steva_anya napisao:800€ Milan - Udineze, 1, kvota 1.6
Sent from my Sirona C1 treatment center
Stevo, u kom minutu dadose drugi gol???
Sreca prati hrabre... Svaka cast Stevo!!!

steva_anya napisao:800€ Milan - Udineze, 1, kvota 1.6
Sent from my Sirona C1 treatment center
Dvojka ko vratapedja napisao:Dodajem Toronto-Majami 2@1,5
ArenaSport1bane valjevo napisao:Pedja, daj neki link veceras za SB!!!
49ers, zapravobane valjevo napisao:GO 49'S!!!
Možda iznenađenje: Djenova - Lacio, 1X
i jos jedno njusenje iznenadjenja, ovo mi je posebno drago sto je doslo! Isto sam tako 3 od 3 pogodio Lacio - Juve, isto igrao protiv favorita.Minesota - Lejkersi, pp2 bez hendikepa, kvota 1.8
Minesota - Lejkersi, 2 bez hendikepa, kvota 1.7
Denver - Nju Orleans, pp1 bez hendikepa, kvota 1.5
Osasuna - Selta, 1X, kvota 1.3
Osasuna - Selta, 1+ drugo poluvreme, kvota 1.3
Bursa - Galatasaraj, X2, kvota 1.35
Ovde su sva tri singla prosla, bilo je 1-1Mislim da treba probati Valensija - Barsa, ppX [2.6] i/ili 1X [2.8], i/ili X [4.3]
pedja napisao: ArenaSport1![]()
Kuzmanovicu, da si sve odigrao u singlu, i da ti je svaki ulog bio po npr 100 ili 500 dinara, koliko bi bio u plusu? U minusu si 3*100 ili 3*500. Za moje vidjenje kladjenja poprilicno visoke kvote pogadjas, tj kvote od 2 i vise.Kuzmanovic napisao:I Kuzmanovic je ponovo pao na jedan mec. Vise se ne nerviram, sad mi je postalo smesno.![]()
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 90137-1054
Za ovaj vikend pogodjeno 12 parova i 3 para promasena.
Tako sam i ja poceo, od 6 odigranih tiketa po 100 din sam za 2 dana pogodio 1 za 2000, 2 za po 1000 i poceo da igram singlove ako su kvote najmanje 2 i dublove sa kvotom 2-3. Nije losa para na mesecnom nivou nikako.... Pogotovo za nas studenteKuzmanovic napisao: U nekim od prethodnih postova sam napisao kako cekam da dobijem na nekom od ovakvih tiketa pare, i onda da krenem tvojim stopama(misleci na singl meceve), jer necu da se odricem nekih stvari radi kladionice(studentski zivot). Zato cekam da "prodje i ta jedna utakmica" i da pocnem da igram sa dobitkom, pa polako.
.