Sport
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Sport
Ma vazno je da ga je bar sponzor ispratio, kako se pate ovi sto voze trke on je bar tu imao podrsku. Sramota je da nigde nema naseg automobilskog prvenstva na TV izuzev kad se desi neki udes kao na Tari.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Reprezentacija Srbije u američkom fudbalu osvojila Evropsko prvenstvo C grupe pobedom u Švajcarskoj nad selekcijom domaćina od 20:14.
http://youtu.be/1TK3lA8nmSA
Mozda stranci ne znaju tekst, ali mora da utice na protvnika, kakva god da je pesma. Kao Novi Zeland i njihova haka.
Najbolje od svega sto su Rusi (inace zavrsili kao cetvrti) utrcali na teren da slave ttulu sa nasima
Jeste ovo C prvenstvo, ali svaka cast momci
Sa obzirom da se ovaj sport kod nas igra nekih 8 godina, a deo toga je bio i bez opreme, te da nema para i milionskih ugovora, svaka cast jos jednom.
Nisam neki ljubitelj americkih stvari, ali je ovaj sport odlican. To kazem kao neko ko poznaje pravila, kao i taktike (seme napada, tako i odbrane) tj kompleksnost sporta i trud koji je potrebno uloziti da bi se kvalitetno igralo.
Ne, nije ovo uspeh ala "terasa", ali je ogromna stvar za AF u Srbijim, a pre svega za te momke.
Zao mi je samo sto nisu igrali neki od pionira AF kod nas, ali i drago sto neki od njih i dalje igraju.
http://youtu.be/1TK3lA8nmSA
Mozda stranci ne znaju tekst, ali mora da utice na protvnika, kakva god da je pesma. Kao Novi Zeland i njihova haka.
Najbolje od svega sto su Rusi (inace zavrsili kao cetvrti) utrcali na teren da slave ttulu sa nasima

Jeste ovo C prvenstvo, ali svaka cast momci

Sa obzirom da se ovaj sport kod nas igra nekih 8 godina, a deo toga je bio i bez opreme, te da nema para i milionskih ugovora, svaka cast jos jednom.
Nisam neki ljubitelj americkih stvari, ali je ovaj sport odlican. To kazem kao neko ko poznaje pravila, kao i taktike (seme napada, tako i odbrane) tj kompleksnost sporta i trud koji je potrebno uloziti da bi se kvalitetno igralo.
Ne, nije ovo uspeh ala "terasa", ali je ogromna stvar za AF u Srbijim, a pre svega za te momke.
Zao mi je samo sto nisu igrali neki od pionira AF kod nas, ali i drago sto neki od njih i dalje igraju.

He he he a ja sam mu radio majice i promo materijal

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Koje majice, jel' one NISOTEC crne?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Ne te crne, bas za njega, bele sa njegovim logotipom... ima jedna sa sponzorima i jedna bez sponzora...

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Čitam ovo i nešto se mislim.
http://www.mondo.rs/s260022/Sport/Tenis ... _kupu.html
Gde je ta granica između patriotizma i profesionalizna.
Da se odmah razumemo ja sam za profesionalizam.
Nisam za to da savezi drpaju pare a igrači ispadaju patriote.
Slušao sam letos na radiju koliko FS Nemačke daje od zarade igračima ma kakav uspeh da ostvare.
Ispada da savezu ostane za troškove i ono što je meni bilo interesantno ostaje im uspeh.
zarade oni od sponzora i ostalo ali od FIFE i UEFE najveći deo novca ide igračima.
A kod nas ponajviše u fudbalu ispada da igrači igraju za savez...
http://www.mondo.rs/s260022/Sport/Tenis ... _kupu.html
Gde je ta granica između patriotizma i profesionalizna.
Da se odmah razumemo ja sam za profesionalizam.
Nisam za to da savezi drpaju pare a igrači ispadaju patriote.
Slušao sam letos na radiju koliko FS Nemačke daje od zarade igračima ma kakav uspeh da ostvare.
Ispada da savezu ostane za troškove i ono što je meni bilo interesantno ostaje im uspeh.
zarade oni od sponzora i ostalo ali od FIFE i UEFE najveći deo novca ide igračima.
A kod nas ponajviše u fudbalu ispada da igrači igraju za savez...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Ako bih zbog nekog razloga gledao Partizan-Inter onda je to zbog njega. Takav igrac se retko radja , svaka mu cast.
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50