Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Kompjuterske igre

Post od Scuderia »

Yup.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Hitno, da li obican dzojstik moze da se koristi na xbox, usb, ili moram imati bas neki za njega ?
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Mislim da mora oriđiđi. :)
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Ne znam da li pomaze, ali na PS3 moze.
Korisnikov avatar
LukaMaletin
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Post od LukaMaletin »

mislim da moras za njega

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Igram Tomb Raider iz 2013, odlična igra. Filmski šmek ali nije od onih Telltale igara u kojima stisneš dugme pa gledaš 5 minuta film do sledećeg dugmeta. Ima toga i ovde ali ima i dosta slobodnog šetkanja po okolini, u borbama imaš punu slobodu kretanja i poteza, lootuješ i leveluješ Laru :)

Novi je izašao pre neki dan ali košta 40-50e, a ovaj je bio 5e na Steam akciji, a ionako ga nisam odigrao. Zgodno kod Steama je što možeš da staviš igre koje ti se sviđaju na wish listu, pa dobiješ mail kad neka od njih bude na akciji. Pri čemu popusti mogu da budu baš veliki, naročito za starije naslove.
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Haha to sad je bio spring sale i meni je bila Lara u wishlist i umesto nje kupim Batmana Origins, msm nisam ni njega igrao pa ajde, i uzeo sam Metro Last Light, jer sam igrao 2033 i dobar je bio.
Jbt. nekad ne bih kupio igru nikako ali ovaj steam radi posao, padne cena na 2,3 evra na neke starije igre, kupim tri, četiri i imam mesecima da igram. Nisam narodnu uzeo vec 2 godine. A jos steam nije jedini ima dosta sajtova gde se moze za male pare uzeti neki bundle.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Gledam benchmarke za novi Rise of the Tomb Raider. Izgleda da treba GTX970 za glatke performanse. Ova prethodna verzija koju sad igram klizi na GTX660. 50e za original ispadne džabe kad pogledaš koliko treba para za grafičku. Još jedan razlog da se igraju malo starije igre :mrgreen:
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:

Post od Mr.Rotor »

Ovako nešto bi bilo idealno za novi TR. Jedva čekam da probam.

Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Koje je ovo napajanje? Inace, ja sam digao ruke od PC-a, lepo kupis konzolu i sve sljaka :D
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

@grujicd
Pa da gtx 970 ili neki AMD ekvivalent su danas za glatko igranje u 1080p, a skupa jeste :) Ja sam gori od tebe imam gtx 650 tako da nove ni ne pomišljam samo igram sto sam propustio a toga ima dosta. Jedino što zalim nisam igrao Witcher 3, za njega cu morati menjati grafu. A što se tiče kupovine puno mi je 50, 60e za igru, sačekam par meseci do rasprodaje, do tada se igra pečuje i onda uzmem. :D
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:

Post od Mr.Rotor »

H4wkeye napisao:Koje je ovo napajanje? Inace, ja sam digao ruke od PC-a, lepo kupis konzolu i sve sljaka :D
Raidmax vampire 700w

http://pcpractic.rs/proizvodi/napajanje ... 135cmblack
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Deluje odlicno sediste.Samo cekam neku voznju da me drzi kao Gran Turismo pa cu onda krenuti da izucavam ponudu istih :D

Inace uzeo sam Xbox one zbog Forze Horizon 2 , i shvatio da su napravili takav sistem da moras da imas poseban volan za PS4 i poseban volan za Xbox one.Pritom Xbox one je nekih 3,4 godine iza Playstation 4.

Horizon 2 je njah,kec je fenomenalan bio na 360.Project cars je zali Boze para,Driveclub arkada.Ako ne izadje Gran Turismo 7 uskoro,ozbiljno cu se razocarati u industriju video igara.Ovo sve sto su do sad izbacili u prethodne 2,3 godine jednostavno ne vredi te pare.

Slika

Ovo mi je sledece u planu za nabavku :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

GT je ozbiljna zaraza kad se upustis u tuning i trku sa samim sobom. Od 6ice sam odustao zbog brdo updateova, izlazili su bukvalno jedan mesecno po skoro 1gb velicine ili i jace nekad, a tu promene i fiziku i stosta i onda moras auta neka dostelavati, neka skroz iznova pa me je mrzelo.

GT6 mi je dosao nekako kao blagi FL 5ice, za 7 bi trebalo da ozbiljnije obnove igru, bar graficki i sa ponudom automobila i premijum modela, doduse u 6ici su neki standard modeli bili odlicno uradjeni. Ako volis motore probaj RIDE.
Odgovori