Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Što se fudbala tiče mislim da se polako priprema teren za naše isključivanje iz svih takmičenja.
Klubovi su nam pred bankrotom. a za to su krivi upravo sumnjivi menadžeri ili navijači koji formiraju tim a to je kod nas slučaj.
Onda ponašanje naših navijača, nismo najgori ali smo laka meta za kažnjavanje jer je naš savez totalno trula priča.
Eto utakmica sa Velsom, savršeno organizovana pa opet po FIFA bilo propusta za kažnjavanje.
Niko iz saveza da odgovori.
Onda Kruševac, Engleski premijer se umešao a naš samo prokomentarisao u fazonu mi smo to od vas naučili umesto i on da je pozvao Platinija i da se objasnio sa njim.
Mislim da iza svega stoji politika, ne zaboravimo da je FIFA prvo priznala Kosovo a posle na zahtev UEFA to ukinula.
Ovako kada nas izbace, što sa razlogom a što i zbog pritiska posle sledi uslovljavanje i sve oprobane metode.
Ali da smo budale...jesmo!
Nikada nismo znali da razmislimo glavom i da mudro postupimo nego sve u inat...samo ne znam kome.
Organizujemo utakmicu sa Englezima na jedinom stadionu u zemlji koji liči na njihove stadione!
Dal to normalan savez i narod može da uradi!
Može ako je tamo Marko Mišković i ima neke svoje interese!
Klubovi su nam pred bankrotom. a za to su krivi upravo sumnjivi menadžeri ili navijači koji formiraju tim a to je kod nas slučaj.
Onda ponašanje naših navijača, nismo najgori ali smo laka meta za kažnjavanje jer je naš savez totalno trula priča.
Eto utakmica sa Velsom, savršeno organizovana pa opet po FIFA bilo propusta za kažnjavanje.
Niko iz saveza da odgovori.
Onda Kruševac, Engleski premijer se umešao a naš samo prokomentarisao u fazonu mi smo to od vas naučili umesto i on da je pozvao Platinija i da se objasnio sa njim.
Mislim da iza svega stoji politika, ne zaboravimo da je FIFA prvo priznala Kosovo a posle na zahtev UEFA to ukinula.
Ovako kada nas izbace, što sa razlogom a što i zbog pritiska posle sledi uslovljavanje i sve oprobane metode.
Ali da smo budale...jesmo!
Nikada nismo znali da razmislimo glavom i da mudro postupimo nego sve u inat...samo ne znam kome.
Organizujemo utakmicu sa Englezima na jedinom stadionu u zemlji koji liči na njihove stadione!

Dal to normalan savez i narod može da uradi!
Može ako je tamo Marko Mišković i ima neke svoje interese!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Klasican srpski forum...
Ako nije fudbal ili tenis, niko nista ne pominje...
Devojke su stigle do polufinala.
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Ru ... tva-Evrope
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Ru ... reovladalo
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Ru ... tva-Evrope
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Ru ... reovladalo
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja sam ih gledao proslu utakmicu protiv Dankinja i stvarno su se lavovski borile. Danas nisam stigao da ih gledam.
Svaka im cast! Bilo bi lepo kada bi stigle do medalje.
Sent from my Samsung using Tapatalk.
Svaka im cast! Bilo bi lepo kada bi stigle do medalje.

Sent from my Samsung using Tapatalk.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Ru ... -ne-navijaNexT napisao:Klasican srpski forum...
Posetite www.garaza.rs !
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
NexT, to nije samo odlika nas Srba, toga ima svuda u svetu. Jednostavno, neki sportovi su popularniji od drugih, a od zena nismo navikli na neke velike uspehe, ako izuzmemo neke individualne sportove, pogotovo u zadnje vreme.
Niko nije cuo ranije ni za Milicu Mandic, ni za onu malu Ivanu (zaboravih prezime), ali ce od sada pa na ubuduce ljudi obratiti paznju na njih. Vecina ljudi nije ni culo ranije za Lendjera, Nadju Higl i druge, pa ih sad svi znaju (iako nemaju nekog uspeha
)
Znaci, potrebno je samo vreme da se obrati paznja na neki sport i sportiste...
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Niko nije cuo ranije ni za Milicu Mandic, ni za onu malu Ivanu (zaboravih prezime), ali ce od sada pa na ubuduce ljudi obratiti paznju na njih. Vecina ljudi nije ni culo ranije za Lendjera, Nadju Higl i druge, pa ih sad svi znaju (iako nemaju nekog uspeha

Znaci, potrebno je samo vreme da se obrati paznja na neki sport i sportiste...
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Trebalo je da gledaš zadnja tri napada Francuske...i sve to 1 na 1...Heineken napisao:Upalim TV kad ono zadnji napad Francuske i odbrana Tomasevicke..

Trebalo je da vidiš i sedmerac i gol Francuskinja koji sudije nisu priznale...
Imale su puno puno sreće naše i naravno neverovatnog golmana!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Nije tačno.nuk napisao:I jedna zanimljiva i suluda cinjenica, karte za ovo prvenstvo su skoro pa duplo skuplje nego sto su bile za prvenstvo rukometasa
sent from my brain using the force..
U pretprodaji su cene bile iste kao za muško prvenstvo, a posle su spustili cene za nekih 20%. Ali za razliku od muškog prvenstva za ovo se dosta karata delilo (prvo za 300 dinara, a posle besplatno) preko klubova.
Za muško prvenstvo sam za sina i mene, za tri utakmice druge faze dao 6.000 dinara, a za ovo 600 dinara. Nažalost neću moći da idem na polufinalni i finalni dan.
Ono sto ste videli od publike u Areni bar pola (ako ne i 3/4) je sa podeljenim kartama. Prodali su nešto karata strancima (300-500) i možda još 1.000 u vrh glave.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Žao mi devojaka, stvarno su dale sve od sebe, ali nažalost nije bilo dovoljno za medalju. Vidimo se sledeće godine.
Posetite www.garaza.rs !
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Šteta, velika šteta
, imali smo veliku šansu za medalju, ali šta je tu je, glavu gore, idemo dalje.
Još jednom, bravo devojke

Još jednom, bravo devojke

Never Say Never Again