Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Re: Sport

Post od Cherokee »

Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Gledam klipove na YouTube-u: Djordjevic 41p protiv Litvanije, Rebracina banana za titulu SP '98, Guroviceve trojke protiv Amera, takve su emocije obuzele da mi se slosilo kad citam kako gubimo od Estonije ... i uopste sta se desava sa nama od Pesica i titula na EP 2001 i SP u Americi.

Inace, ako pobedimo Izreal sa manjom razlikom od potrebne, opet imamo sanse za prolazak - kao treceplasirni, posto idu 4 takve reprezentcije. U tom slucaju, teska srca ovo pisem, mi idemo na EP a ne Azerbejdzan [igraju protiv Nemaca koji kidaju u kvalifikacijama].

Dakle, za EP nam treba: ili 19 razlike protiv Izraela ili bilo kakva pobeda uz pobedu Nemacke nad Azerbejdzanom! Tako sam zakljucio po pravilima, i stanju na tabelama. Neka me ispravi neko ako gresim ...

Sto se tice fudbala, voleo bi d nasi odu na SP, pa i sa Mihom, ali ne znam sta ocekivati od ekipe i selektora koji nema pobedu, nema ni dat gol u 5-6 utakmica ...
Jos sam cuo kako njegova deca ne znaju srpski, a on i dalje forsira pricu o pevnju himne .. pa nece ih Boze pravde nauciti fudbalu, a ako hoces da im dizes moral, to se radi razgovorom, na treningu, u svlacionici ...
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Sto se fudbala tice, nemam nista protiv Mihe kao selektora i njegovim poimanjem fudbala jer smatram da nama ni Kapelo ne bi mogao da pomogne u ovakvoj situaciji ali, treba uzeti u obzir da pricamo o coveku koji nosi dva broja vece cipele jer smatra da glupo izgleda u manjim cipelama!?

TT post
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

igorche20 napisao:Aj i ja da kazem koju... vezano za basket...

Osnovno pitanje zasto Bjelica nema vecu minutazu ? Decko je pored Teodosica u najboljoj formi trenutno. Igrac koji moze da igra sve od keca do trojke pa i cetvorke guli klupu na svim utakmicama u kvalifikacijama.Krene satro u prvoj petorci pokida prvu cetvrtinu (posebno u utakmici protiv crne gore i estonije ove poslednje) odigra min-dva u drugoj cetvrtini i posle simbolicno u drugom poluvremenu. Umesto da trosimo lopte na njega , decko se stalno na misice iz drugog plana namece i pored toga ostvari i vise nego odlican ucinak.

E sad, ko prati kosarku verovatno je cuo za Miska Raznatovica, alfu & omegu menadzerstva u srpskoj kosarci, koga je svojevremeno stvorio Duda Ivkovic i koji i dalje radi pod patronatom vec pomenutog nam selektora. Samo par igraca iz nase reprezentacije trenutno nisu njegovi igraci izmedju ostalog i Nemanja Bjelica. Nemanjin menadzer je covek koji se zove Bojan Tanjevic (bratanac cuvenog Bogdana Tanjevica) koji radi za jednu italijansku menadzersku firmu . Ne bih da zalazim u teorije zavere, ali ja ne vidim realan razlog zasto ovaj momak nema vecu minutazu i zasto ne dobija pravu priliku ....

Osim ovoga sto sam pomenuo, cinjenica je da mi vise nemamo igrace Cinjenica je da mnogo fali Velickovic, sto zbog atmosfere u ekipi sto zbog MUDA...

A oni koji su , da kazem igraci :Teodosic koji NECE da igra odbarnu, jbg u napadu nema ko da ga isprati kako treba , Savanovic koji je imao slabu sezonu u Efesu koji ne moze da se poveze, Krstic izasao iz povrede i nije onaj pravi...

Ostalo su polu igraci :krenimo od Tepica, koji mi posebno ide na onu stvar koliko je mrtav i bezvoljan lik i koga cekamo dve godine da ''proradi'' alll ne ide bato. Rasic sa paukovim mudima. Jbg Stimac dobar decko, al je drvo, tj glup ko kur** . jeeeste ima on ucinak tu i tamo ,al opet, mora malo brze mozak da mu radi. Macvan drvo broj dva, jbg i on je dobar decko, Srbin i to, al je sto se fizikalija tice kriminalan, doduse, i Bodiroga je bio isto nesposoban sa fizikalijama, al je imao mozak ko Ajnstajn i bio je tehnicki obuceniji od svih ovih zajedno. Keselj..... Jel dao on jebeni kos u ovim kvalifikacijama :kezo: ??? Erceg nit smrdi nit mirise, tj vise smrdi.... Paunic, kida odbranu, al u napadu imas 4 igraca.

Maa ne mogu vise da nabrajam ....otisao nam je basket u ku**c, putem fudbala... Baj D vej sve reprezentacije bivse juge su obezbedile ucesce ne prvenstvu osim nas... eeeej tuge... dobrodosli u bivsu zemlju kosarke....
Slazem sa sa tobom u potpunosti.. I dodao bih jos samo Andjusic.... Mislim da je on igrac koji ima jos toga da uci da bi zaigrao u reprezentaciji..

A Duda... Nikad ga nisam ni voleo, i dalje smatram da je njegovo vreme proslo.. Ono sto je uradio sa Olimpijakosom bi i svako drugi uradio, jer je dobio ekipu na tacni..
Koliko je dobar kao vodja jedne reprezentacije, pokazao je... :thumbdown:
A vodim se misljenju da je daleko teze voditi reprezentaciju nego jedan evropski tim..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Day Walker napisao:A Duda... Nikad ga nisam ni voleo, i dalje smatram da je njegovo vreme proslo.. Ono sto je uradio sa Olimpijakosom bi i svako drugi uradio, jer je dobio ekipu na tacni..
:trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:

Koje vreme proslo,pa covek je pre 4 meseca osvojio evroligu,ne verujem da je za jedno leto uspeo da izlapi i prolupa! :D

A sto se tice olimpijakosa,pa svako ko prati kosarku zna sta su sve radili i pokusavali zadnji 15 godina i nista! I onda Duda dodje bas kad su resili da vise ne trose pare i uzme evroligu i grcku titulu posle 15 godina!!! :D
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

I opet izostavis ono glavno sto sam rekao, a to je sastav ekipe...

Sto se tice grcke titule, jedva su je uzeli.. Da se razumemo, vise volim Olimpijakos od Panatinaikosa, ali Zeljko je pojasnio stvari u Grckoj... :bravo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Day Walker napisao:I opet izostavis ono glavno sto sam rekao, a to je sastav ekipe...
A sta sa sastavom!? :-|
Ove sezone olimpijakos je imao "najslabije" igrace u poslednjih 15 godina,pa seti se ko je sve u proslosti igrao za njih i koliko su para spucali za nista,e onda dodje Duda i napravi TIM! ;)

Pa i meni su i Zeljko i Kari "bolji" od Dude! ;)

Nego da se mi plasiramo na evropsko kako znamo i umemo pa cemo posle videti sta i kako! :navijamo:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

steva_anya napisao:pa nece ih Boze pravde nauciti fudbalu, a ako hoces da im dizes moral, to se radi razgovorom, na treningu, u svlacionici ...
Ne mislim da je Mihajlović ne znam kakav trener, ali izdrkavanje sa himnom (ili nečim sličnim) je ipak nešto što treba reprezentaciji. To je njegov način da slomi zvezde i zvezdice i ne dozvoli im da se ponašaju kako su se ponašali prethodnih godina u reprezentaciji.

Inače našim kolektivnim sportovima u kojima ima para se crno piše. Džabe sve naše navijanje kada je od starta negativna selekcija. U klubovima ne igraju klinci koji su talentovani nego oni čiji roditelji imaju para ili oni koje roditelji prodaju menadžerima sa 15 godina.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Širim haos!
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Duda je sa Olimpijakosom cudo napravio, Evro liga i domaci sampionat su godinama bili samo san.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Ako je jos toliko dobar trener, sto ne napravi bilo kakav uspeh sa svojim izabranicima u reprezentaciji?
Do sada su njegovi ucinci sa reprezentacijom porazavajuci..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Da da, jako porazavajuci... Sa ovom potpuno prosecnom ekipom polufinale SP (zasluzili finale) i srebro na evro... Zaista porazavajuce... Ajde uozbiljite se malo Duda je realno najbolji trener u istoriji evropske kosarke.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Zasluzili ili ne, nisu nista postigli :zbunjen:
Nismo otisli na Olimpijske igre, kojima smo se svi nadali..
Jedina smo drzava bivse Jugoslavije koja se jos uvek nije plasirala na Evr. prvenstvo i veliko je pitanje da li cemo :glavomuzid:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ako je tebi igranje polufinala SP nista i srebro na evro onda nemamo iste kriterijume :)
Ebi ga, cinjenica je da trenutno nesto ne funkcionise, ali nema smisla ni preterivati, pricati besmislice da je Duda los trener, da ova reprezentacija nista nije postigla...
A realno za olimpijakos i tim koji je dobio pa je bilo lako osvojiti sve si odvalio samo tako da nisi ni svestan... Olimpijakos ove godine imao potpuno prosecan tim, prodali sve najbolje, najslabiji u zadniih 10god a postigli najveci uspeh, jest, bas nema pojma.
I cenim ga sto se vidi da se prema ovim momcina ophodi kao otac, zato i nece da da ostavku sto bi njemu bilo najlakse i da ga boli cosak za sve...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Svako ima svoje misljenje, naravno, ali Olimpijakos kao i svaki drugi tim ne cine odlicni pojedinci vec njihov zajednicki sastav u igri.. Tj, tim sastavljen od najboljih igraca ne znaci da ce biti i najbolji (malo ga ukomplikovah, al valjda znas na sta mislim) :)
Ne mislim ja da je Duda los, vec da je za penziju i da su njegove odluke dovele reprezentaciju u trenutno stanje..
Njegov izbor igraca mi se uopste ne svidja i smatram da je mogao napraviti bolji izbor..
Nama bre fali pored Krleta jos jedan centar, koji ce da se bije i gura pod kosem.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori