Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Re: Sport

Post od Laki021 »

Bas mi zao Janka poderanka, sinoc zaglavih navijajuci. U principu morao je da stisne u 4-tom setu i tu da ga dobije, u petom setu je Ferer imao ogromnu fizicku prednost Janko je poceo da se raspada, a onaj ludak bi tri dana mogao igrati... Mada imao je sanse i ovako samo u TB je udario par lopti po sred mreze koje je trebao pretvoriti u poene. Svakako prijatno me je iznenadio, i konacno je izgledao ko pravi teniser, ako nastavi da igra ovako eto njega u top 5.

Citam sad za kosarkase i titulu od pre deset godina... lepe uspomene, ne znam sta se to toliko u zadnje vreme promenilo. Tada je izgledalo kako cemo uvek biti ako ne prvi onda bar drugi na svetu u kosarci iza Amera, a evropsko prvenstvo se prakticno igralo za drugo mesto, dok je prvo bilo rezervisano za nas. Ko bi rekao da ce Spanci biti veca sila u kosarci od nas... Pre tri godine se iznenada ponovo pojavila nada, i apsolutno ne mogu da shvatim sta se dogodilo, da niko od tada olidnih igraca, mladih sa velikim potencijalom nije izrastao u vrhunskog igraca, mislim da su svi do jednog nazadovali, neverovatno. Po prvi put posle ko zna koliko godina mi nemamo istinsku zvezdu u ekipi i igraca koji ce sve da vuce ka napred (Tea smatram za idiota a ne zvezdu).

Ali, verujem da ce se stvari promeniti, iako to danas izgleda malo verovatno, isto tako, da vam je pre 10 godina neko reako da cemo danas biti teniska nacija broj 1 u svetu, rekao bi mu da je lud, kad ono medjutim...
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Mentalitet, sta ste ocekivali ?
Neko me je pitao da li navijam za nekoga, bla, bla... navijacu za onog SRBINA koji NEMA srpski mentalitet... za takvog cu da navijam...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

A da ti probas da se odselis negde???
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

:plusone:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Sportski rezultati u individualnim sportovima nemaju apsolutno nikakve veze sa mentalitetom nekog naroda.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Laki021 napisao:A da ti probas da se odselis negde???
Xaxaxa :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Floyd napisao:Sportski rezultati u individualnim sportovima nemaju apsolutno nikakve veze sa mentalitetom nekog naroda.
Filozofsko-psiholoska tema, ali nisam siguran da je ovo tacno. Mislim upravo suprotno. Mentalitet je u svakoj sferi, pa ce Nemac uvek biti racionalan, Italijan ce uvek da se kurci, Srbin ce uvek da tera inat itd...
Uostalom, tim je sacinjen od vise pojedinaca, tj svaki taj pojedinac i njegov mentalitet cini tim. Recimo, ruski sportisti su poznati da igraju lose kad ocekujes da pobede, a dobro kada su autsajderi, to vazi i za fudbalere i rukometase, pa i pojedinacno. S druge strane imas Nemce koji trce do poslednjeg minuta u fudbalu, koji su konzistentni, a nisu ni teniseri ili ostali sportisti razliciti. Mnogo je lakse predvideti ishode njih nego nepredvidivih Rusa recimo, bilo pojedinacno, bilo timski.
Italijani uvek kukaju i traze neku njihovu pravdu kod sudija, Portugalci dobijaju crvene kartone jer vole prljavstine itd.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ok ali neznam koji profi sportista posebno individualac ne zeli vrh :zbunjen:
Kontam da Ogi to stalno potencira...ok je to da kazes za fudbal ali za tenis mislim da ne ide...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Svaki zeli vrh ali vecina do njega ne dodje upravo zbog mentaliteta

TT post
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pregazise nas i Estonci :(
Tuznih par godina za srpsku kosarku. Nadam se da cemo uspeti nekako da se izdignemo iznad svih problema, i zapnemo malo sledece godine...

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Ukoliko se Srbija ne plasira na Evropsko prvenstvo neće moći da učestvuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Sad je sve u tih 19 razlike protiv Izraela!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Ma dovoljna nam je bilo kakava pobeda, ali svejedno krajnje razocaravajuce....
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

steva_anya napisao:Ukoliko se Srbija ne plasira na Evropsko prvenstvo neće moći da učestvuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.
Ovo je više nego glupo :o
Never Say Never Again
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Po meni je bolje da se ne plasiraju. Taman u narednom periodu dok budu pauzirali sa Evropskog i Svetskog prvenstva da se analizira gde su gresili, koji su problemi u ekipi itd, i da se poradi na podizanju kvaliteta. Ovo je sramota - u NS te iste Estonce su gazili sa vise od 20 poena razlike, a u revansu izgube. I na kraju opet dolaze do izrazaja cuvene "kombinacije" - ako mi pobedimo onoliko razlike, a drugi izgube toliko, ako nam se zvezde poklope, onaj neko obuce takve carape itd. :thumbdown:
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

Aj i ja da kazem koju... vezano za basket...

Osnovno pitanje zasto Bjelica nema vecu minutazu ? Decko je pored Teodosica u najboljoj formi trenutno. Igrac koji moze da igra sve od keca do trojke pa i cetvorke guli klupu na svim utakmicama u kvalifikacijama.Krene satro u prvoj petorci pokida prvu cetvrtinu (posebno u utakmici protiv crne gore i estonije ove poslednje) odigra min-dva u drugoj cetvrtini i posle simbolicno u drugom poluvremenu. Umesto da trosimo lopte na njega , decko se stalno na misice iz drugog plana namece i pored toga ostvari i vise nego odlican ucinak.

E sad, ko prati kosarku verovatno je cuo za Miska Raznatovica, alfu & omegu menadzerstva u srpskoj kosarci, koga je svojevremeno stvorio Duda Ivkovic i koji i dalje radi pod patronatom vec pomenutog nam selektora. Samo par igraca iz nase reprezentacije trenutno nisu njegovi igraci izmedju ostalog i Nemanja Bjelica. Nemanjin menadzer je covek koji se zove Bojan Tanjevic (bratanac cuvenog Bogdana Tanjevica) koji radi za jednu italijansku menadzersku firmu . Ne bih da zalazim u teorije zavere, ali ja ne vidim realan razlog zasto ovaj momak nema vecu minutazu i zasto ne dobija pravu priliku ....

Osim ovoga sto sam pomenuo, cinjenica je da mi vise nemamo igrace Cinjenica je da mnogo fali Velickovic, sto zbog atmosfere u ekipi sto zbog MUDA...

A oni koji su , da kazem igraci :Teodosic koji NECE da igra odbarnu, jbg u napadu nema ko da ga isprati kako treba , Savanovic koji je imao slabu sezonu u Efesu koji ne moze da se poveze, Krstic izasao iz povrede i nije onaj pravi...

Ostalo su polu igraci :krenimo od Tepica, koji mi posebno ide na onu stvar koliko je mrtav i bezvoljan lik i koga cekamo dve godine da ''proradi'' alll ne ide bato. Rasic sa paukovim mudima. Jbg Stimac dobar decko, al je drvo, tj glup ko kur** . jeeeste ima on ucinak tu i tamo ,al opet, mora malo brze mozak da mu radi. Macvan drvo broj dva, jbg i on je dobar decko, Srbin i to, al je sto se fizikalija tice kriminalan, doduse, i Bodiroga je bio isto nesposoban sa fizikalijama, al je imao mozak ko Ajnstajn i bio je tehnicki obuceniji od svih ovih zajedno. Keselj..... Jel dao on jebeni kos u ovim kvalifikacijama :kezo: ??? Erceg nit smrdi nit mirise, tj vise smrdi.... Paunic, kida odbranu, al u napadu imas 4 igraca.

Maa ne mogu vise da nabrajam ....otisao nam je basket u ku**c, putem fudbala... Baj D vej sve reprezentacije bivse juge su obezbedile ucesce ne prvenstvu osim nas... eeeej tuge... dobrodosli u bivsu zemlju kosarke....
Odgovori