Ne brže od života!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Ne brže od života!
Ja sa ovakvim debilom ne bih mogao doci u situaciju da sednem u kola, nijednom. Lepo ga je Texonja onomad okarakterisao, tipican preldzija...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Uspavljuje ih suskanje zelembaca...NexT napisao:Nove pobede srpskog pravosudja...![]()
Ja stvarno ne znam kako sudije spavaju nocu...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Tacno to. Prokletnici. Bitange. Stoka. Zelim i njima najvecu mogucu nesrecu.
A sto se njega tice, nadam se da ce da ga razvale u zatvoru.
A sto se njega tice, nadam se da ce da ga razvale u zatvoru.
Ja nikad nisam čuo da je do sad iko i osuđen na ovoliku kaznu zbog saobraćajne nesreće. Videćemo na apelacionom šta će biti ali ne bih se iznenadio i da smanje.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
4 coveka ubio, dodao bih SA NAMEROM jer je divljao, prolazio kroz crvena, vozio uzasno brzo.... sta pricas? 

Kakve to ima veze sa ovim što sam ja rekao? Ja sam čuo i za slučaj gde je neko u sličnom slučaju otišao 3 godine na robiju i to 10 godina nakon nesreće.
Što ne znači da je to dobro nego realno stanje našeg sistema, zato kažem da će biti super ako bude odležao i tih 8 godina.
Što ne znači da je to dobro nego realno stanje našeg sistema, zato kažem da će biti super ako bude odležao i tih 8 godina.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Polako. Covek kaze da nije cuo, ne da se ne slaze sa odlukom. Znamo dobro kakve odluke donose sudovi kod nas za raznorazna zlodela u saobracaju.Ogi napisao:4 coveka ubio, dodao bih SA NAMEROM jer je divljao, prolazio kroz crvena, vozio uzasno brzo.... sta pricas?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
U pravu si,nece ni 5 odlezati.ftj napisao:Što ne znači da je to dobro nego realno stanje našeg sistema, zato kažem da će biti super ako bude odležao i tih 8 godina.
Zna se sta se radi u ovakvim slucajevima kad vec zakon i sudije majmuni nista ne rade

moja komsinica je poginula tako vozci se da jednim ne znak kako bih ga nazvao, matorci mu uleteli uy kintu, kupili mu golfa 3 tdi devedeset i neke, poveze iz jednog mesta u drugo njih 4voro, i sa 170 zvekne ceono u kamion iz suprotnog smera ( naravno izgubio je kontrolu i presao u suprotnu traku ). komsinica je sedela nazad u sredini nevezana i odletela par desetina metara...
posle toga se proces vukao godinama, pa je dobio par godina u kazneno popravnom u mitrovici, ali sam ga mislim vec drugo leto vidjao na plazi, vec je bio na odeljenju sa minimalnim obezbedjenjem, a to je korak do slobode. nije potrajalo dugo i bio je slobodan. posle toga je dobio pasat g60 pa neki g4tdi, pa neku mecku v6 dizela i sad vozi x5...
da li se smirio ili ne, ne znam, i u svakom slucaju jos jedan od trijumfa naseg pravosudja...
a opet ima i gorih, setite se onog tatinog sina u novom sadu sto je zveknuo onaj jugo kad ih je dvoje poginulo. kacio je dragvorl clanke ako se ne varam, u svakom slucaju jos jedna u nizu sramota za sudove...
posle toga se proces vukao godinama, pa je dobio par godina u kazneno popravnom u mitrovici, ali sam ga mislim vec drugo leto vidjao na plazi, vec je bio na odeljenju sa minimalnim obezbedjenjem, a to je korak do slobode. nije potrajalo dugo i bio je slobodan. posle toga je dobio pasat g60 pa neki g4tdi, pa neku mecku v6 dizela i sad vozi x5...
da li se smirio ili ne, ne znam, i u svakom slucaju jos jedan od trijumfa naseg pravosudja...
a opet ima i gorih, setite se onog tatinog sina u novom sadu sto je zveknuo onaj jugo kad ih je dvoje poginulo. kacio je dragvorl clanke ako se ne varam, u svakom slucaju jos jedna u nizu sramota za sudove...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tom sincicu bankara (tata mu je posle janpi udario pandurski auto) je nesto sudjenje u procesu ponavljanja koliko se secam od zadnjeg puta...cekaju valjda da zastari.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Dobro, ti što su se vozili sa njim uvek su mogli da traže da zaustavi vozilo, umesto da se nastave voziti sa njim, ako su videli da ne vlada sobom ni svojim životom.
Oni u jugu nisu mogli zahtevati ništa, jednostavno ih je ubila nečija bahatost.
Oni u jugu nisu mogli zahtevati ništa, jednostavno ih je ubila nečija bahatost.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Koliko sam citao muz od sudnice (koja je presudila tom sincicu bankara nesto smesno) je veliki klijent Aik banke bese gde je tatina direktorcic.dragvorl napisao:Tom sincicu bankara (tata mu je posle janpi udario pandurski auto) je nesto sudjenje u procesu ponavljanja koliko se secam od zadnjeg puta...cekaju valjda da zastari.![]()
Lako li je sabrati sta se tu izdesavalo

Kad izadje sincic po kratkom postupku bup i cao.
edit: u pravu si i za zagradu,tatiza je mortus pjan udario pajkane pa su i to zataskali.Ugledao se sincic na tatu jbg.
Ja ne znam sta vi ocekujete kad je maksimalna zatvorska kazna za najteze krivicno delo 40 god.
Nemojte me pogresno razumeti, naravno da smatram da su kazne preblage. Ipak ako ostane na 8 godina, to je jos i najveci period za koji sam ja cuo da je neko osudjen zbog saobracajke(u poslednje vreme)
Nemojte me pogresno razumeti, naravno da smatram da su kazne preblage. Ipak ako ostane na 8 godina, to je jos i najveci period za koji sam ja cuo da je neko osudjen zbog saobracajke(u poslednje vreme)
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Smrtna kazna je iz raja izasla..
A nevezano za saobracaj, pooestrenje kazni ili makar sprovodjenje postojecih zakona bi sredilo ovu drzavu vise nego sva nova radna mesta...
A nevezano za saobracaj, pooestrenje kazni ili makar sprovodjenje postojecih zakona bi sredilo ovu drzavu vise nego sva nova radna mesta...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Evo sad prodjoh novosadskim, negde kod auto kuce Luka, policija i hitna pomoc. Videh jedan auto unisten napred, mislim je Fabia, a drugi nisam video gde je udaren, pretpostavljam bocno.
WS & TT2
WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !