pojma kakav je sa kvalitetom sad subaru, na kom nivou, a ni sta od opreme nudi :)
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Većina ljubitelja Subarua (uključujući i mene) ne gleda mnogo kvalitet, opremu, pa čak ni izgled. Poenta je u bokser motoru i 4x4 pogonu. I u što većoj snazi, poželjno turbo benzincu sa 200+ konja.

Ja sam jedno vreme maštao o Legacy-ju 2.5 turbo od 265 ks, ali prvo ukinuše taj motor, a onda i kompletan model. Mada i onako nemam novca za tako nešto, niti ću imati u skorije vreme... :uplakan:
Ђенерал Јанковић
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

goblin napisao:
passenger napisao:
goblin napisao:Npr. sada da biram auto koji mi se najvise uklapa u moje zelje, potrebe i budzet, to bi najverovatnije bili mladji polovnjaci BMW 640xd GC ili X5 4.0d (posto se lomim da li da uskocim u SUV klasu zbog potreba - porodicnih putovanja).
Definiši u koju klasu bi skočio, jer još uvek ne znaš ni sam gde ćeš i šta ćeš. Akcentuješ putovanja sa dva deteta i suprugom kao cilj naredne kupovine, a pominješ 640xd GC u istoj rečenici.
Ili u visu klasu limuzine nego sto sam trenutno ili SUV segment za koji jos uvek nisam siguran da li bi se pokajao kada bi usao ali da imam potrebe za istim to stoji.

Zasto mislis da me 6 GC ne bi zadovoljio?
To je velika komforna limuzina, prtljaznik korektan (mada bi na putovanjim svakako bio neophodan krovni kofer kao i na bilo kojoj drugoj limuzini), 4x4 pogon za zimske uslove...
Ponuda prostora na zadnjoj klupi sasvim dovoljna, pogotovo za malu decu.
A da ne pominjem to sto mi se taj auto strasno svidja, sto je odlicna motorizacija, performanse...

SUV je opcija oko koje se jako dvoumim.
Zbog prostora bi mi bio potreban, neke prednosti viseg klirensa bi isto nekada iskoristio i prakticno to smatram najboljim konceptom za porodicu.
Sa druge strane se bojim da ce mi smetati specificno ponasanje pri agresivnoj voznji kakvu cesto praktikujem. Mozda je samo stvar navike a mozda ih zbog toga omrznem pa budem morao brzo da menjam auto...
I tu mi se X5 namece kao najrealnija opcija. Cayenne je kao prvo preskup, a kao drugo 3.000ccm dizelas pruza dosta slabije performanse od 4.0d iste kubikaze kod X5.

Realno je za tebe A6 Allroad BiTdi kao stvoren, 4x4, povisen klirens, dobra vozna dinamika (uz vazdusno naravno) , pravi porodicni :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

snork napisao:Većina ljubitelja Subarua (uključujući i mene) ne gleda mnogo kvalitet, opremu, pa čak ni izgled. Poenta je u bokser motoru i 4x4 pogonu. I u što većoj snazi, poželjno turbo benzincu sa 200+ konja.

Ja sam jedno vreme maštao o Legacy-ju 2.5 turbo od 265 ks, ali prvo ukinuše taj motor, a onda i kompletan model. Mada i onako nemam novca za tako nešto, niti ću imati u skorije vreme... :uplakan:
I ja se oduvek ložim na Subaru, ali vreme ga polako gazi po pitanju tih aduta koje pominješ. AWD sad nudi skoro svaki proizvođač u svim klasama, a bokser-motor kod nas održavati je agonija. Prednost niskog težišta je bitna ovima što gledaju vremena na Ringu, a po Rakovici može i normalan motor itd...
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:

Post od Ji 4Tze »

Pa nije svaki AWD isti. I nije svaki auto sa AWD-om isti. Znaš kad bi GolfR mogao ovako (link) da se vozi? nikad :mrgreen:
27k za Imprezu karavan... ipak previše :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Pa dobro, postoji A4 Allroad i svi imaju poneki mali SUV - znaš već na šta mislim...
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ji 4Tze napisao:Pa nije svaki AWD isti. I nije svaki auto sa AWD-om isti. Znaš kad bi GolfR mogao ovako (link) da se vozi? nikad :mrgreen:
Vazi sto Turci znaju ovako da voze :kezo:
Subaru ima najbolji 4x4 na svetu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:

Post od Ji 4Tze »

Odgovori