Sport
Re: Sport
http://www.hahasport.com/c-4.html
Jedan od linkova se nalazi na toj stranici, pa izaberi.
Ako stane prenos, sačekaj 30 sekundi i osveži stranicu.
Jedan od linkova se nalazi na toj stranici, pa izaberi.
Ako stane prenos, sačekaj 30 sekundi i osveži stranicu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sramota! Centralizovati sve, pa i fudbal.
Zna li se da li je igrano u Nisu u poslednjih XY godina. Jeste da je Radnicki Nis tek ove sezone usao nazad u prvu ligu, ali stadion ima sve uslove, a i publika je tamo mnogo napaljenija na reprezentaciju Srbije nego u Novom Sadu i Beogradu zajedno.
Mladi su uvek dobro igrali u NS-u. Nadam se da ce i matori nastaviti tu tradiciju.

Zna li se da li je igrano u Nisu u poslednjih XY godina. Jeste da je Radnicki Nis tek ove sezone usao nazad u prvu ligu, ali stadion ima sve uslove, a i publika je tamo mnogo napaljenija na reprezentaciju Srbije nego u Novom Sadu i Beogradu zajedno.
Mladi su uvek dobro igrali u NS-u. Nadam se da ce i matori nastaviti tu tradiciju.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ako mi je zbog nečega drago,drago mi je zbog Mihajlovića! Neverovatno gotivim tog čoveka 

Mislim da do ove godine nije ni moglo da se igra u Nišu jer je stadion renoviran. Sada je završeno i nadam se da će neke utakmice odigrati i tamo. Nekako naši (šta god da igrali) najgore prođu baš u Beogradu.Texonja napisao:Sramota! Centralizovati sve, pa i fudbal.![]()
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Šta je ovim našima? Tri komada, a ni poluvreme nisu odigrali.
Mora da su čuli da ih Ogi gleda preko streaming-a sa letovanja iz Grčke, pa da se ne obrukaju.
Mora da su čuli da ih Ogi gleda preko streaming-a sa letovanja iz Grčke, pa da se ne obrukaju.

Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čestitke i košarkašima i fudbalerima!
Da se ja pitam u Beogradu bi se igrale samo utakmice za koje se proceni da je neophodna Marakana ili Arena. Sve ostale bi se igrale van Beograda. Bila bi mnogo bolja atmosfera kad reprezentacija dođe u npr Kruševac nego na praznoj Marakani.Texonja napisao:Sramota! Centralizovati sve, pa i fudbal.![]()