Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Sport

Post od Ogi »

Hahaha. :D Gledali smo ovde u dvoristu prvo poluvreme kosarke i drugo fudbala. Sto se kosarkasa tice misljenje mi je nepromenjeno, kvalifikacije su katastrofa, na sramotan nacin smo se kvalifikovali, ma necu ni da trosim reci na njih.

Sto se fudbala tice, posto smo tu odavno dotakli dno, svaku pobedu dozivljavam pozitivno, bez obzira na protivnika a posle ovakve igre sa ovoliko golova sam odusevljen. Stvarno su lepo igrali, dobre akcije, pozrtvovano. Ovo naravno ne znaci da cemo se kvalifikovati i da nas neke druge ekipe nece razvaliti ali gledajuci samo ovu utakmicu - zaista sjano! :doubleup: Ovoliko golova nismo dali u istoriji Srbije. Bukvalno. Ne znam da li smo ukupno dali ovoliko. :)

Inace, upravo sam veceras bio inicijator price u drustvu ovde, o cemu su se svi slozili, da bi trebalo decentralizovati sportske predstave i sto manje igrati u Beogradu gde pubika ne postoji vec svuda drugo gde je to moguce. Kod fudbala je to malo problematicno jer samo ja mislim Marakana, JNA i stadion u NS-u ispunjavaju kriterijume ali sve ostale sportove bi trebalo izmestiti iz Beograda sto je vise moguce.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

:presrecan: :presrecan: :presrecan: Mislim da nikad nisam gledao borbeniju nasu reprezentaciju nego veceras u Novom Sadu. Klinci iz napada su vrsili pritisak non stop, a odbrana je odigrala odlicno sa dosta ubacivanja napred. Jednostavno nismo imali lose mesto u timu + borbenost i nije mogao da izostane rezultat.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Tacno tako :doubleup:
To je ono sto me najvise raduje
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Gledao sam basket, ovaj put je bila dosta kvalitetna igra, malo varijacija ali sve u svemu ok...

Nego pitam se, sta im je falilo da su ovako svaki mec otigrali? :think:

Ocigledno je da imaju kvalitet i da mogu, ali zelja... :thumbdown:

A i fudbal je iznenadio :bravo:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Sve stoji momci, ali stoji i da je u pitanju Wales.
Hajde da sacekamo 12. oktobar kada dolazi Belgija. Tu nam treba pobeda i tu je bitna pobeda, jer ce Wales ionako izgubiti i u Belgiji i u Hrvatskoj pa je danasnja pobeda bila teska jedino iz razloga sto su "vec upisana" 3 boda.
Zatim ide gostovanje Makedoncima i nece ni to biti lako. Bice obe utakmice za gledanje i nerviranje sigurno. Mislim da bi 4 boda iz ove dve utakmice bio odlican rezultat po nas. Meni je skroz neizvesna i prva i druga utakmica i bukvalno smatram da je moguce da uzmemo i svih 6 bodova, kao i nula ili samo jedan.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Naravno da je Vels slaba ekipa i nema neke preterane euforije, ali borbenost je za svaku pohvalu i ako budu igrali tako angazovano svaku utakmicu onda i mozemo da budemo optimisti. Realno po kvalitetu smo tek treca ekipa u grupi, ali fudbal i jeste zanimljiv zato sto ne pobedjuju uvek bolji.
Cherokee napisao:Gledao sam basket, ovaj put je bila dosta kvalitetna igra, malo varijacija ali sve u svemu ok...

Nego pitam se, sta im je falilo da su ovako svaki mec otigrali? :think:

Ocigledno je da imaju kvalitet i da mogu, ali zelja... :thumbdown:
Ovo je stvarno enigma, jer po kvalitetu nismo trebali ni jednu utakmicu da izgubimo, a zasto je ovako to verovatno moze samo Duda da nam kaze.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Texonja napisao:Sve stoji momci, ali stoji i da je u pitanju Wales.
Hajde da sacekamo 12. oktobar kada dolazi Belgija. Tu nam treba pobeda i tu je bitna pobeda, jer ce Wales ionako izgubiti i u Belgiji i u
Reprezentacija koja u zadnjoj deceniji nema nikakav značajniji uspeh čak ni u kvalifikacijama, u prevodu, užasan motiv da nešto urade. A sastav... :nesvest: Ne pamtim da su imali jači ni 1986 (izgubili u polufinalu SP u Meksiku). E protiv njih ćemo da videti koliko vredimo. :cool!:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Texonja napisao:Sve stoji momci, ali stoji i da je u pitanju Wales.
Hajde da sacekamo 12. oktobar kada dolazi Belgija. Tu nam treba pobeda i tu je bitna pobeda, jer ce Wales ionako izgubiti i u Belgiji i u Hrvatskoj pa je danasnja pobeda bila teska jedino iz razloga sto su "vec upisana" 3 boda.
Zatim ide gostovanje Makedoncima i nece ni to biti lako. Bice obe utakmice za gledanje i nerviranje sigurno. Mislim da bi 4 boda iz ove dve utakmice bio odlican rezultat po nas. Meni je skroz neizvesna i prva i druga utakmica i bukvalno smatram da je moguce da uzmemo i svih 6 bodova, kao i nula ili samo jedan.
Ne zaboravi da su za nas Estonija i Azerbejdzan strah i trepet, a da ne pominjemo Kipar kad je klupska scena u pitanju :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Upravo tako. Jednom i da promenimo uloge, da vi budete pljuvaci a ja da branim. Cisto da vidite da ja nisam pljuvac po default-u vec da imam misljenje koje se vama ne svidja. Dakle, Tex i Piros kazu da je u pitanju Vels i u fazonu, oni su nikakvi, da se ne zanosimo itd. Setite se ovoga sto je Delija napisao. MI SMO U FUDBALU JEDNA OD NAJGORIH REPREZENTACIJA NA SVETU TRENUTNO. O nacionalnoj ligi je izlisno govoriti. Prema tome, ova pobeda je SUPER, za nas nema loseg protivnika jer smo mi gubili od najgorih. Mi smo najgori. Prestanite da se tripujete da smo mi fudbaleri. Nadam se da je ovo pocetak necega mnogo boljeg jer nam je ekipa neverovatno mlada. Bukvalno krecemo ispocetka. Dakle, za nas nema losih i slabih protivnika, koga god da pobedimo - strava ! To je moje misljenje. Tacka. Napadnite me sada.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Za sad prvi u grupi...neka tako i ostane :navijamo:
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Ogi napisao:Upravo tako. Jednom i da promenimo uloge, da vi budete pljuvaci a ja da branim. Cisto da vidite da ja nisam pljuvac po default-u vec da imam misljenje koje se vama ne svidja. Dakle, Tex i Piros kazu da je u pitanju Vels i u fazonu, oni su nikakvi, da se ne zanosimo itd.
Mislim da me nisi najbolje razumeo, ja sam u mom prvom postu upravo izneo da sam odusevljen igrom i zalaganjem, ali ne treba odmah misliti da smo velesila u fudbalu posto smo daleko od toga . Ako se budu borili kao protiv Velsa onda mislim da imaju sanse da se plasiraju na prvenstvo, ali setite se utakmice koja je bila tri dana ranije i kakva je tu igra bila.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Po meni ovo je pomak u reprezentaciji.
Igraju neki novi klinci, prvi put vidim neku taktiku i neko ispunjavanje postavljenih zadataka a ne taktiku igranja onako kao se igra u klubu odakle dolazi reprezentativac.

Možda ova pobeda donese dobro jer sada više nema te brige da ne mogu da daju gol, mogu i to 6 komada sad je samo stvar samopouzdanja i hrabrosti iskoristiti svaku moguću datu priliku za to.

Već se zbog te neefikasnosti pominjao Pantelić, Jovanović i Žigić a to bi po meni samo donelo loše ovoj smeni generacija.

A sad se ipak vidi da može.

Treba pružiti šansu ovim klincima kao i Siniši.
A treba pružiti priliku i navijačima iz svih krajeva Srbije da bodre svoju reprezentaciju i zaista se nadam da će neki sledeći mečevi biti igrani na Čairu recimo ili u Užicu, tamo su stadioni pred kraj renoviranja.
Treba reprezentaciji ta nesebična i iskrena podrška ma kako bilo na terenu.

Sad FSS neće sigurno zbog kapaciteta stadiona neke velike mečeve dodeliti tim gradovima ali ja se nadam da će se i to promeniti.

Eto neka Palma završi stadion u Jagodini pa neka se i tamo odigra neki meč.
Ma svugde gde ima uslova!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

^^ Potpuno se slazem da treba dati sansu ovim mladim momcima. Da je srece pa da FSS istrpi i njih i Mihajlovica bar 3godine i taj tim bi onda bio ozbiljna reprezentacija. Tako nesto je uradila Francuska posle Platinijeve generacije, zahvalila se svima i krenula sa tada mladim timom koji je predvodio Zidan i eto uzeli su i svetsko prevenstvo.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Piros napisao:Mislim da me nisi najbolje razumeo, ja sam u mom prvom postu upravo izneo da sam odusevljen igrom i zalaganjem, ali ne treba odmah misliti da smo velesila u fudbalu posto smo daleko od toga . Ako se budu borili kao protiv Velsa onda mislim da imaju sanse da se plasiraju na prvenstvo, ali setite se utakmice koja je bila tri dana ranije i kakva je tu igra bila.
Ok, da, ali si rekao i da Vels nije neka reprezentacija. Ja mislim da oni nisu ni malo slabiji od nas, jer realno - mi smo najslabiji, tako da ja sada svaku pobedu dozivljavam pozitivno. Utakmicu sa Skotima nisam gledao ali sam citao komentare, mislim da je potrebno odredjeno vreme da bi se neke kockice slozile i da bi Mihajlovic ono sto je naumio sproveo u delu. U njega, kao i u momke, jos uvek imam poverenja. Gledao sam pre neki dan, to su sve momci od 85-93 godista, maltene decica. :)
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Ogi, prestani. Ovo je sad vec teranje inata do apsurda. Dabome da je Wales slabiji i to se moze "izmeriti" kao sto moze i ubrzanje nekog auta da se izmeri. Oni su ne znam ni sam koji na fifa listi, njihov ceo tim kosta kao nasa 3 igraca, rezultati su im nikakvi decenijama unazad, u domacem prvenstvu im je 95% igraca bez ugovora tj amateri koji imaju poslove od kojih zive, ma nema nijedan parametar u kojem se mogu meriti sa Srbijom ma kakva da je trenutno.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Odgovori