Toyota Corolla 2014

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: Toyota Corolla 2014

Post od nuk »

gledam klip i cekam

Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ovo nije evropski model.

Ovo je:

Slika

Slika

Slika

Slika
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Američki bolje izgleda. Ovaj mi mnogo liči na Accord.
Širim haos!
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

A taman sam hteo da napišem: Dal' je moguće da se ova SAD varijanta nekome dopada? :kezo:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:

Post od cozmo »

Evropski je sto puta bolji.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ma jašta!
Očekujemo test by Cosmo tipa ide ko metak, troši ko upaljač, a liči na Moniku Beluči.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

perfiko napisao:A taman sam hteo da napišem: Dal' je moguće da se ova SAD varijanta nekome dopada? :kezo:
Iskreno, ne dopada mi se preterano ni jedan.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:

Post od cozmo »

Pogledah danas novu Corollu u LUNA paketu opreme malo detaljnije.

Odlicno uradjen auto, MNOGO prostora na zadnjoj klupi (kao u Avensisu), enterijer je za nijansu kvalitetnije nego na Aurisu u Sport opremi. Auto je stvaro odlicno uradjen i odlicno izgleda. Generalno veoma prostran auto.

Par detalja me razocaralo:

- Luna paket nema podizace nazad a rucice za spustanje i dizanje prozora su na nivou Yuga 45 :glavomuzid: Sto znaci malo jaca ruka i dovidjena s rucicom. Par puta sam je malo iscimao i reko necu vise ima da se slomi pa da placam stetu :mrgreen: Prosto neverovatno jer je ostatak enterijera odlicnog kvaliteta, ali gde moze da se stedi, stedi se.

- Druga budjava usteda je dno gepeka koje ima samo tepih a ispod je metal sa rezervnim tockom. Kao na mojoj Corolli iz 1990. Ok dok se ne podigne tepih izgleda sve kako treba ali bar da ima neku zastitu, ili dvostruko dno plasticno, kad se zavrne tepih - deluje kao socijala ispod.

- Treca usteda, nema izolaciju ispod na haubi. Cenim da to ne moze da bude bas toliko skupo.

Ostalo deluje odlicno.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Eno je u Uscu.
Opalise mu hrom (bling bling) masku, kao da je za US trziste :kezo:
Nisam detaljnije zagledao.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Taj u Ušću sam i ja video neki dan. Čak i ne izgleda loše... u odnosu na Auris pogotovu. :djavo:
Širim haos!
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

To sto nema izolaciju na haubi ne mora da znaci da je bucan. Moj prethodn Auris je imao, novi Ceed 1.6 nema a tisi je. Kabina je izolovana npr na zadnjoj strani kasete, a na Aurisu nije bila. Cenim da je drugi vid izolacine samo.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:

Post od cozmo »

Novi Auris, Corolla i Golf VII su najtisi automobili u svojoj klasi.

Nisam vozio sedmicu, ali Auris je dosad ubedljivo najtisi auto koji sam vozio u toj klasi. Ostaje da probam Ceed pa da vidim (nude mi Proceed 1.6 GDI na test pa cu da vidim). Recimo Honda Civic svemirac je subjektivno duplo bucnija od Aurisa.
Korisnikov avatar
NidzaV8
Banned
Reactions:
Pridružio se: 17 Okt 2013, 09:50

Post od NidzaV8 »

paja napisao:Ma jašta!
Očekujemo test by Cosmo tipa ide ko metak, troši ko upaljač, a liči na Moniku Beluči.
:rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
NidzaV8
Banned
Reactions:
Pridružio se: 17 Okt 2013, 09:50

Post od NidzaV8 »

cozmo napisao:Pogledah danas novu Corollu u LUNA paketu opreme malo detaljnije.

Odlicno uradjen auto, MNOGO prostora na zadnjoj klupi (kao u Avensisu), enterijer je za nijansu kvalitetnije nego na Aurisu u Sport opremi. Auto je stvaro odlicno uradjen i odlicno izgleda. Generalno veoma prostran auto.

Par detalja me razocaralo:

- Luna paket nema podizace nazad a rucice za spustanje i dizanje prozora su na nivou Yuga 45 :glavomuzid: Sto znaci malo jaca ruka i dovidjena s rucicom. Par puta sam je malo iscimao i reko necu vise ima da se slomi pa da placam stetu :mrgreen: Prosto neverovatno jer je ostatak enterijera odlicnog kvaliteta, ali gde moze da se stedi, stedi se.

- Druga budjava usteda je dno gepeka koje ima samo tepih a ispod je metal sa rezervnim tockom. Kao na mojoj Corolli iz 1990. Ok dok se ne podigne tepih izgleda sve kako treba ali bar da ima neku zastitu, ili dvostruko dno plasticno, kad se zavrne tepih - deluje kao socijala ispod.

- Treca usteda, nema izolaciju ispod na haubi. Cenim da to ne moze da bude bas toliko skupo.

Ostalo deluje odlicno.
Kao na mom mercedesu iz 2011 :D . Mislim se sta bi uopste i stavljali tu i zasto ?
Odgovori