Kladionica

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Kladionica

Post od Scuderia »

Jesu ovi blogeri neki lazovi ili je statistika tacna? Drug mi je rekao da prati neke free blogere i ubadaju cesto, vidim imaju neki koji rade za mesecnu pretplatu i salju tipove skoro svaki dan, kvote od 1.8 pa do preko 3, po statistici na sajtu ispada da svakog meseca bar 25-30 utakmica pogode, a max 6-7 promase... Ima li neko predlog zna neki proveren blog ili nista od toga? Uglavnom kvote se krecu oko 2 tako da ako vise pogode nego sto promase onaj ko ga prati je negde na nuli ili mali +-. Ovo je idealno kad omase samo 5-6 utakmica...

One gluposti oko dojava su sigurno navlakuse, ali ove prognoze mozda i imaju logike ako se neko studiozno bavi kladionicom, pa jos na mesecnom nivou uzme kintu od pretplatnika.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Ukratko: lazovi

... a tu "statistiku" friziraju, kad se zaborave promasaji, pa odjednom nestaju iz history-ja.
Ko pravi plus, ne mora da uzima pare od jadnih pretplatnika.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Texonja napisao:Ko pravi plus, ne mora da uzima pare od jadnih pretplatnika.
A i to sto kazes :D
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Tebi, a i ostalima koji vole da prepisu nesto pametno, na linku http://www.betrush.com/ postoji dosta tipstera koji besplatno ostavljaju svoje pick-ove. Neke sa boljim, neke sa losijim obrazlozenjem, ali statistika za svakog od njih je besprekorno tacna.
Obratiti paznju na decka ciji je nick "bobic". Klinja iz Bugarske. Ostavi jednom nedeljno, nekad jednom mesecno pick, ali kad ostavi to je uglavnom bomba i kvota se strmoglavi u roku od par sati.

Ima jos dobrih tipstera, ali ima jos vise losih. Zato postoji tabela pa se tacno vidi ko je kakav.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Hvala za link, najbitnije je da je statistika tacna :doubleup:
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 12:32
Garaža: Golf 3 GTI 16V

Post od 16_Valve_ »

Texonja, da ja pitam tebe kao najiskusnijeg kladionicara medju nama... Da li takozvane "dojave" stvarno postoje? Nudi mi par ljudi za ne bas male pare da kupim, vec koji put i ja sam dosta nepoverljiv...
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Ako je cena 5.000 eur ili vise, onda postoje. Ako ti nude za sitne pare, sta ti mislis? :)

sent from my HTC Sensation
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ja sam pre par godina sa drugarima kupio dojavu, 300 evra iz 1 u X, kvota 14. Naravno doslo je. E sad, moguce da je taj lik kupio za tih 5000e pa je preprodavao za manje pare, nemam pojma. A za one "dojave" po fejsu i blog sajtovima se samo nasmejem.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:

Post od 16_Valve_ »

Konkretno je cena bila 200e, 100 pre meca i 100 posle. Nesto nemam poverenja u to...
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

To je jeftino.
Ja bih napravio ovakav dil - ja njemu 300 eur za utakmicu. Ako ne dodje, on meni vraca 600 eur. Inace nikad nisam platio za namestenu utakmicu, jer prosto ne verujem u to, tj ne verujem da IKO koga ja poznajem moze imati takvu informaciju. Doduse, ne druzim se sa sportistima... :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

U to sa dojavama ne verujem, nuti sam ikada odigrao. Toliko sam ih se naslušao i na kraju 70+% tih dojava "iz pouzdanih izvora" ne dodje.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
vlajko
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2012, 11:59
Garaža: Honda Civic 1.4

Post od vlajko »

Svojevremeno sam imao dojavu za pobedu konja.
Dugo mi je trebalo da prežalim što nisam uložio sve pare koje sam imao.
Kvota je bila oko 4-5, a ja uložio samo 10 maraka.
Mislio sam biće još prilika.
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:

Post od 16_Valve_ »

Nista onda, nastavljam po svojim statistikama :D
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Mnogo su bolje insider informacije. Dakle, da cujes direktno od fudbalera nesto tipa "sinoc smo se napili, danas putujemo na utakmicu 4 sata autobusom, ne igra nam se, bodovi nam ne trebaju..."
Ni to nije garant, ali je prava pomoc, za razliku od gluposti da je nesto "siguran kec" i slicno, bez obrazlozenja.

sent from my HTC Sensation
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:

Post od 16_Valve_ »

Te informacije su super, samo treba doci do njih. Licno ne dobijam ni od koga tako nesto, ali pratim formu, povrede, potrebe za bodovima...

Ovo sto gledam na fb su smejurije... Gomila nepismenih idiota... "klik tu svi brzo braco, daje dojavu, danas POKIDAO kladionice, sutra extra parovi"... Samo dokaz da je idiota sve vise.... Ubodu Wigan-Chelsea 2 i onda 3 dana pisu, prosao singl winnnnnnnnn i tako to.. Smaraju...
Odgovori