Sent from my Sony
Izlazi za par meseci Heroes 7, treba da bude pravi naslednik trojke i povratak na pravi put.superboss napisao:Heroes III....ubedljivo najvise igrao sam i u MP, i dan danas cesto zaigram. Pre neki dan sam ih turio na fon, kao HD Verziju.
Posle toga Diablo 2 definitivno, mada kad sam video gameplay prvi put rekao sam da je sranje i da nikad necu igrati, rest is History
.
Mozda bih spomenuo jos i Homeworld, Starlancer i Freelancer, Mechwarrior 3...i IV....ali nikada nisu zasenili H3 i D2
Skoro pa isto i kod mene a od 2003. na ovamo (od prve javne Beta verzije) skoro jedino da sam igrao MP verzijiju Vietcong-a. Savršen i jednostavan a u pucanju izuzetno realističan FPS. Najviše volim mape predviđene za MP obračun sa snajperima.nidza napisao:Ja heroje nikad nisam igrao, smarali su me, ali znam koja je pasija, svi oko mene su igrali.
Od toga sam igrao Warcraft. Homeworld i Freelancer kako da zaboravim. Pre toga X Wing, Tie Fighter... Alien vs Predator i uostalom sve redom FPS, bio i ostao fan takvih igrica.
A pre toga Wing Commander, F1GP, Red Baron, Aces of Pacific, Aces over Europe...