Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Poenta je da se spoji lepo i korisno 

Previše kompromisa za skup kineski sat, a lepota je diskutabilan pojam.
Uzmi pa da napravimo uporedni test. Imamo i Pebble Time za review, pored Classic više komada.
Tapatalk
Uzmi pa da napravimo uporedni test. Imamo i Pebble Time za review, pored Classic više komada.

Tapatalk
Moj sony npr nikada nije u potpunosti ugasen, uvek se vidi vreme ali bez pozadinskog osvetljenja, znaci u prisutnosti svetla prakticno je nepotrebno osvetljenje, a ako mases rukom prilicno cesto se pali (ako je podesen da tako reaguje), do toga da imas mod sa slabijim pozadinskim (stalnim). U svakm slucaju uz maksimalno mucenje traje dan, malo umereniji 2 (moja upotreba) a u slucaju putovanja i do nedelju dana (u theatar modu) - mada jos nisam ni poceo da se igram sa podesavanjima..
PS: O ukusima se ne raspravlja, ali su i meni pebble satovi malo suvise retro...
PS: O ukusima se ne raspravlja, ali su i meni pebble satovi malo suvise retro...
Cuj retro... Kao da ih je Lego dizajnirao
Kao oni kinezi sa led lampicama i slicnim zajebancijama sto se prodaju za 10e
Da budemo iskreni, ja bih pazario Tag Hauer nakradije, a Mont Blanc, ali da unaprede malo, da naprave pravi android dodatak, ali mi se svidja taj fazon.
Sent from my Sony

Kao oni kinezi sa led lampicama i slicnim zajebancijama sto se prodaju za 10e

Da budemo iskreni, ja bih pazario Tag Hauer nakradije, a Mont Blanc, ali da unaprede malo, da naprave pravi android dodatak, ali mi se svidja taj fazon.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da pitam dual sim da li ima neke negativne nuspojave kocenje slabi bateriju i sl. da uzmem dual ili obican no 

Kakvo pitanje.
Ako ti treba dual telefon uzmi naravno.
Tapatalk
Ako ti treba dual telefon uzmi naravno.
Tapatalk
Imas, zauzet si na jednoj kartici, dok pricas na drugu, sigurno da vise baterije trosi, s obzirom da hvata dva signala... Koliko vise, to vec ne znam.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Da li si zauzet na jednoj kartici dok pričaš na drugoj zavisi od implementacije tj tipa dual-sim režima. Ja imam takav telefon, gde je u određenom trenutku samo jedna kartica aktivna, na novijim dual-sim telefonima su istovremeno aktivne obe kartice.
Nemam predstavu koliko dual-sim povećava potrošnju baterije jer mi taj telefon samo za razgovore i služi, Šarančetov Zenphone je isto dual-sim sa obe kartice aktivne pa nek kaže svoje iskustvo. Xiaomi koji sam poručio ima bateriju od 4000mAh, nadam se da će biti dovoljno
Nemam predstavu koliko dual-sim povećava potrošnju baterije jer mi taj telefon samo za razgovore i služi, Šarančetov Zenphone je isto dual-sim sa obe kartice aktivne pa nek kaže svoje iskustvo. Xiaomi koji sam poručio ima bateriju od 4000mAh, nadam se da će biti dovoljno

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
4000 maha da trosi, samo ako su stavili neku aktivnu grejalicu unutra 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Mislim da je Risto pitao za Flex 2. Naleteo sam na oglas na mobilni svet, pa mu mozda bude zanimljiv.
259 € (NOV: 575*)
star 1 dan, crne boje, sim free, nekoristen, garancija, zamena novi sad licno, moguce slanje
063527528
259 € (NOV: 575*)
star 1 dan, crne boje, sim free, nekoristen, garancija, zamena novi sad licno, moguce slanje
063527528
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Zvao sam
Sve ok sem toga sto je garancija "radna" u trajanju od 6 meseci. Videcu, razmisljam ozbiljno da menjam fon, doduse kontao sam posle praznika ali ovo je jako dobra cena 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jel neko dekodirao telefon u Telenoru po isteku ugovora? Objasnili su mi proceduru ali kažu čeka se oko 15 dana, moguće i duže.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Nadji nekog na kupujemprodajem, uplati mu 300, 400 dinara... i on ti posalje brojeve i objasni sve kako treba da odradis.
Zasto bi placao?
Sent from my Sony
Sent from my Sony