Mercedes-Benz Citan
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Mercedes-Benz Citan
bio si blizu, 1.6dCi izmedju ostalih
One of the fruits of a joint venture between Renault and Daimler, Mercedes-Benz’s parent, Citan is based on a Kangoo platform, uses Renault diesel engines but has a significant Mercedes content

One of the fruits of a joint venture between Renault and Daimler, Mercedes-Benz’s parent, Citan is based on a Kangoo platform, uses Renault diesel engines but has a significant Mercedes content
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:10
Kakva sprdnja od auta 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
merc- ova komercijalna vozila su sve ali nisu sprdnja
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja ocu da vidim enterijer 
Ako na Vitu nista ne krcka i odlicno je uradjen, ovo bi trebalo da bude jos bolje

Ako na Vitu nista ne krcka i odlicno je uradjen, ovo bi trebalo da bude jos bolje

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Ali Mercedes kvalitetom7footer napisao:Рено с Мерц знаком!

Never Say Never Again

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
E Boze, OK uzeo je platformu Reno Kangoo-a, motor 1.6dci, ali i enterijer a nosi znak Mercedesa. Nize nije moglo, iskreno, osim ako i cena nece biti kao i kod Kangoo.
Ali generalno po meni bezveze, ako npr. Kangoo kosta 15000e a Merc da kosta 20.000e, pa nikada ne bih dao samo za znak i iskljucivo za znak 5000e.
Ali generalno po meni bezveze, ako npr. Kangoo kosta 15000e a Merc da kosta 20.000e, pa nikada ne bih dao samo za znak i iskljucivo za znak 5000e.
- HellBoy
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
- Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS
Veoma mi je drago što se Renault udružio sa Mercedesom...biće ovde još lepih zajedničkih projekata kako vidim 

http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
ne bih rekao da je enterijer od Kangoo-a, on nema ovakav gornji deo table... Ni priblizno...dag81 napisao:E Boze, OK uzeo je platformu Reno Kangoo-a, motor 1.6dci, ali i enterijer a nosi znak Mercedesa. Nize nije moglo, iskreno, osim ako i cena nece biti kao i kod Kangoo.
A, 1.6 dCi se ocekivao, Mercedes nema tako mali motor, a sigurno nece da ga razvijaju samo za Citan...
Verujem da ce u ponudi u putnickoj verziji biti i dobro poznati 2.2

Ti ne bi dao, ne bi ni ja ali Mercedes u ovoj prici ni ne racuna mnogo na "obicne" ljude.dag81 napisao:Kangoo kosta 15000e a Merc da kosta 20.000e, pa nikada ne bih dao samo za znak i iskljucivo za znak 5000e.
Oni komercijalna vozila uglavnom prodaju velikim firmama sa kojima ima ekskluzivne ugovore (poste, kuriske sluzbe, spedicije...) tako da ce svakako lepe pare uzeti za ovaj prepakovani Kangoo