Sport
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Sport
To bre! (reakcija na zadnja dva posta) 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Eto, nisam bio hejter. Medjutim, sve sto sa rekao posle ove utakmice pada u vodu. Kvalifikacije su za nas gotove bez obzira sto ima jos 7 kola ali mi smo na to navikli jer uvek useremo na pocetku. Necu da se previse udubljujem, verovao sam mnogo, kao nikada do sada, zeleo, ali mi smo ekipa evnuha i to cemo ostati uvek, uvek. Bisevac, sta reci. Mihajlovic cao zdravo. Tole ostaje. To je to.
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Realno, pozitivno sam iznenadjen.
Racunao sam da ce izgubiti, ali me je igra u prvih 60-70 minuta bas prijatno iznenadila. Odavno nisam gledao nase protiv neke solidne reprezentacije da igraju ovako i da naprave ovoliko sansi. Cak sta vise mislim da imaju igru sto nisu imali odavno. Da je samo jedna usla od onih silnih sansi pre gola Belgijanaca sve bi bilo drugacije. U ovoj ekipi definitivno ima potencijala da se uskoro pojave na nekom od velikih takmicenja.
Racunao sam da ce izgubiti, ali me je igra u prvih 60-70 minuta bas prijatno iznenadila. Odavno nisam gledao nase protiv neke solidne reprezentacije da igraju ovako i da naprave ovoliko sansi. Cak sta vise mislim da imaju igru sto nisu imali odavno. Da je samo jedna usla od onih silnih sansi pre gola Belgijanaca sve bi bilo drugacije. U ovoj ekipi definitivno ima potencijala da se uskoro pojave na nekom od velikih takmicenja.
Odmah posle utakmice protiv Velsa sam napisao da je najveci problem ove reprezentacije vreme. U savremenom fudbalu moras da iskoristis gotovo svaku sansu za gol, a mi nazalost to sinoc nismo uradili. U ovakvoj grupi sa ovim mladim timom nije ni realno da se plasiramo na prvenstvo, ali mozemo da stvorimo reprezentaciju za naredna prvenstva. Ovo je idealna prilika za smenu generacija i dao bih Mihajlovicu punu podrsku iako ga licno nevolim, ali cenim ovo sto radi. Igrali smo 60 min. dobro, borili se, promasili dosta sansi i iz 5 suteva primili 3 gola. To je nazalost savremeni fudbal.
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
Ja sam vrlo zadovoljan utakmicom, ebi ga nismo imali srece, ali ovako treba da nastave.
Samo ne kontam kako je sudija uspeo da ne svira offside kod treceg gola jer je bio par metara, ali nije ni bitno sem sto ovako izgleda da su nas bas razbili...
Samo ne kontam kako je sudija uspeo da ne svira offside kod treceg gola jer je bio par metara, ali nije ni bitno sem sto ovako izgleda da su nas bas razbili...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Loše vreme je sigurno uticalo na posećenost, ali ja sam ubeđen da je Marakana preveliki stadion i za najposećenije utakmice, tako da apsolutno podržavam da se igra na manjim stadionima, prvenstveno van BG.
Posetite www.garaza.rs !