Jesam grobar, ali kad se provukao Donji Srem, što ne bi i Inter.
Deluje mi da Partizan još nekoliko sezona u Evropi neće gola dati.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Ja sam prvo navijao za Inter zato sto sam igrao 1 i 3+, ali kada je Markovic izasao 1 na 1 sa golmanom, skocio sam kao da je Zvezda u pitanju. Bas mi je bilo zao sto nije uspeo da da gol. Posle toga je usledila kazna i to je to. Momci su zasluzili bar nereseno da se zavrsi. Svaka im cast.
Nisam gledao utakmicu, ali ljudi kazu da su dobro igrali - sto je OK.
Ipak, mislim da to nije dobro za Partizan, niti za nas fudbal uopsteno. Da , dobro ste procitali, NIJE dobro sto je Partizan (ili bilo koji nas klub) odigral "egal" tekmu sa nekim od jacih timova. Zasto? Pa jednostavno je: Desi se svakome dobra utakmica (da li zbog kvaliteta u najavi, ili zbog lose igre/potcenjivanja protivnika, ili vise faktora). E, kada se nasim klubovima desi takva utakmica, dizu se u nebesa i predvidjaju svakojaki uspesi, "ako ne ove, sledece godine ima da gaze". A timovi puni nekih talenata, za koje se otimaju i nude milione... Taman kada se malo ljudi smire i shvate da su kiparski timovi neko sa kime se mozemo meriti, desi se ovakva tekma, posle koje je i poraz uspeh, ali "jes' vid'o sto su igrali? Odracemo ih u BGu"... Zaboravlja se da Zvezda ne moze da prodje kvalifikacije, a da Partizan nesto kilavi i provlaci se (zbog statusa nosioca uglavnom), pa ne moze da dobije ni Nefci u BGu, a kamoli Inter. Evo Vam reprezentacije: 6 golova nejakom Veslu, kao da cemo da osvojimo SP, a onda Makedonija... (Belgiju da ne spominjem, koliko god dobro igrali ili ne).
E, sada i da PFC ne sovoji ni bod do kraja, ima da bude "nosili smo se sa Interom i nesrecno izgubili". Ne brise se ovim tamo neki Apoel, AEK ili kako vec, Samrok i slicno.
Da imamo neki kontinuitet, pa da kaze covek kako ima nade. Kada odigraju bar pola utakmica kako dolikuje, pa neka i izgube. Ovako, sve je ovo zavaravanje sebe i sirokih narodnih masa.
Izgleda da je doslo vreme u fudbalu gde pare ne predstavljaju nikakvu granicu. Vlasnici ovih klubova kupuju igrace kao da igraju na kompu football manager.