Kladionica
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Kladionica
Jeste, sad je maksimalni dobitak 1 milion. Sada vise ni cale ne moze da napravi kvotu za max dobitak. Ranije je lagano dolazio do 500.000 din potencijalnog dobitka. Voli covek da igra prelaze pa to ti je. 

- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Ima ona ruska kladionica, ne znam kako se tačno zove, postoji na nekoliko mesta u bg-u, maximala je 2.5 miliona 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Betcity mislim da je ta na koju mislis
sent from my brain using the force..
sent from my brain using the force..
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da, ima je na bulevaru. Rece mi drugar da kod njih moze bukvalno sve da se igra. Samo kazes sta hoces i oni ti naprave kvotu. Nisam proverio ali ne verujem da bi me slagao.
Sent from my Samsung using Tapatalk.
Sent from my Samsung using Tapatalk.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Fenerbahce - Sivas:
- 1, kvota 1.55
- 1+ drugo poluvreme, kvota 1.3
- 1, kvota 1.55
- 1+ drugo poluvreme, kvota 1.3
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- methane.master
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Hvala-hvala!
0-0 poluvreme, 2-0 na kraju. Danas sam samo ovo odigrao, dva singla po 30€.
Nema Lejkersa, njih cekam pošto su u seriji! Dobili 2, 200% sam siguran da ce i treću za niz...
Za vikend:
Svansea - MU, X, kvota 3.7
(nastavljam da jurim X uz dupli ulog)
Malaga - Real Madrid, 2, kvota 1.6
Murinjo ih je garant doveo u red, u smislu da igraju kako treba, a i za jedan RM su i previše kikseva imali ...
Nisam siguran šta da igram, ali mi nije 2 sigurica.
Valjadolid - Barsa. 2 je 1.25, pa je bolje igrati 1X.
Viljanova je bolestan, mozda to utice na igrace da kidaju, a možda ih optereti. Uz to je Valjadolid solidna ekipa. Možda 0-3 golova...
Valensija - Hetafe, 1, kvota 1.6
Ovaj meč i pobeda Valensiji omogućava da puno ekipa preteknu, mislim da na domaćem terenu pobeda neće biti problem.
Za ovaj meč razmatram veći ulog.
0-0 poluvreme, 2-0 na kraju. Danas sam samo ovo odigrao, dva singla po 30€.
Nema Lejkersa, njih cekam pošto su u seriji! Dobili 2, 200% sam siguran da ce i treću za niz...
Za vikend:
Svansea - MU, X, kvota 3.7
(nastavljam da jurim X uz dupli ulog)
Malaga - Real Madrid, 2, kvota 1.6
Murinjo ih je garant doveo u red, u smislu da igraju kako treba, a i za jedan RM su i previše kikseva imali ...
Nisam siguran šta da igram, ali mi nije 2 sigurica.
Valjadolid - Barsa. 2 je 1.25, pa je bolje igrati 1X.
Viljanova je bolestan, mozda to utice na igrace da kidaju, a možda ih optereti. Uz to je Valjadolid solidna ekipa. Možda 0-3 golova...
Valensija - Hetafe, 1, kvota 1.6
Ovaj meč i pobeda Valensiji omogućava da puno ekipa preteknu, mislim da na domaćem terenu pobeda neće biti problem.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
- nuk
- Kontakt:
Svaka cast Stevo, ispratio sam fener i svakako sam planirao keca da odigram jer su ovu utakmicu kuci morali da dobiju, 1+ drugo poluvreme sam prepisao do duse, po dosta vecoj kvoti 
Za vikend je zahebana ponuda, real je kritican za igranje, kod njih nesto debelo ne valja, murinjo se poklao sa pola tima mada ni malaga nije u formi
Tip na svonsi ne bih igrao, ni kod njih neesto ne stima sto se jasno videlo sad protiv totenhema, nisu ni priblizno ona ekipa sa pocetka sezone.
Barsa mora da kiksne, pratim to vec neko vreme, protiv Betisa sam bio jako blizu
moguce je da ih valjadolid iznenadi, igram 1x
Lejkerse sam sinoc preskocio zbog ocajne kvote i bilo je cupavo, zamalo da izgube
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Za vikend je zahebana ponuda, real je kritican za igranje, kod njih nesto debelo ne valja, murinjo se poklao sa pola tima mada ni malaga nije u formi
Tip na svonsi ne bih igrao, ni kod njih neesto ne stima sto se jasno videlo sad protiv totenhema, nisu ni priblizno ona ekipa sa pocetka sezone.
Barsa mora da kiksne, pratim to vec neko vreme, protiv Betisa sam bio jako blizu

Lejkerse sam sinoc preskocio zbog ocajne kvote i bilo je cupavo, zamalo da izgube
- methane.master
Samo da znate, ovo se igra u petak.steva_anya napisao: Valensija - Hetafe, 1, kvota 1.6
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Lejkersima se tek vratio Gasol. Nes ne igra. Pa dok svi dodju i proigraju... trebace vremena.
U Meridianu imaju zanimljive kvote na igrace, over/under poeni na utakmici. Steta sto ne pratim NBA kao nekada...
Recimo, GS je favorit protiv SAC. Ipak, Evans je rovit, a pitanje je da li igra Bogut za GS, sto ce reci da bi Cousins trebao biti glavni u SAC i pod kosevima. Ja ocekujem da ce dati over16... kvota 1.8
Mozda gresim, pa se ne kladim jer ne pratim aktivni, ali bih mogao poceti sa pracenjem statistike. Ima tu i nba.com statistika, koju juce spomenuh, kao dodatna ispomoc
Tptlk
U Meridianu imaju zanimljive kvote na igrace, over/under poeni na utakmici. Steta sto ne pratim NBA kao nekada...
Recimo, GS je favorit protiv SAC. Ipak, Evans je rovit, a pitanje je da li igra Bogut za GS, sto ce reci da bi Cousins trebao biti glavni u SAC i pod kosevima. Ja ocekujem da ce dati over16... kvota 1.8
Mozda gresim, pa se ne kladim jer ne pratim aktivni, ali bih mogao poceti sa pracenjem statistike. Ima tu i nba.com statistika, koju juce spomenuh, kao dodatna ispomoc
Tptlk
- nuk
- Kontakt:
MC- Reading 5+
U ponedeljak sam odigrao 4+ odbrana im je ocajna, goru ne pamtim u PL
U ponedeljak sam odigrao 4+ odbrana im je ocajna, goru ne pamtim u PL
- pedja
- član 001
SAC je iznenadio i dobio, ali sto je bitnije, Cousins je postigao svoja 22 poena (par sekundi pred kraj) i ima ocekivano najvecu minutazu u ekipi, uz 12 ubacenih bacanja...pedja napisao: sto ce reci da bi Cousins trebao biti glavni u SAC i pod kosevima. Ja ocekujem da ce dati over16... kvota 1.8

- pedja
- član 001
Idemo opet:
Lillard over 19 @1,80
Momak ima preko 18ppg
Najbolji strelac Aldridge ne igra, a to znaci da "druga violina" mora to da nadomesti, donekle. Ocekuje se tekma sa dosta poena, ocekuje se da se Portland juri sa Denverom, a ipak su domacini...
Verovatno ce LeBron (MIA) i OJ Mayo(DAL) prebaciti kvotu poena, ali je Lillard nekako sigurniji.
LeBron moze podbaciti, a moze ubaciti i 50p, a Mayu se vraca Novicki...
Da nisu u nizu od 12 pobeda (ako se ne varam), igrao bih na Oklahomu, kao i da ce Durant i Westbrook postici preko 27 tj 22 poena, ali necu, dok ne prekinu seriju pobeda
Lillard over 19 @1,80
Momak ima preko 18ppg
Najbolji strelac Aldridge ne igra, a to znaci da "druga violina" mora to da nadomesti, donekle. Ocekuje se tekma sa dosta poena, ocekuje se da se Portland juri sa Denverom, a ipak su domacini...
Verovatno ce LeBron (MIA) i OJ Mayo(DAL) prebaciti kvotu poena, ali je Lillard nekako sigurniji.
LeBron moze podbaciti, a moze ubaciti i 50p, a Mayu se vraca Novicki...
Da nisu u nizu od 12 pobeda (ako se ne varam), igrao bih na Oklahomu, kao i da ce Durant i Westbrook postici preko 27 tj 22 poena, ali necu, dok ne prekinu seriju pobeda